Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marta5500

KTO Z WAS MS PROFIL NA BADOO ????

Polecane posty

Gość a co Ty myslalas
A Ty myślisz ze w wieku 19 lat poznasz prawdziwa milosc do grobowej deski i ze On nigdy nie bedzie szukal kontaktu z inna? zycie Cie nauczy zobaczysz

Gość Marcin84w
to już drugi raz go tak podchodzisz? ... o porażka... zrób mu przysługę i go zostaw

tylko ze wczesniej ja pierwsza napisalam mu smsa itd a teraz on pierwszy kliknal ze chce ta laske poznac!!! ja nawet zapomnialam o tym profilu, nagle weszlam patrze a on ''ja'' zaczepia...chce poznac! ciekawe jak on by sie poczul gdybym ja jakiegos kolesia zaczepiala;/

a jeszcze cos wam napisze. bo na mnie (na prawdziwa mnie) tez kliknal ze chce poznac. i mu napisalam ze widze ze chce mnie poznac itd ... i on nie odpisal mi nic na to. tylko wolal napisalc do tamtej laski niz odpisac mi. swietnie.

to jest taka strona taki portal. jak ma sie fb to tam profil automatycznie sie sam zaklada jakos... to jest cos typu serwis randkowy...

no dla mnie... to by bylo jak zdrada. bo w koncu albo sie jest z wiazku i nie interesuja nas inne osoby, zadne przygody i flirty, albo sie jest wolnym i mozna sie w to bawic.

to nie jest fer ze odrywa tam inne laski. i nie ma na to zadnego usprawiedliwienia jak dla mnie.

sluchajcie, zaczelam z nim pisac jako ONA, nie wierze w to co on mi pisze tzn nib jej. w dodatku mi sie nie przyznal ze z nia pisze jak spytalam z kim pisze na tym portalu. zaraz wam przesle rozmowe ich... powiedzcie co myslicie...

on chyba podejzewa mnie o to pisanie, bo napisal zebym przestala robic sobie jaja z falszywych kont. ja sie oczywiscie nie przyznalam i powiedzialam zeby pokazal mi te dziewczyny ktore do niego pisza, i przyslala linki ale nie bylo tam tej dziewczyny pod ktora ja sie podszywam. zapytalam czy tylko tyle do niego pisze i on pow ze tyle. mysle ze celowo sklamal bo wie jak ja sie wsciekam o klamstwa i chcial chyba mnie zprowokowac zebym sie przyznala w koncu. ale nie dalam sie tym razem i pisalam z nim dalej. zaraz przesle rozmowe pewnie nikomu sie nie chce czyteac tego ale moze akurat ktos sie znajdzie;p

