Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mupisia

nie poznałam jego rodziców

Polecane posty

hej, gnebi mnie jeden problem a mianowicie mieszkam z chlopakiem w duzym miescie, oboje jestesmy z tego samego ale mniejszego miasta, znamy sie od liceum ale para jestesmy dopiero od roku a od jakichs 4 miesiecy wynajmujemy kawalerke. Wszystklo by bylo fajnie gdyby nie to ze nie znam jeszcze jego rodzicow i co najsmieszniejsze oni wogole nie wiedza ze mieszkamy razem, czasami mam ochote zadzwonic do jego matki i jej o wszystkim opowiedziec, glupio mi z tym bo on z moja mama ma super kontakt a mnie tak izoluje, jaka moze byc tego przyczyna? co o tym sadzicie?

Gość naatalkaaa
Zapytaj lepiej jego, bo zaraz będziesz czytać o teoriach, że Cię zdradza, oszukuje, ma patologie w domu i inne bzdury. A on może po prostu nie czuje takiej potrzeby.

juz pytalam i w odpowiedzi uslyszalam ze jego mama ma wazniejsze rzeczy na glowie ale jak mozna ukrywac tak istotny fakt? przynajmniej istotny dla mnie...

to fakt, daja mu pieniadze ale moglby mnie chociaz im przedstawic...

Gość naatalkaaa
A po co do tego dążysz? Kiedyś ich poznasz dla wg Twojego faceta najlepszym do tego czasie. Może trochę więcej zaufania?

"to dopiero rok, a niektórzy nie mają takiej potrzeby aby od razu informować całej rodziny" - no to jak w końcu, Stasiu: rok czy od razu?