Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwina122123324334

Test ciążowy, a mocz

Polecane posty

Gość Malwina122123324334

Witam, chciałabym zrobić test ciążowy ... tyle,że ostatni stosunek odbył się 14 marca no i nie wiem jaki wybrać ... poza tym, czy mogę zrobić go wieczorem ?

Trochę jeszcze wcześnie na test, dlatego lepiej, żebyś zrobiła go rano, bo wtedy stężenie tej substancji, której nazwy w tej chwili nie pamiętam jest wyższe.

Gość Malwina122123324334
Pre-test wykrywa 6 dniową ciążę - tak wyczytałam na interneci ... czy to prawda to nie wiem, ale w takim razie zrobię go rano .... polecacie quick vue czy pre-test ?

Polecacie najtańszy test dostępny w aptece :classic_cool: Pre-test kiedyś kiedyś korzystałam. Quick vue jest według mnie bezsensownie drogi. Co do wykrywania wczesnej ciąży to im wcześniej tym mniejsza pewność.

Co do jakości testu to ja nie wiem :D W sumie zawsze robiłam jeden, zawsze negatywny. Dlatego mówię, że najlepszy najtańszy. Może ktoś robił kilka i jeden wykazał ciążę, inny nie wiem.

Gość Malwina122123324334
tak, tyle, że ja 22 powinnam miec miesiączkę i jej nie ma.... chodzi o to,że to był mój pierwszy raz, chłopak nie wszedł na tyle daleko, że przebiłby mi błonę Więc błonę ciągle mam, problem tylko w tym, że miałam poważne uczulenie w tym cyklu ... ale wyleczyłam się mascia clotrimazolum Nie mam żadnych objaw.... temperaturę ciała mam 35,4 a w pochwie 37, 4 ... chce zrobic ten test,zeby przestac sie stresowac ... no ito byl moj ostatni dzien plodny , albo juz w ogole nie plodny ... o n nie skonczyl we mnie

Gość Malwina122123324334
Też o tym myślałam... w sobie nawet czuję ,że nie jestem,ale nie mogę spać po nocach, martwi mnie to ... nawet ten okres mi się sni ...

Gość ni to jak..
w ciążę nie zachodzi sie tak łatwo!

Gość Malwina122123324334
No więc czemu tego okresu nie ma :( ?

Gość kosmata.
co sądzicie o teście 'Vitam'?