Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolesioski facet

w alior banku rozliczają pity za darmo wszystkim chętnym

Polecane posty

Gość kolesioski facet

ja już mam rozliczone ale może ktoś nie ma hajsu na biuro rachunkowe to może iśc do nich .tylko jest haczyk że trzeba z bankiem podpisać umowę ramową, która nie zobowiązuje do zakupu żadnego produktu --- z ich strony: Do 22 kwietnia podatnik powinien przyjść do dowolnego z 200 oddziałów Alior Banku z kompletem dokumentów i podpisać umowę ramową, przy czym nie ma obowiązku korzystania z jakiegokolwiek produktu Alior Banku. Bankier wyśle zeskanowane i zaszyfrowane dokumenty e-mailem do klienta oraz do biura rachunkowego. Biuro rachunkowe w ciągu maksymalnie 3 dni roboczych dokona rozliczenia podatku dochodowego za rok 2010 i prześle pełną dokumentację na adres e-mail podatnika. --- ale ja osobiście odradzam, jeśli nie macie u nich konta czy coś, bo pewnie chcą sobie powiększyć bazę danych, będą wydzwaniać z ofertami albo sprzedadzą to jeszcze komuś innemu

Gość kaRinKa_
taak rozliczą ci pita a dane z niego wykorzystają do przygotowania Bardzo Korzystnej dla ciebie oferty - za jakiś czas zadzwoni ich przedstawiciel i będzie cię namawiał na kredyty

Gość Krystian Przylas
W życiu do mnie nikt z Alior Banku nie dzwonił, a mam u nich konto zanim ten bank został otwarty dla klientów. To wyższa kultura bankowości.

Gość kolesioski facet
zobaczą ile zarabiacie i wcisną Wam odpowiednią ofertę. sępy, ale zabieg marketingowy przedni

Gość no naprawde tak ciezko
rozwiazac pita ;/ normalnie to wyzsza matematyka ;/ przeciez rozwiazanie pita toprosta sprawa, a jak komus sprawia to problem to niech sciagnie sobie darmowy program do rozliczania :)

Gość Krystian Przylas
"kolesioski facet zobaczą ile zarabiacie i wcisną Wam odpowiednią ofertę. sępy, ale zabieg marketingowy przedni" Umiesz kretynie czytać, co napisałem powyżej? Masz konto w Alior Banku, czy pierdolisz 3 po 3, bez jakich kolwiek przesłanek i wiedzy?