Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslac hipotetycznie.....

Dzis po raz pierwszy umylam twarz moczem.

Polecane posty

Naczytalam sie, ze przemywanie moczem twarzy pomaga na cere. Przemoglam sie, wacikiem zamoczonym w moczu przemylam twarz. Bede myc 2 tyg, 2 razy dziennie... Ktos probowal?

Gość iajijs
A co masz nie tak z cerą?

po prostu jakies pryszcze co chwile wychodza, pory, tlusta jest.. :O Nie jest najgorzej,ale do gladkosci daleko. Probowlaam roznych zeli,tonikow, nic nie pomaga. Akutalnie jestem bez kasy, nowych kosmetykow kupowac nie bede, do dermatologa tez nie ide- ani nie mam na niego kasy,ani na recepty pozniej. Naczytalam sie,ze serio ten mocz pomaga....

Gość prinzesska27
czytalam ze mocz ma duzo wlasciwosci leczniczych...pewnie na cere tez moze pomagac.

Gość jak to robisz
sikasz bezposrednio na wacik czy do szklanki?

Mocz zawiera material niebezpieczny i bezuzyteczny dla organizmu,jednym slowem,na nic nie pomaga.

sikam do starego kubka a potem namaczam tam wacik i wceiram

Gość juleczka145
Też miałam problemy z cerą i to w wieku prawie 30-u lat. Trądzik panoszył się na mojej twarzy, aż moje koleżanki pytały, dlaczego tak wyglądam. W końcu jedna poradziła, że jej na takie problemy pomogły tabletki antykoncepcyjne i miała racje. Różnica totalna POlecam i to bardzo ;)

wpiszcie w google "mycie twarzy moczem"...setki stron i forow

No XIII wiek troszke starawe beda :D ale wiedza zapewne bezcenna :D

Tez sie z tego smialam -ale sprobuje. 2 tyg, jesli nie bedzie roznicy, to przestane. Pije duuuzo wody min, wiec mocz mi nawet nie smierdzi.

Gość liść-zwiędłek
No nieeeeee, wam to odbija, żyganie nocą to dopiero oczyszczenie! :). ;), , , :P, :P, :P,

Gość bl..e
Żenada, żenada :(

Gość zann_
jaka żenada?! trzeba się dla urody poświecać nie? a to bardzo naturalna sprawa, lepsza niz chemia.

Gość bl..e
nooo :P

Gość LOLOLOlololo
Współczuję temu kto Cię pocałuje.

umylam dzis rano i zmylam po 2 h na razie nie ma poprawy , nie sie nie pogorszylo ..

Gość A czy ten temat to nie prowo
??????

moja kolezanka przemwyała sobie stopy moczem bo jej się pociły i chwaliła się, że jej to bardzo pomogło:o ale co do używania moczu do twarzy, nigdy bym się nie zdecydowała na tak radykalne rozwiązanie. ja mogę polecić ci maseczki z drożdzy i przemywani twarzy mlekiem albo octem jabłkowym. Ja osobiście nie stosowałam, ale widziałam znaczą poprawę u mojej koleżanki, która borykała się z cerą trądzikową. po pół roku mogla zapomnieć o problemie:)

nie,to nie prowokacja. poogoogluj jaki to czysty temat po necie. serio kiedys tez sie z tego smialam i mnie to obrzydzalo,ale teraz uwazam ze to nie takie straszne.... mam wrazenie,ze mam ciut lepsza cere,ale zeby az tak? mylam dopiero 2 razy, dzis wiecz.bedzie trzecie. duzo pije wody, dobrze sie odzywiam i nie mam smierdzacego moczu

a, no i namaczam wacik ze ŚRODKOWEGO strumienia moczu- najpierw troche odsikuje by mocz by;czysty;

Gość z inngo watku
"Kosmetyka. Do celow kosmetycznych najlepiej jest uzyć moczu świeżego, aktywowanego (schładzanie, pole magnet.) lub odparowanego. Posmarujcie nim twarz, ręce, szyję. Po wyschnięciu powtórzcie tę czynnosc jeszcze kilkakrotnie i zmyjcie ciepłą woda bez mydla (do koncowego zmywania uzyjcie chłodnej wody). Dobrze jest zaobserwowac, ile moczu wchlania wasza skóra. 20-30 gramow całkowicie wystarczy. W efekcie wasza cera, skóra rąk bedzie w doskonalej formie. Na porost wlosów najlepszy jest mocz stary , dziecięcy oraz aktywowany. Te rodzaje moczu wmasowywac w skóre u nasady włosów lub robic z nich okłady."

Gość z inngo watku
"U A.Maslennikowa czytamy: 'Bardzo korzystne jest przecieranie wieczorem twarzy nie mleczkiem, lecz świezym moczem. Pierwszą watką zwilzoną w moczu nalezy oczyścić skórę z kosmetyko i brudu, a drugą - ponownie zmoczyc skórę i pozostwic na 30-40min. Następnie spłukac chłodną wodą. Niektóre kobiety w ciągu tej półgodziny zwilżają twarz palcami, robiąc lekki masaż. Skóra staje sie gładka, reguluje sie wydzielanie tłuszczu i nie potrzeba kremu. W wyniku tych zabiegów poprawia sie kloryt twarzy, pojawiaja sie naturale rumieńce.'

bez podszywow,spadaj

A czy mocz musi byc moj, czy tez od innego moze byc dawcy tez!A kupa?Czy moze byc kupa psia, z trawnika, do smarowania twarzy???

moze to zbieg okolicznosci,przypadek, moze moja wyobraznia... ale mam wrazenie,ze mam lepsza cere! zaczerwienienia bladsze, cera gladsza, matowa, nie ma nowych pryszczy, zmian, jest naprawde ladnie.. ostatnie 2 dni robilam tylko raz dziennie kontynuuje 'eksepryment'!

i wiecie co? ta kupa na prawde działa! jestem zaskoczona, ale stwierdziłam co mi tam i posmarowałam. na drugi dzien gładka jak u niemowlaka!

Przestańcie sie podszywać z tą kupą.... :O Smaruję tylko moczem (za pomoca wacika), lekko, niedużo, nie piję moczu.. I uważam,że działa.. nie wierzylam, ale naprawde..! Dodam, że piję dużo wody mineralnej, wiec mocz nie ma mocnego zapachu i nie jest ciemnozolty. I jakos wcale mnie to nie obrzydza. Polecam.

mocz to najwieksz\e swinstwo ktoreego nasz ogranizm sie pozbywa...trucizna tak na prawde(bo jak komus nerwki zle pracuja to ma zatrucie ,tak???) kup sobie dobry tonik lepiej..a nie wcieraj toksyn w skore!