Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilajna

jestem bezradna i nie wiem co zrobic ....:(

Polecane posty

Idzie wiosna wszystko powinno się ładnie układać, ale tak nie jest. Przez mojego faceta załamię się psychicznie!!! albo dostanę wrzodów... Ostatnio jest między nami źle, a wszystko to wynika z tego że on ma teraz ciężko w pracy i ma jakieś rozliczenia, nie wiem kompletnie się na tym nie znam, w każdym bądź razie chodzi o nieruchomości. Tak jest już 2 miesiąc. Jest okropny, ma humorki jak baba w ciąży, kompletnie nie możemy się dogadać, bo wydaje mi się że on jest ciągle o coś zły. Chodzi naburmuszony, wściekły, rozbity, zdenerwowany. Wszystko go drażni. W ogóle się nie spotykamy, ciągle tylko telefony... denerwuje mnie to bo mieszkamy w jednym mieście a w ogóle się nie widujemy. Kiedy rozmawiamy, rozmowa jest drętwa i sucha. W zasadzie o niczym. Tęsknie za nim, ale widocznie on teraz ma co innego na głowie i o tym nie myśli. Rozmawiałam o tym z nim już wielokrotnie, mówiłam że tak dalej nie może być, bo rozumiem to, że w pracy nie jest ciekawie, ale przez to wszystko, cierpi nasz związek. Przepraszał i w zasadzie po paru dniach znowu jest to samo.Ostatnio mam taki kryzys, że parę razy już miałam ochotę rzucić go w cholerę!!! Poza tym mamy ogromne problemy w łóżku ostatnio. On mnie nie zaspokaja i powiedziałam mu o tym, a kiedyś było tak cudownie. Nie może być tak, że przez jego prace rozwala się wszystko... Tłucze mu do głowy że musimy coś z tym zrobić, to wiecie co mi odpowiedział?! ....... Że ja też niedawno miałam problemy (sesje i ciężkie egzaminy) i że on przy mnie trwał i mnie wspierał, a teraz ja powinnam trwać przy nim i docenić go. Coooo kurrrw .... ? okej, miałam ciężko, ale nie zachowywałam się tak jak on, uczyłam się ile mogłam, wieczory poświęcałam jemu, płakałam i martwiłam się, ale nie trwało to tyle czasu ile te jego problemy. Już mi brakuje argumentów i nie mam słów. Jestem zdesperowana i myślę nad końcem tego związku, chociaż bardzo tego nie chce, ale zaczyna mnie to przerastać już!!!! CO JA MAM ZROBIĆ?

Gość xcvgjijhygtfre
ja tez mam z moim narzeczonym problemy w lozku, tez mnie nie zaspokaja i tak juz od okolo 1,5 roku!!! sex udaje nam sie 1 na miesiac a reszta to niewypaly;( tez mu o tym powiedzialam, on chyba przestal mnie pociagac fizycznie. To straszne bo skoro mamy wziac slub to ja nie chce byc w zwiazku gdzie orgazm mam raz na miesiac w najlepszym wypadku. Mimo tego co mowia wszyscy sex jest bardzo wazny!!!

takie komentarze zostaw sobie dla siebie i jeśli nie masz nic sensownego do powiedzenia, to nie odpisuj ... jest to naprawdę zbędne!

Gość xcvgjijhygtfre
proponuje ci zebys zaczela go olewac, tzn nie dzwon do niego, rozmawiaj z nim tylko wtedy gdy to on do ciebie pikerwszy zadzwoni, w koncu zateskni i zobaczy

Tutaj nie chodzi tylko o seks, ale też o jego zachowanie. Ja już nie wytrzymuje tego jaki on się stał. Do niedawna był kochany, uśmiechnięty. To nie jest typ człowieka smutasa i zamkniętego w sobie. On lubi świat, swoje życie. Jest a raczej był, radosny pełen życia. I nagle to wszystko zniknęło.

zadałas pyt wiec odp, przykre jest to ze myslisz tylko o sobie.. on był przy Tobie kiedy było Ci zle odpłac mu tym samym i nie wazne ze trwalo to u Ciebie kilka dni a u niego 2 miesiac..

Najbardziej irytuje mnie ten jego argument pod tytułem "skoro ja byłem przy tobie, teraz mi się odwdzięcz i bądź przy mnie" tak ok, ale ileż można?! wytrzymuję już 2 miesiąc i jestem na skraju wyczerpania, bo nie radzę sobie z tymi jego humorkami.

Ciągle jest zły, zmęczony, smutny, rozgoryczony. Wyczerpany. Potem wyżywa się na mnie i z tego wszystkiego powstaje awantura. Bo ja nie pozwolę sobie na to, żeby sprawy związane z pracą przenosiły się na mnie.

Nawet nie wyobrażacie sobie jaka jestem wściekła pisząc to do was. Najgorsze jest to, że rozmawiając z nim dzisiaj zapytałam ile to jeszcze potrwa, te jego rozliczenia i różne inne problemy w pracy. Odpowiedział, że do końca marca to na pewno i pewnie w kwietniu też będzie musiał się z tym męczyć. JA JUŻ NIE DAM RADY TYLE WYTRZYMAĆ!!!!!!!