Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARGARET ;)

KOLCZYK W MIEJSCU IMTYMNYM

Polecane posty

Gość MARGARET ;)

Witam ;) tak się właśnie zastanawiam co faceci myslą o kolczyku w miejscu intymnym kreci to was? czy wrecz przeciwnie moze macie jakies doswiadczenia hmmm to jest miejsce dość skryte i kobiety nie afiszuja sie zazwyczaj :)ale ciekawe jakie sa reakcje jak facet sciaga majteczki a tu śliczny okazaly kolczyk ;) podoba Wam sie to ?? ;) bo ja chce sobie zrobić na wzgórzu łonowym ;)

Gość Wzgórze łonowe...
brzmi co najmniej jak "Wichrowe wzgórza" :classic_cool:

Gość zajebisty Michał
A co myślicie o kolczyku na penisie? Może sobie zrobię taki.

Gość MARGARET ;)
Myślę że kolczyk na penisie u faceta nie prezentuje się tak ładnie jak u Kobiety w miejscu imtymnym ;) kobiecie zdecydowanie pasuje ;) Panowie ale bez urazy ;d

Gość mi się podobają kolczyki
Jak widzę przekłuty penis to facet wydaje mi się taki męski i twardy. A kolczyk w języku fajnie czuć podczas minetki. :)

Moja znajoma ma zalozony kolczyk, i do tego jest wygolona na zero. To bardzo mnie podnieca. Kolczyk na penisie mi sie nie podoba. Moze babki to widza inaczej.

U innych taki kolczyk to wygląda ciekawie, trochę kręci. Ale nie wiem czy chciałbym żeby moja jedyna coś takiego w sobie miała. Kocham jej ciało, a nie biżuterię. A jeżeli by chodziło o jakieś urozmaicenie, to są takie klipsy na wargi: http://www.love-shop.biz/uimg/her/jewelry/her-jewelry-27.jpg http://www.sexylabia.com/images/imag2/massive-lips1.jpg

Gość klkkhhhnhuo
Podobno piercing u podstawy penisa jest pomocny, bo można wtedy przeciągnąć kawałek dolnej części prezerwatywy i jest pewność, że prezerwatywa się nie zsunie.

Gość MARGARET ;)
NO czekam na wasze wypowiedzi ;)

Dla mnie to przerost formy nad treścią. Człowiek jest wystarczająco (w tym miejscu szczególnie) piękny, nie potrzeba już żadnych innych "dodatkowych frędzli, błyskotek". Wystarczy higiena.:) IMHO. :classic_cool:

nobaaa higiena ponad wszystko nie ma dwoch zdan. no a cala reszta to kwestia. i tutaj, ja tak to widze, nie chodzi o zadne upiekszanie, ale, hmmm.... 'egzotyke'? chociaz nie jestem pewien czy to dobre slowo. tradycyjnie miejsce kolczyka jest w uchu, a wszystkie odstepstwa (nos, jezyk, itd.) swiadcza o nietuzinkowosci, fantazji... wiec jak nietuzinkowa i jaka fantazje musi miec osoba robiaca sobie kolczyk w clicie lub w penisie? :) a przeciez nietuzinkowosc i fantazja sa w seksie bardzo porzadane... moze to o to wlasnie chodzi? tak czy inaczej - kolczyk w lechtaczce czy sutkach jest OK! :)

Nikomu nie bronię, ale względy zdrowotne na pierwsze miejsce! W końcu to ciało obce w ciele kobiety. Jeśli miałbym wybierać, to wolałbym, by było to moje ciało w jej ciele!:D A kolczyki mnie tak nie kręcą. Każdy robi to co chce!;) Gdybym trafił na partnerkę z kolczykiem, nie byłby to czynnik na nie, ale bez ... też nie. Brak higieny, albo oblepiony kolczyk... zdecydowanie! ;)🖐️

troche abstrahujac, spotkalem juz kilka dziewczyn o ciekawej figurze i ladnych rysach twarzy.... z nieswiezym oddechem, zarosnietymi pachami, wczorajszym make-upem... ze-na-da! chociaz z higiena facetow tez bywa roznie...

