Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadziwionaaaaaa

Zapytałam dzisiaj matkę z małym dzieckiem, czy się nie boi tej chmury radioakt..

Polecane posty

Gość zadziwionaaaaaa

Zapytałam dzis na dworze znajomą koleżankę, która wyszła z dzieckiem do piaskownicy, czy się nie obawia trochę tej chmury radioaktywnej, która to podobno dziś ma być nad Polską, a ona mi na to " Nie, bo zanim wyszli to popatrzyła na niebo i jej nie widziała, a teraz też co chwilę zerka, czy ta chmura radioaktywna nie jest już nad Polską :D " - no nic, pomyślałam trochę i poszłam dalej..... Jak wygląda taka chmura radioktywna - ktoś mi powie ??? :D

Gość a sama też wyszłaś
I co, nie bałaś się chmury?

Gość 3kspertka
jest czerwona i ma duże czarne oczy

Gość synku miły
Pewnie jest czerwona i leci z niej zielony deszcz:D

Gość zadziwionaaaaaa
Nooo, wyszłam bo musiałam niestety.. ale widziałam z okna, że ona siedzi z tym 1,5 rocznym dzieckiem już od rana ( od 9:00 ) w tym piasku, a to była już 12:00 .... sama sie trochę obawiam tego promieniowania, chociaż niby zagrożenia nie ma, no ale co mają, panikę siąć.... za 10 lat może powiedzą, że trzeba było w domach siedzieć. No ale wiem, w domu też bezpiecznie nie jest, jednak dziś u nas jest brzydko, chłodno, nawet kropi co chwilę, stąd zapytałam o tą chmurę, ale nie spodziewałam się takiej odpowiedzi :D

Gość zadziwionaaaaaa
No dobra, ale mi chodzi tylko o to, że ona poważnie patrzy na niebo i mówi, że nie ma jeszcze tej chmury ! Niebo u nas zakryte szczelnie przeróżnymi chmurzyskami, to skąd ona wie, że to nie te z nad Japonii ??