Gość buaaaaaahaaaaaaaaahaaaaaaaaaa
:D:D:D

Ona :) on :-) ona hej :) co tam słychać u Ciebie? on u mnie niestety nic ciekawego nie slychac :-P a u Ciebie? ona U mnie to samo... nuda nuda i jeszcze raz nuda. Czekam tylko na wiosne, moze wtedy bedzie lepiej :D on jak sie zrobi cieplo na 100% bedzie lepiej ona no mam taka nadzieje on a dlaczego juz nie masz zdjecia? on wyslesz mi link do swojego profilu faceboooka? ona Jak to nie mam? mam cały czas. a po co ci ten link? :P a co Ty mnie tak ciagle podgladasz? ;) on a nie chce mi sie ciagle na to badoo zagladac :P a podgladam bo lubie ona ok to ci podam jak tak bardzo chcesz :D (........) prosze ;) on dziekuje bardzo :) on a moge Cię zaprosic do znajomych?? ona ale przeciez się nie znamy, więc po co? ;D on bo moze masz wiecej takich ładnych zdjec jak na badoo ona nie mam, mam tylko to jedno ;) a co cie tak interesuja moje zdjecia co ? :P on bo ładne są tak jak ich właścicielka :) ona ale czarujesz;) czego szukasz na tym portalu? :) on a nie wiem czego szukam. chce zabic nude :) a Ty? a dlaczego nie masz wiecej zdjec?? ona a ja tez wlasciwie nie wiem czego:) nie mam wiecej zdjec bo jakos to jedno tylko lubie;p nie szukasz tutaj milosci? jak wiekszosc chlopakow ktorzy do mnie pisza? :) on raczej nie szukam miłości. a ja widze ze masz ochote odkryc cos nowego z mezczyzna :P ona dlaczego nie szukasz? a czego w takim razie? flirtu? ;> no mam ochote, a wlasciwie to tylko tak ustawilam ;D on a nie wiem dlaczego. szkoda ze wiecej fotek nie masz. bo az milo oko zawiesic ona nie przesadzaj;p on nie przesadzam :) ona ;p on a co bys chciala odkryc nowego z tym mezczyzna? ona hmm nie zastanawiałam sie ;D a Ty bys cos chcial odkryc nowego z kobieta ? ;) on a nie wiem nie myslalem nad tym ona a co robisz na codzien studiujesz/ pracujesz? :) on obecnie na codzien sie nudze on a dlaczego do mnie wyslalas usmieszek? ona kliknales ze chcesz mnie poznac i wysiwtlilo mi sie ze czkeasz na wiadomosc odemnie , wiec wyslalam usmiech ;) czemu pytasz? on a tak z ciekawosci :P ona nudzisz sie... to tak jak ja prawie;p nie masz dziewczyny/ może zone juz? ;) on no co ty ja za mlody jestem :P ona na zone? no troszke, ale bywaja mlode malzenstwa :P dziewczyny tez nie masz? on nie mam on a Ty masz chlopaka? ona czyli szukasz tutaj milosci przyznaj sie :) on nie koniecznie miłości :) ona a czego? on np kogos z kim mozna pogadac ona tylko pogadac? on a ty masz chlopaka czy nie? ona nie mam ona czemu pytasz? on nie wierze ze taka piekna kobieta chlopaka nie ma on bo ty pytalas o zone badz dziewczyne :P wiec tez bylem ciekaw on no wlasnie a moze meza masz? ona - nie, jeszcze nie;p ona wiesz co... ja czasami bywam w (...), mam tam babcie i jak przyjezdzam do niej na kilka dni to czesto sie nudze bo nikogo tam nie znam, wiec moze jak wpadne wyskoczymy kiedys na jakies piwo? :) on nie ma problemu on a gdzie masz ta babcie w (....)? ona- na ulicy (.....) to jest iedaleko trasy na (......) on- wiem gdzie;p ona- mieszkasz tam gdzies w okolicy? on- nie, ja mieszkam obok (.......) to moze teraz cie zaprosze do znajomych bo pewnie jak bedziesz w (.....) to sie poznamy ona- spokojnie, jak sie poznamy to wtedy sie pozapraszamy :D ale Ty w goracej wodzie kapany :) on- nie prawda;p ona- wiesz ja mam taka zasade, puki kogos naprawde nie znam, to nie mam w znajomych, bo kiedy mialam konto na nk, to ciagle ktos mnie zapraszal i w koncu czasem nie pamietalam czy znam czy nie, mialam duzo osob i mieszalo mi sie w powiadomieniach, wyskakiwaly mi akcje osob ktorych nie znam i denerwowalo mnie to... rozumiesz mnie? on- rozumiem. i co juz nie masz nk? ona- nie mam od dawna juz... znudzila mi sie szybko, facebook pewnie tez niedlugo mi sie znudzi i usune :) on- o to wtedy jak sie skontaktujesz ze mna zeby isc na piwo? ona- do tego czasu zachowam facebooka :D on- mam nadzieje :) bardzo mi milo :) zgadzasz sie ze jestem przystojny z tego powodu milo mi (->bo napisalam mu komentarz ze zgadzam sie z komentarzem wyzej, ze jest przystojniak z niego(a ten komentarz dodalam prawdziwa JA) ona- hehe:D no jestes jestes:) on- nie przesadzaj ona- no dobra, przesadzam:D on- no :) i na tym narazie koniec

