Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marta5500

KTO Z WAS MS PROFIL NA BADOO ????

Polecane posty

czy macie tam profil?? jesli zakladaliscie facebooka to prawdopodobnie macie, bo mi sie zalozyl jakos automatycznie kiedy zalozylam fb. po to pytam czy macie, bo ten kto nie ma nie zrozumie o co chodzi i zacznie sie wyzywanie mnie ze bawie sie w jakies pier.doly dla dzieci itp itd. wiec o co mi chodzi. chodzi mi o to, ze zalozylam sobie jeszcze pozniej jeden profil, takiej laski (ladnej oczywiscie) zeby zobaczyc czy moj chlopak sie na nia skusi czy cos w tym stylu. nie wchodzilam nawet na to, zapomnialam itd. wkoncu wczoraj weszlam patrze i on byl w odwiedzanych gosciach. no to kliknelam na opcje "chce go poznac'' zeby sprawdzic czy on tez kliknal ze chce poznac ta laske. i co sie okazalo? ''powiedzial TAK !!!'' wpadlam w szal. ryczalam caly dzien i noc. jak on mogl, ja tez mam tam profil ale na nikogo nie klikam ze chce poznac, po prostu sobie czasem ogladam kto ma tam profil, jak ktos napisze to odpisuje czasem itd ale nigdy na zadnego chlopaka nie kliknelam ze chce poznac. NIGDY NA ZADNEGO ! jak on mogl. przeciez ma mnie, to po co tam chce kogos poznawac? zamierzam to troche przeciagnac, popisac z nim. jak narazie wyslalam mu usmiech, on odpisal to samo, napisalam co tam slychac i zobaczymy co dalej. pokazac ladna buzke i juz zapomina o wszystkim- o mnie! co o tym myslicie? czy to mozna juz nazwac pewnego rodzaju... zdrada?

Gość Leviatyn
a 12 lat już skończyłaś ?

juz dawno. i za tego typu komentarze dziekuje. pytam sie powaznie i celowo tych ktorzy maja tam kontoo, bo beda wiedzieli o co chodzi. ale i tak dzieki za podnoszenie tematu takim jak ty.

Gość Leviatyn
Chyba cyganisz, bo poziom zachowania, które opisałaś jest właśnie 12 latki...Przeczytaj jeszcze raz co sama napisałaś...ale tym razem ze zrozumieniem tekstu czytanego.

wiem co napisalam, nie musze czytac. moze popelnilam jakies bledy bo pisalam na szybko i w nerwach.

piszcie, co o tym myslicie. bo ja juz sama nie wiem co mam robic, co o tym myslec... tylko prosze o powazne wypowiedzi. to naprawde nie jest smieszne. to jest profil jakby randkowy- do poznawania nowych ludzi, ja go po prostu mam bo sam sie zalozyl ale nie klikam na zadnego chlopaka ze chce go poznac! a on to zrobil...

Gość a co Ty myslalas
tacy sa faceci

Gość a co Ty myslalas
ja wiem co to za strona duzo ludzi z mojego miasta mam tam konta ja tylko patrzylam kto ale widze za same mezatki i mezowie a w opisie chce porozmawiac z pania albo chce poflirtowac!no ludzie :O

no ten opis to sie sam ustawia, ze chce sie kogos poznac itd. i wlasnie u nas tak bylo ze profil tam sie ustawil automatycznie jak zalozylismy facebooka... jak on mogl kliknac na nia ze chce ja poznac, jak mogl przeciez bylismy w powaznym zwiazku, zadne z nas nigdy nie zdradzilo, on mowil ze chce juz byc ze mna do konca itd... ale po tym zastanawiam sie czy czasem nie jest ze mna juz z przyzwyczajenia, a teraz szuka kogos na moje miejsce... bede to ciagnac, zobaczymy co z tego wyjdzie...

Gość Marcin84w
ja co prawda nie mam konta na tego typu portalach ale myślę że od poznania kogoś przez net do zdrady daleka droga.Autorko dorośnij trochę to może zrozumiesz że w związku ważne jest ZAUFANIE

ale jak ja mam mu ufac... skoro on wyraznie chce tam kogos poznac! ta laska jest piekna, ladniejsza odemnie... celowo wybralam takie zdjecie... ja nikogo nie chce tam poznawac... jesli juz ktos do mnie napisze to pisze z ta osoba czasem , ale sama nigdy nie kliknelam ze chce kogos poznac! bo to jest wyrazny znak dla tej osoby ze jestesmy nia zainteresowani, ze chcemy z nia flirtowac czy cos... wg mnie to nie jest fer.

