Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badumbum

Czuje cos o swojego przyjaciela...jednak przyjazn damsko-meska nie jest mozliwa

Polecane posty

Gość badumbum

Przegladajac strone trafilam na kilka podobnych watkow jednak zadna z odp nie pasowala do mojej sytuacji. Mam taki problem ze znam sie z nim przez 2 lata. Moze to nie jest jakos mega dlugo ,ale sie niezle zzylismy , ja mam 18 lat on 20 i poznalismy sie w naszym liceum przez tradyje szkoly . 3-klasisci sa zobowiazani do ganiania piewszakow przez pierwsze 3 miesiace (juz wtedy mi sie podobal). On rok temu sonczyl szkole ale robi sobie rok przerwy przed studiami by zarobic. Strasznie sie razem dobrze dogadujemy. Wypady na piwo,nauka (on chce poprawic mature) i takie tam ... lecz na jednej moco zakrapianej imprezie calowalismy sie- poszlo w niepamiec,jakby nigdy to sie nie wydazylo.Mamy ze soba naprawde dobry kontakt , ostatnio zlapalam sie na tym ze gadam z nim 24 na dobe przez sms czy facebooka, potrafi nagle zadzwonic o 3 w nocy i zapytac sie czemu spie skoro moge w tym czasie uczyc sie do matury :D. Tylko jest taka opcja ze on mi sie juz z dobry rok bedzie jak tak mega podoba i widze w nim bardziej chlopaka niz przyjaciela. I ja wiem ze chce od niego cos wiecej. Za 2 tygodnie bedzie 18 mojej najleprszej przyjaculki. On na niej tez bedzie wiec bedzie okazja zeby cos rozkminic.Mamy jeszcze razem ułozyc dla niej liste piosenek. Wiem ze dostaniemy wspolnie dedykacje pod nasza ulubiona piosenka - z greasu

Gość lkjklkhg
to czemu mu nie powiesz prawdy? ftaka okazja moze sie wiecej nie powtorzyc. powiedz mu to co napisalas ^^