Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justynaaaa75

Matka karmiąca dziecko w kościele..szok

Polecane posty

Gość zainteresowany fadcet
Ładne miała cyce ?

Gość 4412341
justyna justyna,alez ty glupia jestes:D

Gość altacet
A jednak dobrze, że nie chodzę do kościoła :P

Gość mnie to nie szokuje
cycka zapewne nie widziałaś :P

Gość ???buuuuu
Mnie szuokuje jeden fakt... że ludzie jeszcze nie wyszli z jaskini platonskiej i uczęszczają na orgie w jaskini rozpusty

Gość ty chora jestes!!1
mnie by zszokowało. juz to sobie wyobrazam: podniesienie wszyscy klecza a mamusia cyca wywala :D takich niemowlakow sie nie bierze do kosciola :O u naj jest miejsce na zakrystii dla matek z dziecmi.

Gość altacet
Jakie orgie ?? Toż to czystej wody kanibalistyczne rytuały :P

Jak siedziala z tylu to co.za problem. do kosciola chodzi sie dla boga czy ludzi ogladac?

Gość bachorom nie
to jest tylko popisywanie sie jaka to jestem wyluzowana i trendy bo tak jak ktos napisał wyzej takich niemowlaków nie bierze sie do kościoła durne babska

Gość ty chora jestes!!1
no wlasnie? po co mamuski biora dzieci do kosciola? rozumiem takie kilkuletnie ale niemowlaki? tylko przeszkadzaja, robi sie zamieszanie, matka ucisza, dziecko sie drze. w ogole ja sobie nie wyobrazam jak mozna karmic dzieck o w kosciele, ksiadz sie nie speszyl ? :D

Gość dżizas
Zaprawdę powiadam wam, Bóg nie mieszka w świątyniach ręką ludzką uczynionych

Gość na pewno pójdzie do piekła
W końcu nieobyczajnośc to grzech ciężki a nieobyczajnośc w kościele to po stokroć ciężki grzech. Nawet panu Bogu się to w głowie nie mieści.

ludzie, podobno nic nie zasłoniła, brat nie wiedział czy ma się smieć czy płakać, toż to jest ostatnia rzecz jaką można robić w takiej ciasnocie... ludzi od ciula a ta wywala cyc i karmi, jeszcze nim podobno wymachuje na wszystkie strony bo dziecko nie mogło wcelować

dla mnie to nie jest nic normalnego, przecież dziecko i tak nic nie wie z tej mszy, to po co je zabierac ze sobą, a jak nie miała z kim zostawić to przynajmniej by nakarmiła przed lub po, nie była to ż tak długa msza

Gość dscxxxxx
przyzwyczajaj się, tak powinno być, jedyne zastrzeżenie jaki mam to to że karmienie dziecka w brudnym mieście na zewnątrz nie jest chyba zdrowe dla dziecka

Gość iiiiiizzzzzzzz
nie zabiera się takich małych dzieci do kościoła???? a jak rodzice mieliby ochrzcić dziecko? strasznie ograniczeni jesteście! mój synuś miał 6 tygodni jak go ochrzciliśmy- był w kościele prawie 1,5 godziny! fakt mogła nakarmić dziecko przed wyjściem z domu, ale na moje to do kościoła chodzi się modlić a nie gapić co robią inni ludzie.

Gość co jeszcze widział brat
Pewnie przeszła przez tłum smagając cycami ludzi po obu stronach, po czym podeszła do księdza i dolała mu do wina mszalnego. Masz rację - to straszny szok.

Gość ty chora jestes!!1
no kurwa chodzic sie modlic, ale mnie to wneriwa jak sie dziecko drze tak ze ksiedza nie slychac! a amamusia zamiast wyjsc to ucisza.

no coz, karmienie piersia na widoku zrobilo sie bardzo nowoczesne i normalne, tak samo jak przewijanie dzieci gdzie popadnie ... Jezeli nie ma juz innej opcji, moznabylo wyjsc z kosciola, i gdzies usiasc w spokojnym miejscu na lawaczce... Widzialam Panie, ktore zaslanialy i siebie i niemowlaka podczas takiegpo karmienia, wi wtedy nic kompletnie nie widac i nikomu to nie przeszkadza... ale trzeba tez miec jakies wychowanie i dobre maniery...

Gość inny punk myslenia.
Oj Justynaaa75 jestes zacofana przeciez matka jezeli ma taka potrzebie isc do kosciola to idzie dziecko przeciez trzeba nakarmic wiec wyciaga cyca i karmi Widocznie uczestnikom wlacznie z ksiedzem to nie przeszkadzalo tylko lomkowi twojemu bratu skoro taki krytyk to czemu nie podszedl do tej matki i nie powiedzial ze mu to przeszkadza? A moze on cyca jeszcze nie widzial i sie zgorszyl biedaczysko

Gość bardzooooo latwo cie zszokowac
Mnie szokuja w kosciele kobiet-y w miniowach 30 cm i z dekoltami do pasa. U matki karmiacej niewiel ze piersi dostrzezesz. Jeszcze nie widzialm matki , ktoire " wywala" cokolwiek zeby nakarmic dizecko. Raczej robi to dskretnie i jak ktos sie bezczelnie nie wpatruje to niewiele zobaczy.

dlaczego matka cyce a nie piersi? Nigdy nie zrozumiem dlaczego kobiety matki same sie sprowadzaja tylko do laktacyjnej dojarki:O