Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katharsis119

tak boli :(

Polecane posty

Gość katharsis119

poznalismy sie ponad rok temu od poczatku ten zwiazek byl trudny, ja mialam leki przed nim dlatego caly czas siedzialam u psychologa i probowalam nauczyc sie radzic sobie z lekiem przed miloscia, on mnie na poczatu wpieral ( 4 miesiace sluchania ze ja nie wiem czy chce i tamten byly i drugi) pozniej mimo ciaglego wkrecania sobie bylismy razem on dal mi pare powodow do klotni, jest nerwowy nieustepliwy ale mimo wszystko bylismy szczesliwi wyjechalismy za granice tam po pierwszej klotni wyprowadzilam sie od niego ,pozniej sie zeszlismy mimo ze panicznie sie balam i trach nieplanowana ciaza ;( chcialam zeby mnie zrozumial ze nie jestem jeszcze gotowa (bylam miesiac w psychiatryku bo balam sie doroslosci , to bylo 4 miesiace przed tym zwiazkiem) usunelam, on tego dziecka chcial, ja nie bylam w stanie uniesc tego ciezaru, rozstalismy sie ale chcialam z nim byc bo go pokochalam przez miesiac probowalam ratowac wszystko , odpychal mnie nie przytulal sie, byl oschly, wiem ze go skrzywdzilam ale nie zrobilam tego swiadomie, moja psycholog mowi ze tego dziecka bym nie kochala, jak mialam z nim zyc?????? tak bardzo sie balam ale zostawil mnie powiedzial ze nie daje rady, nie jestesmy od dwoch tygodni pisal ze zaluje ale teraz juz jest cisza a jaaaaa ja jestem zagubiona, boje sie placze, chce do niego ale wiem ze to nie mozliwe, cierpie wszystko mi sie wali ;(

Daj chłopakowi spokój. Najpierw weź się za siebie, bo będziesz niszczyć życie każdemu facetowi.

Gość iwaaaa123
Miałam napisac dokladnie to samo co vampyrella Masz nawalone pod kopułą i to raczej nie kwestia mlodego wieku tylko jakis problemow psychocznych. Nie bądz egoistką i marnuj nikomu zycia

Gość katharsis119
Macie racje ;( mam nawalone przez to ze juz mnie dwa razy bardzo skrzywdzono ;(

Gość sdfasdf
"moja psycholog mowi ze tego dziecka bym nie kochala" a co to jest za tekst?! to była psycholog czy jasnowidz?

"mam nawalone przez to ze juz mnie dwa razy bardzo skrzywdzono" - ta, jasne. Tak to sobie tłumacz. " miesiac w psychiatryku bo balam sie doroslosci" - to w końcu jak jest naprawdę?

"moja psycholog mowi ze tego dziecka bym nie kochala" - z takim psychologiem daleko nie zajdziesz :-o Prowo czy co? Nie wierzę, że są tacy popaprańcy :-o

Gość i dobrze że boli
Ciebie głupia s*ko skrzywdzono?!! pomyśl o tym człowieku którego zabiłaś!!! jak można być tak podłą egoistką!!! najlepiej udawać delikatną księżniczkę skrzywdzoną przez wszystkich!!! ale to Ty skrzywdziłaś przynajmniej dwoje ludzi swoje własne dziecko i jego ojca!!! zostaw go w spokoju!! na jego miejscu też nie chciałabym Cię znać i zmień lekarza bo Cię oszukuje.

Gość katharsis119
potraficie czlowieka zniszczyc bezwzglednie :(

Gość yy
chciałaś usłyszeć że dobrze zrobiłaś zabijając człowieka???

Gość To pewnie była psycholog zagra
niczna, mordowanie dzieci jest tam na porządku dziennym.

Też bym Cię zostawił jeśli zabiłabyś moje dziecko.

potraficie czlowieka zniszczyc bezwzglednie Szczerość boli ?

Jak do tej pory, to ty niszczysz, zamiast poprosić o właściwą pomoc. Psycholog? Halo, niunia! Tobie TYLKO psychiatra może pomóc. A jeśli to prowo, to TYM BARDZIEJ.