Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

uswiadomilem sobie ze

Polecane posty

moje zycie to jakis pieprzony zart nie mam pracy a co z tym sie wiaze pieniedzy mam bardzo malo znajomych ktorych widuje raz na pare miesiecy nie mam zadnego hobby wiec cale dnie przesiaduje w domu przed ekranem tv albo komputerem moje zycie to wegetacia az sie zyc odechciewa na dodatek jestem starym prawikiem przestalem o siebie dbac ubieram sie w byle co nic mi sie nie chce normalnie idzie sie powiesic :o inni ciesza sie zyciem maja jakies pasie a ja nie

wiem jak wyglada lepsze zycie bo widzialem ludzie imprezuja spotykaja sie z znajomymi maja pasie i pieniadze dzieki ktorym moga spelniac marzenia

Gość Yołka
zawsze może być gorzej więc ciesz się że nie jesteś alkoholikiem, albo chory psychicznie, albo niepełnosprawny. Rusz dupsko i chodźmy na spacer. Ja też zaraz zmykam na spacer. Zawsze mi to pomaga.

offerma - bylbym bardziej szczesliwy niz teraz a co do dymania lasek nie jestem takim typem chcial bym poznac pierw dziewczyne zanim do tego by doszlo

ble, nie jesteś takim typem, taaa, po prostu nie dostałeś szansy na żadną kobietę. utworzyłeś sobie w głowie te ideały miłości których nie ma. i tak na wieczność pozostaniesz sam, Twoje nieudolstwo i kompleksy na zawsze zniszczą Twoje życie

Gość njknjnjk
spoko dzisiaj tez mialam niezlego dola, prawei sie ozryczalam w kawiarni jak glupia moje zycie to tez zart ale mozemy wszystko zmienic, co nie? w naszych rekach to jest, moze zart bedzie troche przyjemniejszy

Gość IMO13713
"ale mozemy wszystko zmienic, co nie?" BAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! P.S. BleBle - nie jęcz tylko słuchaj wujka Ofermy.

Gość njknjnjk
ja wierze w zmiany

Gość IMO13713
Wiara w sumie nic nie kosztuje...

Gość IMO13713
Ofermiak, nie wyzlośliwiaj się tutaj, bo BleBle jest fajnym facetem i jakąś na pewno znajdzie. :P

Gość njknjnjk
przeciez on nie ma pieniedzy

Gość IMO13713
Na dziwki niech lepiej nie idzie, bo jak pójdzie, to po skorzystaniu z usługi automatycznie znajdzie MIŁOŚĆ SWOJEGO ŻYCIA, a wtedy co? No co wtedy, ja się Ciebie pytam?! :D

Gość rolada
najlepiej narzekać i biadolić !!! a weż się za siebie ! poszukaj pracy , nie tylko w swoim zawodzie , gdzie jest dużo ludzi , zacznij rozgladać się za jakimiś klubami , teraz tego pełno itp itp

Gość mloda mądra baba
taki dajmy na to Gibson on to miał dopiero Pasje

szukam pracy tylko jakos nie ma narazie odpowiedniej dla mnie wychodze ostatnio do ludzi nawet bylem kilka razy w klubie a ze jestem malo atrakcyjny i dosyc bardzo niesmialy to trudno znalesc kogos chociaz w takich miejscach jak kluby to raczej kiepskie miejsce na znajdowanie wartosciowej kobiety tak mi sie wydaje chcial bym sie zmienic swoje zycie swoj charakter i wogole moze wtedy bylo by mi latwiej ale to trudne i tyle

BSA, coś Ty naskrobał? PS. Wyjaśnij mi w końcu, o co, do cholery, chodziło z tym pokazem?

To nie były moje zdjęcia.. Aż tak źle mnie oceniasz? :O No a w jaki sposób przejawia się ten twój patriotyzm? Jak sprzeciwiłeś się obecnej polityce?

To nie byłam ja. Nie chodzi o wstyd. Chodzi o to, że napewno nie wysyłałabym swoich zdjęć jakiemuś sfrustrowanemu facetowi, żeby zaspokoić jego potrzeby.. :O

Zależy jeszcze jakiemu facetowi.. IMO z pewnością nie jest takim facetem..

:O Mam trochę godności. Nie muszę wysyłać jakiemuś napaleńcowi swoich zdjęć, żeby się dowartościować.. Dobranoc.

Gość IMO13713
O Boże, BSA. Poprostu popros ją o fotki a nie lawirujesz jak koło goracego ziemniaka! Cześć Rokk :P

Gość IMO13713
No nie uciekaj. Obiecuję, że będe cicho stał w cieniu przyglądając się Waszym namiętnym pląsom, będąc splecionymi w tańcu miłości. :D

Gość ruda sówka
A ty BSA lepiej daj nogę na jakiś czas do faterlandu i zejdź z oczy prokuratorowi, Polacy lądują tymczasowo zagranicą i na dobrze im to wychodzi.