Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet bez własnego m

Słuchajcie jaki kretynka podała mi powód rozstania

Polecane posty

W sumie rozstanie to zbyt mocne słowo, była to raczej "intensywna" 3-miesięczna znajomość. No i w końcu usłyszałem od niej ni z tego ni z owego, że nie możemy tego kontynuować, bo była u kilku wróżek i każda jej powiedziała, że związek z facetem spod takiego znaku zodiaku jak mój nie ma sensu. W dodatku ta mądre wróżki niby wywróżyły jej przyszłość u boku bogatego obcokrajowca. Znacie bardziej kretyński powód zerwania znajomości przez kobietę?

Gość verrunka
a spod jakiego znaku jestes? :P

Gość ja po prostu taki jak Ty
A odejście dlatego że schudłem 10kg i nie miałem pieniędzy na garnitury?? A taki mniej więcej powód miała moja:)

hmmm wiaomo,ze znak zodiaku to nie wszystko ,ale znalam wielu facetow, i znaki zodiaku zawsze w wiekszej mierze odzwierciedlaly osobowosc faceta... znam kilku facetwo spod znaku wagi- nie zwiazalabym sie z zadnym niestety... dla mnie waga to dupa a nie facet, za przeproszeniem ;) ale i tak najwieksze scierwa sa spod znaku barana, lwa i skorpiona ;P

Gość Ona ania ania
Mój były na siłę chciał stworzyć związek ze mną bo mu jasnowidz powiedział że byk i ryby idealnie pasują do siebie

Gość jacieniemoge
O właśnie, i to jest ta pokraczna kobieca logika. To dlatego wróżki są teraz na topie. Po prostu jest podaż na tego typu usługi. A naiwne kobiety wszystko łykają.

obojetnie jaki absurdalny powód nie podałaby czy to kobieta czy to mężczyzna jest to koniec tego związku i nie ma co sie nad tym rozczulać.Koniec to koniec