Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdjdjncxcx

depilacja wasika - pomocy help

Polecane posty

Gość fdjdjncxcx

ostatnio dokonalam u kosmetyczki depilacji woskiem wasika i teraz mam czerwone kropki wypelnione biala ropa czy to jakies podraznienia czy co? smaruje to mascia z antybiotykiem kiedy to zejdzie?

Gość fdjdjncxcx
dlaczego tak jest ze ilekroc zakladam nowy temat na kafe to nikt nigdy nie odpowiada?

Gość fdjdjncxcx
??

Gość thuyju
no jak dla mnie to podraznienie. teraz te krosty sa pewnie bardziej widoczne niz wasik...

Jak wyrywała Ci włoski? Podrażnienie występuje jak wyrywa się dwa (lub więcej) razy w tym samym miejscu. Możliwe, że jest to uczulenie na wosk lub na Skinsept czyli środek odkażający skórę przed zabiegiem. Możliwe, że wosk źle został nałożony lub źle pociągnięty. Przyczyn może być sto pięćdziestąt.

Gość fdjdjncxcx
czy to dobrze ze smaruje je mascia z antybiotykiem? czy to podraznienie przy kolejnych depilacjach nei bedzie juz wystepowalo?

Na wszelki wypadek zmień kosmetyczkę. Nie wiadomo co jest przyczyną takiego stano- być może źle wykonana depilacja lub jak pisałam wyżej uczulenie na wosk którego używa się w tamtym salonie. Powinno zniknąć w ciągu kilku dni.

Gość fdjdjncxcx
wosk chyba jest w porzadku mialam wczesniej robione wiele razy brwi i bylo ok

Gość pwiowjkjjk
co co smarujesz to mascią...??? zaczerwienie jest normalną rzeczą która utrzymuje sie kilka godzin

Gość problemowo....
ja też tak miałam ale przyjściu do domu przykładałam lód a później smarowałam alantanem. Na drugi dzień nie było śladu

Gość pwiowjkjjk
ja tez wyrywam (wieczorem) i smaruję taką specjalną (nie wiem czy ona jest jakas inna, specjalna, ale jest dołaczona do plastrow) oliwką i rano nie ma żadnego śladu.

Gość fdjdjncxcx
smaruje bo mam wrazenie ze to nie znika a pojawia sie tego wiecej i to nie jest samo zaczeriwenienie tylko jakby pryszczyki wypelnione biala ropa