Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justynaaaa75

Matka karmiąca dziecko w kościele..szok

Polecane posty

Gość ty chora jestes!!1
to malo widzialas :) bo ja sie nie raz spotkalam ze zanim trafil do pyszczka cycek to sobie wisial goly normalnie. azz wstyd patrzec.

Gość tato tato cycki
To było z jej strony bardzo nieodpowiedzialne. Przeciez ktoś postronny, zanim zdąży zamknąć oczy może zobaczyć CYCEK. I oślepnąć przez tę egoistkę. Całe szczęście, że przynajmniej do konfesjonału było blisko - może skończy się na kilku dioptriach. A jak tam wzrok brata?

Gość ty chora jestes!!1
a niekotre maja takie wymiona ze klada dziecko na kolanach , cyc se wisi i tak karmia :D

Gość jakas taka niewyraźna
a robiłaś zdjęcie? podeślij linka

Gość ty chora jestes!!1
no nie wiem jak wy ale ja nie mam ochoty patrzec na cudze cycki :O

Gość kilimandżaro
To na pewno ekshibicjonistka była. :D

Gość kutos
oto Bog pokazal swoja twarz a wy dalej nie pojmujecie hahahahahahahahahahahhaahahahaha

Gość ines73
i tak powinno byc, bravo dla Mamy...ciemniaki zaklamane jestescie i tyle.....

a co jakby miala bliozniaki, i oba bylyby glodne ??? :-D :-D :-D :-D :-D ;-)

Gość bez przesady ludzie
tolerancja owszem i karmic mozna dziecko, ale troche sie trzeba tez do reszty ludzi dostosowac, prawda? nie kazdy musi ogladac gole cycki, jak musisz karmic publicznie to ie zakryj poprostu i juz - dziecko sie naje tak samo a opinia publiczna bedzie spac spokojnie i bez koszmarow z wiszacymi wymionami :o Ewelina Ewa - to nie ludzi esprowadzaja te matki do krow z wymionami tylko one same tak sie rysuja, pokazujac nie wiem po co wszem i wobec, ze KARMIA niech sobie karmia, normalna rzecz, tak samo jak sranie, ale jakos nie widac, zeby ludzie na chodnikach kucali bo im si enagle zachce, prawda? to czlowieka rozni od zwierzecia, ze posiada intymnosc dlatego do kazdej czynnosci naturalnej buduje sobie odpowiednie miejsce - jest lozko do spania, jest laewczka do karmienia, kibel do srania, proste :p

Gość Konstancjaaaa123
Justyna. Myślę podobnie Cóż mi się wydaje że wywalic cyca w kościele to faktycznie nie należy. Przecież mogła w domu je z kimś zostawić a nie brać ze sobą jak chciała iść. Ale ciekawe co by ona zrobiła jakby maluch się zesral i musiała go przebrać

Gość Konstancjaaaa123
Justyna. Myślę podobnie Cóż mi się wydaje że wywalic cyca w kościele to faktycznie nie należy. Przecież mogła w domu je z kimś zostawić a nie brać ze sobą jak chciała iść. Ale ciekawe co by ona zrobiła jakby maluch się zesral i musiała go przebrać