Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BOJE sie Bardzo

Dzisaj jak byłam w kościele wydarzylo się coś...

Polecane posty

Gość do autorkiii
glosy glosami, ale na wszelki wypadek sie przebadaj..

Gość no i ..ewka
Mnie tez sie wydaje,ze to moze byc schizofrenia

Gość lkikl
[malliboo. no wg tego artykulu 1-4 % ludzi slyszy glosy i to nie musi byc choroba] racja, tyle ze te 1-4% wie ze te glosy pochodza od nich samych, a o chorobie swiadczy, jak u tej autorki tematu, to ze jest sklonna wierzyc w swoje urojenia ze to byl szatan niz to, ze to pochodzilo od niej samej, ma zwiazek z jej podejsciem do religii i ma wytlumaczenie calkowicie racjonalne. dlatego powinna sie leczyc, nie dlatego ze slyszy glosy ale dlatego ze wierzy bardziej w swoje przeczucia dot. obecnosci szatana.

Gość JaniUJani
przeciez nic dziwnego w tym nie ma,zadna choroba,zadna schizofrenia.Kochana,strzez sie tych czarnych kiecek,nie daj sie opetac diabłu.Pozdrawiam.

Gość malliboo.
lklj byc moze z drugiej strony uslyszala te glosy po raz pierwszy w zyciu, a ze jest bardzo religijna osoba to tak je sobie zinterpretowala nie wiem, ale na pewno gdyby cos takiego opowiedziala mi kolezanka to troche bym sie nia zaniepokoila

Gość oapalao
niezły schiz 😴

Gość BOJE sie Bardzo
Czytam i......eh:( Ide spac:( Pozdrawiam was:(

Gość malliboo.
tez juz ide spac dobranoc

Gość kokajko kokoszka
wierzcie mi, nawet bardzo religijnej osobienie nie brak racjonalizmu ;) religijnosc nie oznacza wiary we wszystko co sie tylko pomysli (zwlaszcza, ze wlasnei w znajomosci swojej wiary podchodzi sie do takich sytuacji sceptyczniej niz do czegokolwiek) ;) czy jest sie religijnym nad wyraz czy troche czy w ogole, normalna zdrowa osoba bedzie szybciej racjonalizowac takie zdarzenia niz upierac sie ze dzieja sie cuda niewidy :P

Gość uawaua
dziwne to troche,cos chyba nie takz tobom.Zasiegnij porady lekaza

Gość to mugł byc głos szatana
poczytaj sobie o ojcu pio i szatanie

Gość o ba by
az mnie gesia skora przeszla:o

można powiedzieć, że będąc w kościele udzielił ci się stan ekspresji, celowo wywołany przez metody psychodeliczne Kościoła, by osiągnąć wśród wiernych stan podniecenia, przed świętami wielkanocnymi. Obserwuje się podobne objawy, w o wiele ostrzejrzych objawach w Jerozolimie, i nazywa sie to syndromem jerozolimskim i to juz wymaga leczenia klinicznego.

Gość anya rybyk19
do psychiatry, marsz! bo to wyglada na schizofrenie :-O moze to byc nawet guz mozgu :-O to nie sa zarty, czesto przy guzach mozgu jest ucisk na ten narzad i slyszy sie badz widzi dziwne rzeczy:(

Gość smierdzacy klocek
moj mlodszy brat tez kiedys powiedzial mamie, ze widzial w kosciele diabla i ze sie boi i wiecej nie pojdzie. oczywiscie biedaczek chcial uniknac coniedzielnej mszy bo mu sie tam nudzilo ale mami byla nieugieta i kazala mu chodzic :classic_cool:

Gość Sabrima
AUTORKO WYBRAŁAS NAJGORSZE MIEJSCE BY ROZTRZASAC TAKIE TEMATY. Tutaj nikt ci nie uwierzy mało tego nazwa cię wariatką. Ja proponuje żebyś porozmawiala o tym z proboszczem albo innym księdzem a nie na kafe

Gość po co tam łazisz
zawsze mówiłem,że od ciągłego łażenia do kościoła ludziom się we łbach poprzestawia i widzisz ,na swoim przykładzie ,ze to sie spełniło!,hahaha

Gość bania u cygaana
po co ja od razu wyzywacie i kazecie isc do psychiatry? Moze rzeczywiscie cos takiego slyszala.Znawcy medycyny sie znalezli,buhaha

Gość paaastaaa
po co tam łazisz Za to widac,ze Ty jestes niesamowicie inteligentny;) Moze dlatego,ze do niego nie chodzisz?:P

Gość czarniiii zryciiii
Ja polecam psychiatre wam wszystkim;) w szczegolnosci czarnuchom he:D:D:D