Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzzzzzona jak nigdy

Mam dość mieszkania z moim facetem!! wiecie co zrobił?? wygrzebał moją podpaske

Polecane posty

z kosza na śmieci !! tylko czekał aż ją tam wrzucę i wyjde z mieszkania, ale musialam sie akurat wrócić po coś i co zobaczyłam??? jak wyjął ją ze śmietnika i wąchał!!! nienawidze go ...poszlam obrażona do pracy co mu zrobić jak wróce?

Gość gajajaja
jak wrócisz to zrób mu pierogi:classic_cool:

potem stanął w przedpokoju, a spod piżamy wysunął się wielki, czerwony i gorący penis, którego z lubieżnym uśmiechem objęłam swymi ustami i po chwili nasyciłam się życiodajnymi sokami nie roniąc ani jednej kropelki miłosnego nektaru

Gość hahahahhahahahah
dobre

Gość Krystian Przylas
Jak wrócisz z pracy usiądź mu okrakiem na twarzy i każ sobie głęboko wpychać język, a potem onanizuj się jego twarzą, jeżdźąc cipką po nosie. Widać bardzo go podniecasz chciał się nasycić twoimi feromonami.

chcę też lojalnie uprzedzić o przebytej niedawno grzybicy stóp

Gość Krystian Przylas
A podpaski używałaś jako wkładki do butów? :O

same podszywy!! nie mam żadnej grzybicy a on nie jest wampirem ...nie wiem o co mu chodziło, ma 20 lat, może nigdy nie widział podpaski i to dlatego? chociaz mieszkamy juz 5 miesięcy razem więc dziwi mnie to mógł zapytac...

jak to nie normalne? toż to miłość! po prostu pewnie sprawdza co miesiąc czy twój organizm dobrze funkcjonuje i czy twoja krew nie jest zielona.. powinnaś mu podziękowac za troskę, a nie jeszcze się wkurzać...

Wiesz, mój mąż jest po 30 i tez nigdy nie widział zużytej podpaski:) Co nie każe mu obszukiwać kosza na śmieci w poszukiwaniu takowych:)

za mądre odpowiedzi mogę wysłać swoje noszone majteczki pachnące moimi kobiecymi soczkami

Gość Sabrima
Jeśli ten temat to nie prowo to facet ma wyraźnie coś z głowa

Gość Krystian Przylas
"Sabrima Jeśli ten temat to nie prowo to facet ma wyraźnie coś z głowa" Wyjaśnię wam to łopatologicznie. Jeśli chcecie, żeby facet was lizał i pieścił łechtaczkę, to musi co jakiś czas przzwyczajać się do waszego zapachu, żeby w czasie oralu nie dać plamy i na przykład nie mieć odruchu wymiotnego.

Może wyjada skórki od ziemniaków:o Wiesz, chłopom to rożne pierdoły do łba przychodzą:o Krystian Przylas - chyba nie jesteś świadomy tego, że codzienny zapach kobiety różni się znacznie od zapachu krwi miesiączkowej:o

No, wiesz - on tam może jakieś skarby tez trzymać. Różnie bywa. Może jakieś sprośne zabawy urządza, jakieś tańce, wiesz, z chłopem to licho nie śpi. Albo zaprosi kolegów - a tu kamerka i nagrywa tez dźwięk, co mówi na twój temat - moja żonka, czy ta stara kurwa:)

Gość Krystian Przylas
"Oblubienica Może wyjada skórki od ziemniaków Wiesz, chłopom to rożne pierdoły do łba przychodzą Krystian Przylas - chyba nie jesteś świadomy tego, że codzienny zapach kobiety różni się znacznie od zapachu krwi miesiączkowej" Jak się nawącha krwi miesięcznej, to nie straszny mu będzie subtelny zapach homara królewskiego :D A ja nie uprawiam oralu, chyba, że ze spinaczem na nosie :P

Gość zrób mu kiche
może to po prostu znaczy,że by zjadł kaszankę,hahahaha