Gość MARGARET ;)
Cenie w Ludziach Szczerość ;) więc dobrze że piszecie to co myślicie ;) wysyłajcie linki ;) i piszcie swoje wypowiedzi ;)

Witajcie:) ja mam na penisie kolczyk i jestem zadowolony wygląda to zajefajnie:) a mianowicie mam na żołędziu kropeczke taka jak do nosa a drugiego mam na wzgórku łonowym jak się penis zaczyn takiego jak do języka dwie kuleczki:) jestem zadowolony!!Polecam i pozdrawiam wszystkie kobiety co tez tam mają :) A odnośnie tam pytania koleżanki to chłopaków bardzo to kręci jak widzą u kobiet takie ozdoby:):)

Gość Mysia Zakolczykowana
Do każdego komu chodzą głupie pomysły !! Super inteligencie nigdy NIE podszywaj się pod mój login - Jak taki mądry jesteś to wróć do przedszkola, tam może zaczniesz edukację, nie masz pojęcia o piercingu jaką to daje rozkosz. Coś Wam powiem z doświadczenia. Mój Mąż na 2 kolczyki: jeden w żołędziu (dydoe) drugi pod żołędziem (przekłuta skórka , gdyż Mąż jest całkowicie obrzezany). Oralnie - bomba, super pieści się członka z kolczykami, w trakcie stosunku czuję w pochwie kolczyk w żołedziu, ale też czesem, gdyż zawsze jestem moookra. Jeśli o mnie chodzi jestem na TAK i nie wyobrażam sobie członka bez koloczyków, nawet jeśli czasem Mąż je wyjmuje to jakbym się kochła z kim innym. Kto ciekaw nich do mnie napisze.Oczywiście ma też przekłute zwieracze odbytu, jedyny problem to czyszczenie po sraniu usmiech. ja oczywiscie zeby mu sie odwdzieczyc przeklulam sobie wary i mam je szczepione razem z odbytem.On mowi ze jest teraz lepszy poslizg i ze nie wyobraza sobie teraz kobiety bez tego.Ostanio przekłułam przegrodę nosową by połączyć z moją zadrutowana (drutem zbrojarskim.) pi**ą i odbytem ponadto uwielbiam pokazywać swoje kapsko z 25 kolczykami na centralnym ostatnio tez spotkałam cpuna heleniarza ze strzykawą i poprosiłam go by zrobił mi tą igła kolczyka na dupie kolejnego oczywiscie sie zgodził.Natomiast mój mąż jest stolarzem i ostatnio wbij sobie kilka gwozdzi w jajca mowi wam ODLOT POLECAM Mój mąż jest obrzezany bo postanowił zostać Jehudimem, w ogóle jak wspominałam on jest zbrojarzem i został obrzezany przez kolege z pracy w taki sposób w jaki tnie się drut zbrojarski.W*******m się że został parszywym żydem i w dodatku brak napletka uniemożliwia jedzenie serka a mastkę czyli smegme kocham , on w zamian za to postanowił się ukarać i jego kolega - Cieśła ( Cieśle współpracują ze zbrojarzami.) wbił mu w c***a 2 gwoździe - cudownymi są kolczykami.Braku sera pod jego napletem nie odczuwam bo przeciez jest u niego w pracy wiele wsiórów z Lublina ,Siedlec którzy ch*ji nie myją i sera mają pod dostatkiem więc mam ful a i jeszcze mnie przer***ają poprostu cudusmiech.gif Polecam posiadania męża żyda zawsze można go szantażować i korzystać na tym .Aha Ci mili panowie z budowy oczywiscie mi płaca za sex - jedzenie sera z pod napletka jest gratis bo ja to kocham pozdrawiam - Mysia wyrychana Cizia

Gość Kobieta nago
Ja z mężem mamy kolczyki i sprawiaja nam sporo przyjemności mąż ma w samym łepku k****a co mi sprawia wielką przyjemność podczas seksu nie potrzeba żadnych prezerwatyw z wypustkami jak się porusza w cipce to szybciej mam orgazm i jestem bardziej podniecona.Mąż znowu uwielbia lizać moją c**e i sprawia to że szybciej mu k***s staje ja mam podniecenie bo wbity jes tuż nad lłechtaczką i sprawia że jak nawet chodze to ocierajac sie o moją łechtaczke jestem prawie cały czas podniecona.Na plażę chodzimy dla golasów i nasze kolczyki podziwiają nie tylko panowie e i panie przeważnie pytają o kolczyk męża czy pomaga mi to w seksie odpowiadam ze taki to bardzo i namawiam ich by ich panowie sobie też zrobili a sie przekonaja jaki jest wspaniały sex

Gość gość
Ja mam na łechtaczce. Jest spoko. Faceci zawsze są mile zdziwieni. Tylko jeden, matoł, sprawdzał czy to kolczyk, czy klips...

Gość Gość

Ja sporo lat posiadam kółeczko w cipce ale chociaż jest duże to na plaży w bikini ciężko dostrzec mąż reaguje bardzo pozytywnie,podnieca go bardzo a czy innych facetów też to nie wiem bo przy innych majtek nie ściągam