Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J. Kaczyński to obłudnik

KOSZYK KACZYŃSKIEGO - WIELKIE OSZUSTWO !!!!

Polecane posty

Gość J. Kaczyński to obłudnik

Oto ile za produkty z koszyka kaczynskiego zaplacilibysmy w roznych sklepach: Auchan - 32,08 zł Leclerc - 34,15 zł Biedronka - 35,70 zł Tesco - 36,55 zł Lidl - 36,60 zł Kaufland - 37,21 zł Real - 37,72 zł Carrefour - 38,27 zł Alma - 42,65 zł Piotr i Paweł - 42,35 zł Sklep w którym kupował Kaczyński - 55 zł Jak więc widać jarosław kaczynski to zapluty kłamliwy karzełek i obłudnik.

Gość Fanka moherowego beretu kaczki
Tak, tylko ze to sa sklepy dla najubozszych.

Gość Pani Hania z warzywniaka
U mnie w warzywniaku 25 ziko :D :D Zapraszam !!

Kaczyński zagrał tylko jedną rolę w życiu, Jacka, czy Placka i aktorem raczej jest kiepskim. Natomiast dała plamę i to straszną paprotka Kaczyńskiego, posłanka Szydło, co mu pokazywała co ma wkładać do koszyka. Jak ona jest taką kiepska gospodynią, w domu , to współczuję jej mężowi.

Gość taki jak batorego
komin wypier.. Popapracy

Gość merllibenka
przecież on jest oderwany od rzeczywistości gówno wie o życiu ten cały Jarosław pierdolony zresztą oni wszyscy w tym sejmie sa popierdoleni.

Gość żę tę
ale o co cho z tym koszykiem ?

Gość zal.,pllll
no specjalnie poszedl na osiedlowe gdzie najdrozej kampania ale drozyzna i bezrobocie jak byl jest dalej

Nie wszystkie sklepy wymienione przez autora są dla najubozszych. Ja tez tam robie zakupy co tydzien za 200 czy 300 zł i to sa potrzebne rzeczy a nie jakies wymyślaki. Carrefour nie jest zlym sklepem, a chodze tam, bo tam dostane kilka tych samych rzeczy tylko ze moge jeszcze w markach przebierac. Inne sklepy ( te dla " zamożnych" hahaha ) tego niestety nie posiadają :) MOże ktoś wymienić sklepy dla najuboższych? Co to będą za sklepy? Sainsburry's??? Bo tez slyszalam ze tam robia zkupy ludzie z "kasą" :)

A na KAczynskiego to ty nie patrz, bo jak i ten tak i tamten zarozumiali oszusci, az wstyd ze Polska wybrała takich dupków na prezydenta:/

Ja ostatnio w sklepiku osiedlowym, obok mnie, kupiłam mnóstwo warzyw, o tej porze roku dość drogich, filet z kurczaka, pojedynczy, papierosy i zapłaciłam 30 zł z groszami. Więc niech pan Jarek się ogarnie, bo takie szopki trafiają jedynie do łbów jełopów albo starszych ludzi, których przerasta współczesny świat.

Gość Frendzilla Pryncz
Ty sie stuknij w leb autorko. Wiadomo ze NAJTANIEJ jest w hiper i supermarketach ktore tu wymienilas. W sklepach osiedlowych jest NAJDROZEJ wiec widac tu twoja glupote :-O

Gość Wisnie ze sledziem
Cale szczescie ze aktualnie mamy prezydenta z ktorego sie brechta caly swiat. No i jego piekna zona vel "Tłusta locha". Tak to wyglada tanie panstwo w wykonaniu Tuska. Powinno sie ja odstrzelic bo tylko zre za nasze pieniadze. Pierdolony spaslak :-O

Gość merllibenka
a po jakiego chuja kupować w sklepach osiedlowych ? chyba tylko z nygustwa co to za problem podjechać samochodem albo autobusem do marketu ?! same plusy większy wybór, taniej itp.