zmienil teraz na tym badoo opis ktory sie tam ustawia mial " mam ochote poznac z konieta 18-23'' (tak sie ustawia automatycznie tez tak mialam, tylko ze z mezczyzna) a teraz ma: '' ma ochote poznac znajomych z kobieta 20-26 '' nie wiem co o tym myslec, mysle ze specjalnie tak prowokuje zebym sie wciekla i przyznala ze to ja, bo wypieralam sie tego a i jeszcze jak chcial ja zaprosc na tego faceboka, to zmienil status zwiazku, mial ''w zwiazku'' a teraz nie ma nic... wiec tak mysle, ze jakby na 1000% byl pewien ze to ja, to by raczej nie zmienial tego statusu, ale chyba nie ejst taki pewny ze to ja, bo zmienil ten status...

pewnie ze inny. pozatym na 1 mailu mozna miec tylko 1 konto. a i tak mail jest ukryty. no chyba ze porownal IP, po nim mozna sie tego spodziwac hehe

napisalam mu jak mija dzien i dlaczego zmienil opis na tym badoo z ''chce poznac kobiete 18-23''' na ''chce poznac znajomych z kobieta 20-26"

Dziewczyno kochasz go? To nie rób chłopakowi takich jazd... A po tej rozmowie stwierdzam, że na 100%on wie, że pisze z Toba, a Wy obije jesteście chorzy, że macie tam konto, będąc w związku...

Jestem pewna że on wie,że pisze z Tobą;)A ty piszesz do niego w tak idiotyczny sposób,że aż podziwiam chłopaka,że chce mu się pisać;)

Juz pisalam ze te konta ustawialy sie automatycznie, i zostaly tam po prostu. u nas kazdy tam ma konto, duzo ludzi w zwiazkach. niektorzy po prostu tam nie wchodza, a my wchodzimy i podgladamy sibie na wzajem:D pisze w idiotyczny sposob haha a jak mam pisac, probuje pisac jak nie ja, wiec moze dlatego idiotycznie wyszlo. nie wiem co mam mu pisac, pisze co mi do glowy przyjdzie:D tez wlasnie coraz bardzoje jestem pewna, ze on wie ze pisze ze mna. tylko nie moge zapomniec o tym ze on pierwszy kliknal na to ze chce ja poznac! on pierwszy to zrobil. gdyby tego nie zrobil przypuszczam ze nie napisalabym do niego i nie bawilabym sie w to, ale nie moglam sie powstrzymac jak to zaobczylam. bo ja na NIKOGO nie klikam, na zadnego chlopaka.;/ i w dodatku ten status zmienil... gdyby wiedzial ze to ja, to by nie zmienial, a jednak zmienil zeby ona sie nie dowiedziala ze ma ta dziewczyne. tak wiec wszystko inne oprocz tych 2 rzeczy mowi za tym ze on wie ze to ja, tylko te 2 rzeczy sie nie zgadzaja. zwlaszacza na druga.

a jeszcze mi powiedzcie dlaczego myslice ze on wie ze pisze ze mna? dlaczego jestescie takie tego pewne??? po czym to poznalyscie?

a i jeszcze skomentowalam tej lasce zdjecie z profilu takiego kolesia i MOJ wszedl do niego na profil! czyzby byl zadrosny o nia i dlatego wszedl zobaczyc kto jej skomentowal zdjecie?????????!!

Gość kobieto daj se siana
zajmij się czymś bo nie można tego czytać już, a co dopiero dyskutować i zagłębiać się w zakamarki umysłu Twojego mężczyzny. Pozdrawiam.

jak juz wspomnialam dodalam komentarz od prawdziwej siebie ''ale przystojniak jakos tak'' z profilu tej laski kolejny ''zgadzam sie...'' i znow ze swojego ''ale zajety...'' oczywiscie z przerwami dzien dwa itd i napisalam z profilu tej laski dlaczego napisal ze nie ma dziewczyny skoro jednak ma? i nie odpisuje od kilku dni. teraz jest na kompie i zapytalam dlaczego nie odpisuje i dalej milczy. ciekawe czemu nie raczy odpisac. a taki byl chetny na to piwo z nia ...(!)

no wlasnie, dlaczego nie chce odpisac teraz... taki rozmowny przeciez byl i otwarty na wszystko prawda?