Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gajajaja

Vichy DERCOS AMINEXIL SP94 Kuracja przeciw wypadaniu włosów dla kobiet

Polecane posty

Gość gajajaja

Czy jest ktoś kto stosował w ciąży??? Już sama nie wiem co myśleć, mój lekarz mówił, ze on sam nie wie, czy można i ze witaminy powinny wystarczyć dla kobiet w ciąży. Pani w aptece powiedziała że można, bo nie przenika do krwiobiegu, na ulotce nic nie pisze i już sama zgłupiałam :( dodam, że strasznie wypadają mi włosy odkąd jestem w ciąży, już prawie łysa jestem miejscami, wszystkie badania w normie, hormony i tarczyca też...

Gość gajajaja
zapomniałam dodać, że chodzi mi o włosy łonowe

Gość moze cos podpowiem:
mialam dercos szapmon i odzywke i byl fatalny. w sumie uzywalam go tylko kiedy nie musialam nigdzie wychodzic ani nikogo widzec i wylacznie po to zeby go zuzyc bo szkoda mi bylo wywalac tyle kasy do smietnika. wlosy sa po nim fatalne - przesuszone, cienkie, sztywne, nie do rozczesania wrecz i robia sie koltuny. u mnie sie nie sprawdzil.

Gość moze cos podpowiem:
to juz chyba lepsze sa ampulki z salonow fryzjerskich jld albo dessange (nie pamietam co za firme tam maja, ale chyba loreal proffessionel).

Ja pierdziele ona pytała, czy ktoś używał w ciąży i czy można a nie o to jak wyglądają po nich włosy i czy komuś pomógł!!!! Ja osobiście z takim samym zapytaniem gajaja więc nie podpowiem... może ktoś jeszcze używał w ciąży tych ampułek????????????

Gość moze cos podpowiem:
ja pierdziele katy jaka ty jestes malo rozgarnieta. a jak ci sie wydaje na logike? lykasz te ampulki czy co? no jakim cudem cos co stosujesz zewnecznie na skore ma przeniknac glebiej niz w warstwy naskorka? wes sie ogarnij bo taka duza a takie brednie opowiada. zgodnie z twoim wyobrazeniem nie powinnas sie myc niczym poza sama woda, zeby tylko nie zaszkodzic dziecku, nie wspominajac juz o myciu zebow, gdzie zdarza sie polknac odrobine pasty. sprzatac tez niepowinnas zeby tylko plyn do naczyn albo plyn do szyb nie dotknal skory. :o

Gość moze cos podpowiem:
jedyna rzecza warta smiechu jest twoje pojmowanie dzialania ampulek. wstyd.

gajajaja Czy jest ktoś kto stosował w ciąży??? moze cos podpowiem: mialam dercos szapmon i odzywke i byl fatalny. w sumie uzywalam go tylko kiedy nie musialam nigdzie wychodzic ani nikogo widzec i wylacznie po to zeby go zuzyc bo szkoda mi bylo wywalac tyle kasy do smietnika. wlosy sa po nim fatalne - przesuszone, cienkie, sztywne, nie do rozczesania wrecz i robia sie koltuny. u mnie sie nie sprawdzil. katy__ Ja pierdziele ona pytała, czy ktoś używał w ciąży i czy można a nie o to jak wyglądają po nich włosy i czy komuś pomógł!!! moze cos podpowiem: jedyna rzecza warta smiechu jest twoje pojmowanie dzialania ampulek. wstyd. Jej chodziło o to, czy można je stosować w ciąży a nie czy ci pomógł Śmiać to się właśnie trzeba ale z ciebie, zabolało, ze ktoś zwrócił uwagę matrono?! Szkoda czasu na ciebie, może ktoś mądrzejszy się wypowie, żegnam!

Gość moze cos podpowiem:
wiem o co pytala, ale mi sie wydaje naturalne ze ludzie powinni takie podstawowe rzeczy wiedziec i pojmowac (na logike), dlatego nie odpowiedzialam na cos co jest dla wszystkich oczywiste (a przynajmniej dla wiekszosci) bo szkoda mi czasu na takie glupoty. napisalam zamiast tego bardziej pozyteczna informacje dotyczaca tej linii kosmetykow, bo uwazam ze szkoda na nia kasy (a nie kosztuje malo). dopiero twoj post mnie ocucil i zrozumialam, ze takich osob jest wiecej i napisalam jak sprawa wyglada. nadal trudno mi uwierzyc, ze mozna byc jak mozna miec tak wypaczone rozumowanie tak banalnych kwestii, no ludzie... pomyslcie troche, bo wstyd.

Gość moze cos podpowiem:
* ze mozna miec tak wypaczone rozumowanie tak banalnych kwestii,