Gość merllibenka
Wisnie ze sledziem niech zgadnę jutro pewnie do kościółka idziesz ? :) jakim trzeba być kurwa człowiekiem bezy życzyć komuś śmierci ?! weź się zastanów nad sobą,

Gość Xabdrudddia
Sory ale ja do wiekszych sklepow jezdze po wieksze zakupy- raz w tygodniu, a cala reszte kupuje na osiedlowy. Po kostke masla i 10 jaj mam jechac do supermarketu :-O

Gość Wisnie ze sledziem
Nie nie ide, jestem ateista :) A pierwsza dama to spaslak pierwsza klasa. Niech wypierdala z Polski zydowa jebana

Gość merllibenka
to co ty kupujesz na tych "większych zakupach" ? bo ja właśnie zapas jajek, masła, mleka, mąki itp może zaczniesz robić listę zakupów zaoszczędzisz i czas i pieniądze -🖐️

Gość merllibenka
Wisnie ze sledziem straszny skurwiel z ciebie to trzeba przyznać 🖐️

Gość Herkullesa Opppa
A nie wpadlo ci czasem do glowy ze starsi ludzie NIE MAJA JAK pojechac po WIELKIE zakupy do supermarketu i w najblizszym spozywczaku wszystki kupuja? Zreszta co to jest za porownanie ze w hipermarketach jest taniej niz w sklepie ktory wybral? Najtaniej jest na bazarah to moze zaczniesz od tego ze tam powinien isc po zakupy. Albo od razu jechac na wies i tam kupowac produktu. Nie wywalajcie kota ogonem, prawda jest ze przez ostatnie lata wszystko drozeje i to jest problem a nie gdzie kto kupuje. Zreszta widac jaka "inteligencje" mamy w Poslce jezeli pochylamy sie nie nad problemem wysokich cen a nad tym gdzie kto co kupil

Gość merllibenka
Obciagam z polykiem za kostke masla :)

Gość merllibenka
Wisnie ze sledziem mogłeś się bardziej postarać z tym podszywem 🖐️

Gość merllibenka
Obciagam z polykiem :classic_cool:

nie wiem czy czegoś nie pominę, ale mój osiedlowy sklepi typu "Mini delkatesy" jeden z najdroższych na Ursynowie w Warszawie ma zupełnie inne ceny Cukier 4,90 x 2 = 9,80 10 jaj 5,80 chleb baltonowski 2,60 pierś krczaka 1kg= 17,00 ziemniaki x 2kg= 5,00 jabłka 4,20 kg Czyli wychodzi 44,40 zł Pan prezes pojechał więc pewnie w pobliże lotniska, bo tam nie ma sklepów a i przyjezdni nie mają pojęcia o aktualnych cenach w Polsce. Nieładnie...

Gość merllibenka
no wymyśl coś lepszego może chociaż się pośmieje 🖐️

Gość Przecierz to była
zwykła propagandowa pokazówka. To, że jest drożyzna to każdy wie. To, że kaczor nigdy zakupów sam nie robił, to widać dla każdego kto sam robił. On ma służbę od tego. Więc niech nie udaje wielkiego przejęcia się zwykłymi ludźmi od których odżegnuje się. Marnie mu to wychodzi. To, że Tusk i PO mnie wk.. nie znaczy kupić go. Nie jestem tak ciemnym ludem jak myśli.

aaaa wsklepach osiedlowych moglo by byc tak samo tanio, ale wlasciciele takich sklepow zwiekszaja marze bo wiedza, ze taki osiedlowy woli zakupic szybko cos co mu potrzebne w pobliskim sklepie niz leciec czy jechac np po jedno maslo do supermarketu jakiegos. W osiedlowym sklepie nie ma za wiele, nie ma wielu produktow ktorych uzywam ja :/ dlatego jezdzi sie do tych wielkich sklepow :) i odrazu na wieksze zakupy. Wcale tam nie ejst super tanio. Jak to powiedzial kaczka, biedronka jest dla ubogich... gdybym kurwa byla tam wtedy przy nim, jak wiekszosc tych ludzi, wygarnela bym mu, ze niech sie cieszy bo moze chodzic do sklepow dla zamoznych tylko i wylacznie dlatego, ze jest zlodziejem i kradnie nam kase :/ Mnie jak czegos zabraknie w domu, tez lece do osiedlowego lewiatana, bo po co mam sie pchac w tlum za np kilogramem marchewek :)