Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ratowniczka_medyczna

nitkowata druga kreska na tescie..ktora tak miala??

Polecane posty

Gość ta druga kreseczka pojawia
jestem w 5 mc i do dnia disiejszego ani razu bety nie robiłam...

Gość blublum
ta druga kreseczka--------> no to też swoje przeszłaś :) Serdecznie Ci gratuluję. Ja sama już tracę nadzieję :(

a ja na prawie wszystkich testach widzialam cien 2 kreski... moze zalezy od testu?

Mówię ci jesteś na bank w ciąży. Ja też tak miałam. Nawet męża wołałam, bo myślałam że to mi w oczach. Teraz mam synka. :)

blum głowa do góry ;) czasem trzeba odpuścić choć wiem, że nie ma nic gorszego niż powiedzieć starczce odpuść ;) to wiem też że czasem naprawdę trzeba ;)

dziewczyny jesli autorka faktycznie jest w ciąży to za dni kilka 2 kreska będzie na teście i będzie super radocha, ale weźcie pod uwagę że może test nie jest wiarygodny i ta nitka nie świadczy o ciąży, zastanówcie się staraczki jak wy się czułyscie gdy okazywało się że jednak to nie to... nie róbmy jej nadzieii tylko trzymajmy kciuki

Gość blublum
dziewczyna portugalczyka---> napisałaś, że to nieprawda, że po czasie widać 2 kreskę, a ja tak miałam nieraz i nie tylko ja.

ciociaaa u ciebie krecha jest, jasna ale gruba ;) ja widze ja bez 2 zdań ;)

Gość blublum
ta druga kreseczka--> dzięki :) Ale rzeczywiście odpuścić, to cyba najtrudniejsze zadanie na najbliższy czas...

ciociaaa na moje oko u Ciebie widac konkretna kreske na tym tescie:)# ps prosze Was nie kloccie sie..a co do kreski..ja w zyciu zrobilam juz kilka..na niektorych po kilku godz byla 2 kreska na innych-nic a nic..

jestem w ciązy, 8my tydz. robiłam 4 testy. na każdym kreska była ledwo widoczna, pod światło własciwie jedynie. na jednym w ogóle nie wyszła (a to był najdroższy test). testy robiłam 2 dni przed miesiączką, w dzień, dwa po. wczesniej nieraz robiłam testy, gdy miałam nadzieję, że jestem w ciazy. gdy jednak nie byłam, nie pojawiał się nawet najmniejszy cień kreski, czy to po dwóch, czy piętnastu minutach