Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden bez perspektyw

brak wiary w siebie

Polecane posty

mam 20 lat w swoim życiu miałem jedną dziewczynę byłem z nią aż miesiąc :o od 3,5 roku nie zamieniłem słowa z żadną dziewczyną... Potrafię "zagadać" tylko przez internet.. Z jedną dziewczyną rozmawiam od 5 miesięcy ale to jest straszna historia i nie chcę o tym mówić.. Chodzę do szkoły typowo męskiej w której jest może 30 dziewczyn.. Jest jedna taka która według mnie jest perfekcyjna.. Oczy, włosy... Ma piękny uśmiech i te dołeczki jak się uśmiecha.. Ehh... Jedyne co potrafiłem to napisałem do niej na nk.. Mówiła wtedy żebym do niej podszedł i porozmawiał z nią... Potrafię tylko patrzeć w te piękne oczka po czym odwracam wzrok z zakłopotaniem... Jestem strasznie nieśmiały... Jest jeszcze jedna dziewczyna w mojej szkole której chyba się spodobałem... Napisałem do niej i następnego dnia się do mnie ciągle uśmiechała zaczęła mi mówić cześć... Też jest bardzo ładna... Ale chyba nic innego nie ma do zaoferowania.. Po pół roku patrzy się tylko na mnie jakby była zła, że się do niej nie odzywam... Wiem, że ma chłopaka i ciężko mi cokolwiek zrobić... Mam straszne kompleksy... Nie wychodzę z domu, boję się ludzi... A w sumie to dziewczyn... Nie wiem co mam ze sobą zrobić... A wyglądam tak... www.pokazywarka.pl/pxtlby/

Gość Natsuki
Ogól klatę, a będziesz boski. Mówię Ci, zgól ten dywan !

nawet jak ją ogolę to nie doda mi to pewności siebie...

Gość fajnie ci z oczy patrzy :)
jesssu ile ja bym dala by chlopak za ktorym chodze juz ponad rok po szkole chociaz sie usmiechnal do mnie. tylko tyle. albo az. nie wiem skad u ciebie brak wiary w siebie bo uwazam ze jestes naprawde fajny i... zwrocilabym na ciebie uwage :) no ale to by w druga strone nie szlo no coz. nic innego nie moge powiedziec, jak zyczyc szczescia i odwagi w zawieraniu kontaktow :)

Gość fajnie ci z oczy patrzy :)
wlosy na klatce sa takie meskie :)

jestem w takim stanie, że zainteresowałbym się chyba pierwszą dziewczyną która chciałaby mieć cokolwiek ze mną wspólnego :o ehh... :) dziękuję

Gość a0a0&
przecież mówiła ci na NK żebyś podszedł do niej lepszego zaproszenia nie mogłeś otrzymać weż się w garść i do dzieła

to było w listopadzie chyba :O teraz to chyba już nie mam po co do niej iść... A w ogółe to interesuje się nią chyba połowa mojej szkoły... Czyli jakieś 500 chłopa :o nie mam szans:(

co mam zrobić żeby nie bać się dziewczyn... Każdą ładną dziewczynę traktuję jak jakąś królewnę która nie będzie mnie chciała za żadne skarby :o mam już tego dość:(

Gość Szalona ona jest
musisz isc do psychologa ot co i juz on cos z tym zrobi, a to zdjecie juz tu kiedys widzialam

widziałaś bo już je tu wrzucałem... Gdyby jakaś dziewczyna się mną zainteresowała to wiem, że bym sobie poradził... Ale jak sam mam zagadać czy coś to masakra:o

Gość Szalona ona jest
Mówię ci idz do psychologa, to nic strasznego, jesli sie krepujesz to wybierz nie ze swojego miasta a okolicy

chłopaku!! jesteś młody, śliczny, dywan na klacie też niczego sobie ale koniecznie (!!!) musisz coś zrobić by nastąpiła poprawa. Żadna panna nie będzie Cię traktować poważnie, jeśli Ty sam siebie nie zaczniesz uważać za Boga. I żadne komplementy, choćby sto razy powtarzane tego nie zmienią. Sam musisz uwierzyć, że jesteś super. Poza tym, zasada-im bardziej się starasz, tym jest gorzej. Im masz większe parcie by zrobić jak najlepsze wrażenie na lasce, tym będzie gorzej. Spróbuj może i zacznij wychodzić z kolegami do pubów. Musisz sam się ze sobą poczuć dobrze, uwierzyć, że masz coś fajnego do powiedzenia a wówczas zauważą też to inni.

