Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość czekoladowa*kulka

czy to syndrom miodowego miesiąca?

Polecane posty

Gość czekoladowa*kulka

witam forumowiczki. : ) Mam pewien problem, kilka dni temu współżyłam(piątek), dostałam okres nastepnego dnia, a po kilku dniach pojawił sie silny ból i pieczenie przy oddawaniu moczu... Nie mam pojęcia co sie dzieje, ale nie jest to komfortowe. Przeklete bóle mam od wtorku, pije dużo wody z cytryną, herbaty z żurawiny i jakieś tabletki, dzisiejszy dzień spędziłam pod kołdrą z termoforem na podbrzuszu, biorę ciepłe kąpiele. W dodatku zaczęły mnie boleć okolice krzyża, z racji, że przeczytałam tyle artykułów na temat tego, cóż to może być... Najbardziej odpowiada mi tu syndrom miodowego miesiąca. Po lekkiej kuracji, jest troche lepiej, ból ustaje, ale pieczenie nadal jest... Znacie może jakieś domowe sposoby na to? Wczesniej miałam problemy z pęcherzem, ale nie takie jak ten teraz... Dodam, że stosuje tabletki antykoncepcyjne, ale nie wyczytałam w ulotce dla pacjenta, aby pojawiły się takie efekty niepożadane. Na prawde nie wiem co robić, jutro wpada do mnie mój facet, nie widzielismy się cały tydzień i trudno będzie bez seksu, jedno za drugim sie stęskniło, aczkolwiek mogę pościć(z trudem). : (

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować