Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SaShimi

Czy to mozliwe, ze jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość SaShimi

Wczoraj zrobilam 2 testy ciazowe. Oba wyszly pozytywne, druga linia byla jednak duzo jasniejsza, ale na obydwu testach widoczna. Dzisiaj zrobilam kolejne 2 testy i wyszly negatywne. Czy to znaczy, ze nie jestem w ciazy? W ciagu kilku najblizszych dni pojde do lekarza. Co o tym myslicie dziewczyny?

Gość kaśka.aaa
ja robiłam test wyszły dwie kreski jedna bardzo blada ale jednak i w ciąży nie byłam.

Gość jeżeli uprawiałaś seks
to zawsze jest to możliwe

Zrob sobie badanie krwi, 100% wynik. Lekarz tez jeszcze malo co zobaczy, bedzie przypuszczal ze tak albo nie, a 100% odpowiedz da badanie krwi.

Gość SaShimi
Tak wszystkie te testy byly takie same. Pojde z pewnoscia w przyszlym tygodniu na te badania, bo chcialabym wiedziec i mnie to meczy w tej chwili.

Gość maggi07
Czesc dziewczyny.mi taka bardzo blada,ledwo widoczna kreseczka wyszła w 28 dniu cyklu-przy cyklach 30 dniowych. drugi test robiłam w 31 dniu cyku i kreseczka wyszła tylko troszke mocniejsza.tego samego dnia poszłam na bete i wyniosła 764.dzis jestem w 9 tygodniu ciazy i moja ciąza rozwija sie prawidłowo:)

Gość SaShimi
Z tymze mi druga kreska sie nie pojawila w ogole dzisiaj :/

Gość maggi07
Dopiero beta wyjasni Twoje wątpliwosci....nie martw sie-nie kazda kobieta ma odrazu wysoki poziom hcg po zapłodnieniu...

Gość maggi07
SaShimi-a w którym dniu cyklu robiłas te testy?

Gość SaShimi
w 25 na 30, wiem ze to troche za szybko moze, ale wczoraj cos mnie 'tknelo'. Mialam po prostu uczucie , ze jestem w ciazy i zrobilam te dwa testy i pozytywne, mimo ze ta kreska taka slaba byla. Zaczelam sie cieszyc, ale teraz jak te dwa wyszly negatywne , wydaje mi sie, ze nie jestem w ciazy :/

Gość maggi07
25 dzien cyklu to troche za wczesnie...ja juz pisałam ale w cyklach 30 dniowych bardzo ale to bardzo blada kreska wyszła mi w 28 dniu cyklu. Moze powtórz test za 3-4 dni...i głowa do góry:)

Gość maggi07
A masz jakies objawy oprócz tego uczucia ze jestes w ciazy?

Gość SaShimi
W sumie nie. Zadnych objawow ciazowych u siebie nie zauwazylam. No ale jesli za wczesnie , to znaczy, ze wyszedl mi falszywy pozytywny, tak? :(

Gość o booooze
ja tez tak kiedys miałam,okres spózniał mi sie 10 dni ,zrobiłam pierwszy test 3 dni po spodziewanej@ wyszła mi 2 blada kreska,po południu powtórzyłam test tez 2 blada,nastepnego dnia rano test negatywny,potem jeszcze kilka wszystkie negatywne!!!,robiłam wszystkie tej samej firmy,i mysle ze 2 pozytywne, były z tego samego opakowania i poprostu były wadliwe!

Gość SaShimi
Pewnie tak samo ze mna bylo .

Gość o booooze
no niestety:)ale głowa do góry najgorsze było to,że bardzo sie ucieszyłam ze mam 2 kreski,jak powtórzyłam test i znowu były 2 to juz byłam pewna ze to ciąża;)gdybym nie zrobiła tych nastepnych to bym zyła w przekonaniu ze jestem w ciąży;)

Gość SaShimi
Ja tez sie podekscytowalam niesamowicie i to jest chyba najgorsze. Zrobie jeszcze jutro z rana test i wtedy zobaczymy. Oby sie okazalo , ze nie mialam dzisiaj wystarczajacego stezenia hormonow ;)

Gość o booooze
życzę ci tego!!!:)

Gość SaShimi
O dziekuje:) Kochana jestes. Tobie sie w koncu udalo?

Ja też robiłam kilka testów i wszedzie druga kreseczka byla o wiele jasniejsza.. wkraczam w 20tydzien ciazy ;) Pozdrawiam :)

Gość SaShimi
Dziekujeza slowa otuchy :)

Kochana ja zrobiłam pierwszy test ( mialam przeczucie tak jak ty) i wyszła tak blada kreseczka, że stwierdziliśmy z mężem że jednak jej nie ma i w ten dzień napiłam się desperadosa :) Później po kilku dniach ( gdy okres spóźniał mi sie około 3 dni) zrobiłam znów i taka sama sytuacja. Dopiero po tyg wyszła nieco ciemniejsza ale również bardzo bardzo jasniutka. A teraz jestem w 12 tyg ciązy :) Czasem stężenie hormonu jest bardzo małe ( na mój "chłopski" rozum gdy bardzo dużo pijesz i dużo siusiasz- ja dosłownie co 20 min odwiedzam wc) Życzę ci tego samego, pozdrawiam.

Gość maggi07
Bedzie dobrze:) zrób test i daj znac jak wynik. bede trzymac kciuki,aby ta druga kreseczka była juz mocna:)

Witajcie! Mam 17 lat. Szukam małych podpowiedzi ponieważ ostatnią miesiączkę miałam 09.07.2012r.co najgorsze mam nieregularny cykl.Po miesiączce kochałam się z moim chłopakiem następnie po paru tygodniach zaczął mnie boleć brzuch,moje piersi zrobiły się wyczulone na dotyk i obolałe,z pochwy zaczęła wydzielać się duża ilość śluzu... Dnia 23.08.12r. zaczął ze mnie spływać bardzo gęsty brązowy śluz z drobinkami krwi. Miesiączka dalej się nie pojawiała,postanowiłam z robić test ciążowy parę dni temu,wyszedł pozytywny. Test robiłam na wieczór,na następny dzień zrobiłam drugi test jednak rano również wyszedł pozytywny. Mam zaburzenia hormonalne i nie wiem czy to przez to testy wyszły pozytywnie czy jestem w ciąży. Do ginekologa jestem zarejestrowana dopiero na następny miesiąc. Co o tym myślicie czy to może być ciąża??