do dziewczyny nie potrafię zagadać to chyba logiczne, że z lekarzem któremu mam się z tego problemu zwierzać będzie jeszcze gorzej... Masakra:o raz w życiu mi się udało zagadać i było miło:) ale się skończyło:( dawno temu i od tego czasu boję się chyba znowu zaczynać:( ale mam namieszane w tej główce:( cały czas coś próbuje trochę na necie zagadywać i zawsze jest super ale jak już ma dojść do jakiegoś spotkania to odmawiam.. Perfekcjna dziewczyna którą raz zobaczyłem i szukałem potem przez 2 tygodnie proponowała mi spotkanie kilka razy to przestałem się odzywać:o ehh gdybym się z nią spotkał to byłbym szczęśliwy pewnie ale uznałem, że jest dla mnie "za dobra"... Zaraz się czerwienie i nie wiem co powiedzieć w takich sytuacjach:( może to tylko brak obycia? Sam nie wiem...

Gość martaweronika
Tez mam ten problem, wydaje mi sie ze jestem nieatrakcyjna i nie spotykalam sie z nikim od jakiegos roku, a jak wczesniej sie z kims spotykalam to wydawalo mi sie, ze nic napewno z tego nie wyjdzie, bo on jest duzo lepszy ode mnie. I tez nigdy nikogo pierwsza nie zagadywalam. Po prostu juz tak mam. Kiedys probowalam z tym walczyc, bylam u psychologa, potem u drugiego. Napoczatku wydawalo mi sie, ze mi pomogl, ze nabralam wiekszej pewnosci siebie. Ale potem wszystko wrocilo do normy, nadal uwazam, ze inni sa ode mnie lepsi:((

ja mam tak tylko z płcią przeciwną... Nawet z ładną kuzynką nie potrafiłem normalnie pogadać... :O a to przecież rodzina:(

Od czegoś trzeba zacząć, ja też polecam psychologa, jeśli obawiasz się kobiety, to możesz iść przecież do mężczyzny, przy nim nie będziesz się stresował :)

jakoś tak ciężko mi jest komuś obcemu gadać o tym... Kiedyś to sobie o tym rozmawiałem z koleżanką, a w sumie dwiema... Jedna to koleżanka od podstawowki ale kontakt się urwał... A druga 9 lat starsza do której się dobierałem:P ale jakoś zaczęliśmy się sobie zwierzać i gadamy czasami na różne tematy... Trochę mi pomogła.. Ale nadal jest z tym niezbyt dobrze.. Jakby dziewczyna podeszła do mnie i zagadała to dałbym radę z nią pogadać...

Gość martaweronika
Psycholog doradzil mi, ze musze napooczatku rozwiazac swoje konflikty z dziecinstwa, a raczej poprawic kontakty z ojcem lub przedstawiac je sobie w lepszym swietle.

"A druga 9 lat starsza do której się dobierałem" - to jednak nie jest z tobą aż tak źle ;)

ale to jakoś samo tak... Sam nie wiem... Trochę ja tylko miziałem:) problem jest jak widzę taką perfekcyjną dziewczynę... Taką dziewczynę w której wiem, że mógłbym się zakochać...

no ale ja chcę mieć jedną swoją wymarzoną dziewczynę... Nie mam za dużych wymagań bo sporo jest takich dziewczyn... U mnie w szkole są przynajmniej 4-5 takich dziewczyn... A wszystkich dziewczyn może ze 30 będzie... Na ulicy też dużo takich mijam... Jestem romantykiem:) marzy mi się wielka miłość do końca życia:) chcę mieć jedną jedyną tylko moją królewnę:) ehh:)

ja to wszystko rozumiem, ale jak chcesz to zrobić jak nie masz odwagi? musisz nabrać pewności siebie i najlepiej zacznij spotykać się, nie mówię, że na randki, tylko tak po prostu z innymi dziewczynami, które są mniej atrakcyjne i przy których nie czujesz się tak skrępowany

chyba będę czekał aż dorosnę... Wtedy może nabiorę pewności siebie... Z wiekiem ludzie się zmieniają...

Gdybys byl naprawde odrazajacy to jestem w stanie zrozumiec ten lament ale facet ze zdjecia jest cholernie przystojny! Wiecej wiary w siebie, wez sie w garsc bo smutno patrzec jak facet tak sie mazagi ;)

No pewnie Kass :D Fajny facet tylko troche za bardzo romantyczny [same krolewny i ksiezniczki] i za malo meski. Ps. Nie gol klaty!

o matko :D ja się w ciemno na wszystko zgadzam :D