Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionatakajax

BRAK TCHU I BRAK SIL PLUS FALE GORACA PRZY STRESIE!!!!!

Polecane posty

Gość zagubionatakajax

TO DRUGI TOPIK,zalozylam z tego wzgledu bo tamtem porusza inna sprawe.Otoz jesli moj chlopak krzyczy na mnie , wyzywa mnie to zauwazylam ze od tygodnia zaczynam sie pocic na twarzy, uderza mnie fala goraca ,zimna, krople potu sa zimne ,przestaje miec sily, musze gdzies usiasc i odpoczac. Dzieje sie to szczegolnie jak jestesmy na ulicy. dzis tez takie cos mialo miejsce (powiedzial mi ze robie show tak sie zachowujac i zwracajac uwage). Zaczyna mnie kluc tez po lewej stronie jak sie boje... Nie mialam czegos takiego jak tego poceniasie... jak temu zaradzic?

Gość zagubionatakajax
dodam ,ze mam28 lat.

Gość noooo...
Pomysl o zmianie faceta....bo to cos w rodzaju stanów lękowych...wysiadasz psychicznie

Gość zmień tego FRAJERA !
zagubiona książkowy przykład ataku paniki, zastanów się czy w dzieciństwie nikt na ciebie tak nie krzyczał, może przez stworzyła ci sie w głowie trauma która tak sie objawia przy krzykach, swoją drogą co to za facet że się na ciebie drze i to jeszcze na dworze :/

Gość głupia jesteś !
pozwalasz się na siebie drzeć jakiemuś facetowi czy ty jesteś normalna ??? !!!

Gość zagubionatakajax
jak mozecie wejdzcie jeszcze prosze na moj inny topik -UCZUCIE PAPROCHA W OKU PO DUDERZENIU. to tez moj topik. jesli chodzi o te krzyki to ja nie jestem w stanie reagowac, nie chce nic mowisc bo cokolwiek mowie to go bardxzierj rozwsciecza. Krzyczy na mnie ze jestem k... prostytutka, itd. Nic nie mowie, spusczam glowe i slucham..............potrafi tak 3 godziny...wczoraj bylo zimno ,chcialam isc do domu to mnie przytrzymywal i mowil...a bylo mi naprawde zimno

Gość zagubionatakajajaaxx
podnosze

Gość zagubionatakajajaaxx
podnosze