Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniulaHeeeeeeejAniula9

Boje sie ze moj facet nic nie umie/ nie bedzie umial zrobic w domu

Polecane posty

Jestem z rodziny w ktorej mezczyzna zawsze cos naprawial, udoskonalal, robil (tzn. moj tata, moj brat)...boje sie ze z moim facetem tak nie bedzie i ze bede musiala wolac fachowcow!!! Jak zobaczyc sie/dowiedziec sie czy on COS UMIE ZROBIC?!?! Przeciez nie zapytam sie w prost bo sie obrazi!!! Zreszta juz kiedys powiedzialam to powiedzial ze on malowac sciany umie :( Jak mysliscie????

Gość aby forse miał i długą
lancę :classic_cool:

Gość lalalahihi
moj moze i umie ale lenistwo go zżera!!!! i tego w nim nie nawidze... co prawda pracuje ale jak wraca to kompletnie nic go nie obchodzi...

Gość jack ill
ojca i brata zawołasz

Gość lalalahihi
w sumie i tak wydaje mi sie ze czasem potrafilabym lepiej :) moj tata to zlota raczka.. wysztko ci naaprawi.. auto, lodowke, magnetofon ... dzwi, rury... pozamienia, zaklei, pomaluje... ach szkoda czasu na wymienianie :) i za to tatke kocham... jest samouk oczywiscie i bardzo madry ( aja mam to po nim wiec nie lubie niezaradnych facetow)

oj ania... ja cos czuje ze ty sobie powinnas przygruchac raczej jakiegos hydraulika albo kominiarza... zostaw chlopa, bo nic nie wart

Jak bede wolac brata albo ojca to bedzie wstyd na cala rodzine ze moj chlop nic nie umie... Tzn. ja nie wiem czy on cos umie czy nie ale jak tak na niego patrze to wydaje mi sie ze nie... a nie mam jak sprawdzic. Nie chce wyjsc na jakas glupia co chce zeby jej facet wszystko robil ale to jest wazne! Bynajmniej dla mnie!

Gość jack ill
może w jego rodzinie faceci nic nie naprawiali, stąd nic nie umie, bo nie miał takich wzorcow trochę wyrozumiałości

Gość taka se
może nie umieć , ważne żeby tyle zarobił że ktoś za niego to zrobi

Gość szalejąca dupa
sorki ale czy ty juz wiesz że on nie jest złotą rączką czy tylko zakładasz??

Mojego taty ojciec tez nic w domu nie robil! A moj tata to prawdziwa zlota raczka! No po prostu, takie wzorce wynioslam z domu, MOJ FACET MUSI ALE TO MUSI COS UMIEC ZROBIC!!

Gość wwfw
Buahahahaha! Jeszcze nie znałam faceta który by nie uważał że wszystko umie w domu zrobić (naprawić, przerobić) i nie spieprzałby roboty. Trzeba sztabu mężczyzn, żeby się uzupełniali i wtedy dopieor robota wykonana.

ZAKLADAM TAK !!!! nie mam jak sie dowiedziec :(

dobra wymowka jak sie faceta nie kocha... no moze nie dobra... raczej srednia... ale jak sie nie jest wymagajacym to wystarczy

Gość jack ill
może ma inne zainteresowania nie wymagaj od faceta np. siedzącego non stop w książkach, że będzie brał sie za majsterkowanie rozumiem Twoje wymagania, jednak warto pamiętać, że nie ma ideałów i nie skreślać kogoś z powodu taakiej błahostki

Nie skreslam go, KOCHAM GO. Gra w pilke...nie siedzi raczej przy ksiazkach, eh.

Gość jaki facet
dobrze mówisz, facet powinien umieć zrobić niektóre rzeczy lub w zamian zarobić tyle, by za to płacić chyba, że niektórym młódkom sperma zalewająca picze rekompensuje wszystko ale młode, durne, co się dziwić

Gość jack ill
widzę podział obowiązków w takim razie co kobieta musi umieć?:)

NO WLASNIE NIC!!!!!!! Ja wcale wiele nie wymagam. Po prostu juz mam tak wkodowane przez rodzine ze facet to MUSI zrobic to i tamto w domu i KONIEC!

Kobieta musi zadbac o dom, tak i pracowac tak, ale faet tez cos musi!!

Gość szalejąca dupa
nie ma ideałów - albo ktoś naprawiaalbi jest romantycz albo jest bogiem sexu albo jest idealnym ojcem albo zarabia krocie albo pomaga w domu albo cię wspiera w pracy albo wygląda jak gwiazdor jak łączy co najmniej 3 rzeczy to jesteś szczęściarą jak nie umiesz znaleźć ani jednej to szukaj dalej a jak jedna cię zadowala to znaczy że......... kochasz:)

*facet

Gość lalalahihi
moja tata naprawde potrafi.... no chybaze naprawde padaka zawsze cos robi i nie daje za wygrana... a jak trzaba to kupuje czasc i dalej naprawia az zadziala... a jak facet nic nie umie to niestety lipa.... nawet jak nie mial wzorcow.... niech zacznie sie podszkalac

Gość jack ill
całkiem fajnie napisane szalejąca dupo:D

Gość jack ill
lalalahihi, jestes córeczką tatusia?;)

Gość lalalahihi
co kobieta musi umiec? ja duzo umiem... ale drobnych rzeczy (np zmienic baterie w pilocie - zart!) ale my tez musimy umiec... bo jak facet w pracy a cos trzba na teraz to trzba poglowkowac...ale bez przesady, bo rur ja wymieniac nie umiem... :/ pozatym balabym sie na szczescie moje leniwe kochanie umie...ale naprawde musi pocieknac :P

JA sie ucze od taty bo normalnie mam watpliwosci czy mi moj przyszly cos w domu zrobi :(

WIEC JAK GO SPRAWDZIC?!?!?!?!?!