Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

godisaffaren

mój chłopak mnie kopnął ..

Polecane posty

A więc tak .. wczoraj mój chłopak poszedł na mecz do kolegów.. nie obyło się bez wódki.. mój chłopak pije raz na czas. o Godzinie 1 napisał mi że jest w domu . Rano napisałam do niego okazało sie że siedzi u tego kolegi pijany dalej i okłamał mnie . a więc poszłam go z tamtad wziąść do domu bo juz mu sie przysypiało dzwonił do mnie jego kolega. Gdy wyszedl od niego z mieszkania niechciał iść do domu , zaczął się śmiać ze mnie robić sobie jaja z tego wszystkiego no i zaczęła sie awantura tak mnie zdenerwował,że dałam mu w twarz a on kopnał mnie w krocze i to nie lekko a gdy sie obróciłam w tyłek i zaczał mnie wyzywać uciekłam z płaczem. Teraz jest w domu i śpi .. co mam zrobić.!! :(

Gość nopytanie
na miejscu twoim zostaw go w pizdu ja bym nie mógł podnieść reki ;ub wgl nogi na kobietę nie mógł bym uderzyć to się będzie powtarzać wiec nie masz na co czekać aż cie pobije do nieprzytomności i wcale nie jest wytłumaczenie ze sb popił takich to kurwa do kojca jak psy pozamykać

Gość maciek244
myslę że powinnaś przestać z nim być, albo postawić warunek żeby nie pił tyle

przede wszystkim mogę Ci tylko powiedzieć to, że niekontrolowana wóda z człowieka dno robi. więc jeśli Ci zależy i kochasz to postaw ewidentne ultimatum, żeby nie uchlewał się, bo z tego co piszesz to rysuje mi sie obraz ostrego opijusa co ma w głowie tylko jeden motyw pt. jak się najebać... i mówie Ci to z autopsji niestety, bo sam kiedyś straciłem kogoś dla mnie ważnego prze wódę i efekty jakie z człowieka pijaństwo robi. wiec nie przyłącze sie do klakierów co będą Ci szeptać "zostaw go" a powiem tylko: daj szanse ale postaw ultimatum by skończył z alko, jak nie podziała to mimo wszystko chyba temat spalony... POWODZENIA

Mężczyzna który raz podniósł na kobiete reke, czy użył wobec niej przemocy, zrobi to po raz kolejny. Przestała bym mieć złudzenia na Twoim miejscu, skoro alkohol wywołuje u niego taką agresje, to jak najszybciej zakoncz ten toksyczny zwiazek, zmniejszajac tym samym prawdopodobienstwo zmarnowanego życia.