Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sz.

mój chłopak się mnie wstydzi...

Polecane posty

Gość sz.

jestesmy razem od 6 lat, a od ponach dwoch nigdzie razem nie wychodzimy. próbowałam z nim o tym powaznie porozmawiac , ale dowiedziałam sie tylko ze on bardzo lubi moje towarzystwo, ale nie podczas wieczornych wypadów, na których spotyka sie ze znajomymi. widuje się z nimi codziennie. A tzw wspólne wieczory zdarzają się nam tylko wtedy gdy kolegów nie ma w mieście, albo on musi coś rano załatwiać, w związku z czym nie może imprezować do rana. Kiedyś od czasu do czasu zabierał mnie ze sobą, dodam, ze z jego znajomymi dogadywałam się bardzo dobrze ... czy ktoś był w podobnej sytuacji?

Gość sz.
rozumiem ze moze chce mieć 'swoje sprawy', i moze by mi to tak nie przeszkadzało, gdyby mi samej pozwalał od czasu do czasu spotkać się z koleżankami. ale kiedyś, podczas jakiejś głupiej kłótni, kazał mi obiecać ze sama nie będe się włóczyć po nocy. zgodziłam się, bo to było w czasach kiedy bardzo często razem wychodziliśmy... a teraz przy każdej okazji mi to wypomina.

Gość sz.
panowie, czy wy też trzymacie swoje kobiety w domu?

Gość plaskaja
dziwne. to zacznij tez wychodzic, kobieto. cos jest nie tak, moze poznasz innego:)

Gość plaskaja
ja co prawda faceta nie mam, ale na przykladzie braci widze, co to znaczy szanowac dziewczyne. dla nich wyjscie ze swoja dziewczyna/zona, to wlasnie jest odpoczynek i fajna zabawa. wiadomo, ze wychodza tez sami, ale raczej rzadko, a dziewczyna czasmai na sile go wypycha na piwo z kolegami, samego.