Gość a co Ty myslalas
zaraz zaraz dalas prawdziwe zdjecie jakiejs laski? to raczej nie jest fair

Gość Marcin84w
jeszcze raz Ci napiszę.To że twój chłopak pisze sobie z ładną laską nie znaczy że zaraz chce jej do łóżka wskoczyć.Może ma mało przyjaciół i się chce wygadać komuś? Może zabraniasz mu mieć koleżanki to chociaż sobie chce popisać.To twoja zazdrość i kompleksy spowodują rozpad waszego związku.wstaw fotkę swoją i tej laski to ocenię czy jesteś aż taka brzydka a ona piękna że w fotce samej się zakocham

Gość straszna panikara z ciebie
wyluzuj nic zlego przeciez nie zrobil... ty tez rozmawiasz z innymi a rownie dobrze moglabys sie w ogole nie odzywac.... zreszta jak bedzie mial cie zdradzic to i ta to zrobi i nic na to nie poradzisz 🖐️

Gość ffffdhdfhasd
piszesz jakby ją przeleciał:(

nie wstawie tutaj ani jej ani siebie. chce zostac anonimowa. jest ladna, ja mysle ze nawet ladniejsza odemnie, chociaz ja mam bardzo duze powodzienie, ale uwazam sie za brzydsza od niej. jest opalona, ma dlugie czarne wlosy, delikatna ladna twarz... nie jest to jakas sztuczna solara plastic fantastic- bo wiedzialam ze ntaka by sie nie zainteresowal... mowicie ze to nic zlego, ale dla mnie to nie jest normalne, ja nikogo nie chce tam poznawac. on ma mnostwo kolegow cale mnostwo! kolezanek tez ma duzo, z ktorymi pisze, po co mu kolejne???? w dodatku takie ladne... nie pojmuje tego. ja czuje ze on chce cos wiecej z ta laska...

tak ja pisze z innymi, ale tylko wtedy jak oni do mnie napisza. pierwsza nigdy nie pisze ani nie klikam ze chce poznac. na tym badoo mam prawie 200 osob ktore chca mnie poznac i wisi mi to, kto to jest itd- bo mam chlopaka i mnie to nie interesuje. a on klikal pierwszy na nia, ze chce ja poznac... ciekawa jestem ile jeszcze takich kliknal... dla mnie jak sie jest w zwiazku to sie nie bawi w takie rzeczy, mzona pisac z kim jesli ten ktos pierwszy napisze, ale zeby pierwszemu kogos zaczepiac/poderwac? zeby sie blizej poznac? to juz jest dla osob samotnych.

moze ma ochote ja przeleciec? moze ja mu juz nie wystarczam, moze chce sprobowac jak to jest z inna (bo ja bylam jego pierwsza a on moim) moze czuje ze cos go omija i chce sie zabawic z innymi puki mlody? ja tak to obdieram.

Gość a co Ty myslalas
malo kiedy takie zwiazki typu "to moj pierwszy" nie maja racji bytu niestety

Gość a co Ty myslalas
przepraszam chodzilo mi o to ze nie maja za bardzo racji bytu .Znam wiele par ktore po czasie sie rozstawaly bo tylko przywiazanie zostalo a takie flirty to normalka prawie kazdy jest ciekawy tej innej osoby

no wlasnie... tez bylam zdziwiona ze tak dlugo jestesmy ze soba, on ciagle mowil ze nie chce miec innej itd... a teraz? ale dlaczego on ze mna nie zerwie i dopiero niech sie bawi w takie podrywanki portalowe, bo w zwiazku to nie jest fer!

Gość a co Ty myslalas
Oj dziewczyno Ty sie jeszcze nauczysz zycia ile jestescie razem?

Ja mam profil na tym Bodoo!Nieraz to tylko taka zabawa nic wiecej!Fantazje!Zalezy jeszcze jak kto do tego podchodzi.Sam sie bawie w to chybil-trafil, zeby zobaczyc czy mam jeszcze wziecie.Najlepiej jak podszywajac sie pod ta nieisteniejaca laske napiszesz mu, ze slyszalas, ze jest zajety i ma dziewczyne.Zobaczysz co ci odpisze?

prawie kazdy. ja nigdy pierwsza nie poderwalam zadnego chlopaka, nie zaczepialam, nie napisalam pierwsza... gdybym byla wola to pewnie bym tak robila ale w zwiazku!???!!!

Gość Robbert Froost
Wypierdalaj glupia dziwko :-O

niedawno tak zrobilam, w smsach, ale odkryl ze to ja... nie przemyslalam dobrze strategii i bylam zbyt szybka- ze tak powiem. narzucalam sie mu bo bylam strasznie ciekawa czy mi ulegnie. wtedy tez zrobil cos glupiego bo jak pisal kim jestem, to zapytal: '' imie, nazwisko, rozmiar buta, ROZMIAR STANIK'' !!! i ten rozmiar stanik tak mnie wkurzyl ze szok! nie wie z kim pisze a juz mu potrzebne wiedziec jaki ma laska rozmiar cyckow! to tak jakbym ja do nieznanego pisala ile ma cm w spodniach... no nie jest to normalne.

zmaierzam pisac z nim dalej, bede pytac czego szuka na tym profilu, co robi na codzien itd... nie bede taka nachalna i w goracej wodzie kapana jak ostatnio. bo by znow nie wypalilo. zobaczymy co napisze, czego szuka itd tylko potrwa to dlugo, bo nie chce zeby odkryl ze to znow ja...

prawie 4 lata. ja mam 21 lat on 23 traktowalismy sie zawsze powaznie... wspole zycie wspolne plany... myslalam ze juz mu nie w glowie przygody, ze wyrosl z tego...

Gość Robbert Froost
Wroc do gimazjum gdzie twoje miejsce smieciu.

Gość a co Ty myslalas
Ale potem sie nie zdziw jak Cie rzuci za te podchody bo to co robisz to nie jest normalne