Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedza76

Pomocy kobietki

Polecane posty

Gość jedza76

Witam. Do tej pory miałam problem z zajściem w ciąże. Mam 34lata,od miesiąca biorę prengofer. Zawsze miałam okres co 28-29dni ale od stycznia mam co 24. Ostatnia @ była 28luty, przytulalam sie z moim partnerem 12-13marca. Teraz w czwartek24marzec byłam na usg dopochwowym i lekarz powiedział ze mam macice jak przed okresem. Dzis bolą mnie tylko piersi ale wcześniej miałam objawy typowe na okres. Test ciążowy zrobiłam tydzień po stosunku i wyszedł negatyw. Tyle sie naczytalam o wszystkich objawach ze mam mętlik w głowie. Jak to jest z tymi piersiami,kiedy sie powiekszaja? Czy kwas foliowy moze zatrzymać @? Czy lekarz moze nie widzieć ciazy tak wczesnej? Zrobię betę ale dopiero w środę a do tego czasu padne z nerwów:-(

Gość jedza76
Odpowie mi ktoś? Prosze

Kwas foliowy w żadnym wypadku nie zatrzymuje @. Test mogłaś zrobić za szybko więc wyszedł negatywny. Zrób za parę dni znowu. Piersi bolą ale nie koniecznie. Mnie bolały i miałam typowe objawy na @ ale jednak byłam w ciąży. Nie nakręcaj się bo możesz sobie wmawiać pewne symptomy i nie potrzebnie się nakręcasz. Cierpliwości i życzę powodzenia.

Gość jedza76
Nienakręcam sie.... Caly czas mówię sobie ze to niemożliwe bo test bo lekarz bo żołnierzyki mojego partnera mało ruchliwe(badał sie rok temu). Nie mam symptomow poprostu bolą mnie piersi jak na @