Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamelcia32

polscy faceci są beznadziejni w łóżku

Polecane posty

Gość pamelcia32
swieta prawda! oni nie są w stanie utrzymac nawet siebie i szukają kobiet ktore bedą w domu wykonywaly wszystkie obowiazki rodzily dzieci pieknie wygladaly i oczywiscie zarabialy na to wszystko

Gość cytryna28...........
Prawiczek czyli dla ciebie dziewczyna w dresie nie może być atrakcyjna :D:D:D:D ja pierdziela jaka polska zaściankowość się odezwała :D zlecieli się bezrobotni z 170 z łysinką i prawda w oczy kole ech wam to juz nic nie pomoże.

Gość nickk
cytryna ty to jakaś po przejsciach jesteś hahha... założyłaś temat bo się wyrzyć musiałaś??

Gość pamelcia32
czytają na odpierdol tak jak i robią wszystko inne:)

Gość pamelcia32
ja zalozylam temat:) nie mam pytan... coraz bardziej sie pograzają w swojej glupocie:)

Gość cytryna28...........
Pamelcia powodzenia w szukaniu fajnego faceta choć wiem że będzie cięzko bo w Polsce to mało realne ;) Pozdrawiam i znikam bo rozmowa z tymi chodzącymi męskimi kompleksami mnie obraża. Pozdrawiam :)

Gość nickk
swoimi wypowiedział dajesz cytryna świadectwo swojej mialkości.. żenada jak na polską "obytą i bogatą" kobiete

Gość rozwaliusz
ej ty cytryna co piszesz pod nikami pamelcia i cytryna :D spadaj stąd paciaro polska co się puszcza z arabami zagranicom, stara blacharo !!!

Gość pamelcia32
no ja rowniez znikam bo bylas jedyną osobą dla ktorej jeszcze tu siedze:)Pozdrawiam rowniez:) a te polglowki niech sie produkują:) chociaz nic im z tego nie wyjdzie bo to nieudacznicy bez pracy widac:) o tej porze prawdziwy mezczyzna siedzi w pracy:):P

Gość elo ziom
madrze mowicie ze to od zarobkow zalezy. cytryna ty sama to potwierdzasz. w tych twoich rajskich krajach zaden facet nie zapewnia bytu kobiecie, w polsce rzeczywiscie zdarza sie ze facet utrzymuje kobiete i dlatego tez czuja ze juz nie musza nic wiecej robic.. nawet myc czy golic, przykre.. ale to problem ubostwa. moim zdaniem i tak jest w polsce pod tym wzgledem bardzo dobrze. gbyby anglici czy skandynawowie zarabiali co my to by tam niezly burdel byl, z pewnoscia lepszy niz w polsce ;)

Gość rozwaliusz
jeszcze sama sobie odpisuje że znika ja piedole jaka pusta cipa

"Baa..dosc ze w łożku to i jeszcze w zyciu!! ogolnie my polki nie mamy za co chwalic tych naszych chlopow pijaki ,maminsynki, chamy ,lenie, nieodpowiedzialne dzieciaki itp...po prostu porazka na calej linii!!!" jakiego sobie wzięłaś takiego masz - widocznie na lepszego autorko nie zasługujesz :P

Gość pamelcia32
ja na szczescie palanta sie pozbylam ale widze jak moje kolezanki sie mecza ze swoimi:P a ty to pewnie facet:P

Gość gość
zgadzam sie :O

Gość gość

Prawda jest taka,ze to wy polki jesteś totalmnie beznadziejne w łóżku,mniej niż zero,a w dodatku macie gęby jak polązcenie mopsa z tapirem.WNie zapomnijmy o tym,ze wy tylko byście siedziały na tych tłustych dupach i się opychały syfem, nawet nie potraficie porządnie wychowywać dzieci,tylko dajecie im tablety by się odwaliły, a jak męzczyzna chce wychowywać to dostajecie bólu odbytu.Al;e proszę,jedźcie sobie za granicę np. do niemiec,tam was prawdziwi męzczyźni tak ubogacą,ze będziecie błagały o polskich męzczyzn.Znam wiele takich suk,które psioczyły a po zetknięciu z rzeczywistością chciały polaka. :D Ehhh...polki to naprawdę tępe podistoty,już nawet murzynki z ameryki są mądrzejsze i mają więcej klasy.