Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama Nikosia

wymioty w 3 trymestrze?

Polecane posty

dziewczyny od wczoraj zauwazyłam, ze jak zjem sniadanie, obiad, czy ogolnie cos wiekszego jest mi odrazu nie dobrze i wymiotuje...czy ktoras z was tez tak miała?? troche zaczynam sie tym martwic, a jest sobota wiec za bardzo mi moja gin nie pomoze..

Gość a w którym jesteś tyg?
Bo to może być znak że rozwarcie się zaczyna robić i poród niedługo, ale może też oznaczać ze dziecko uciska na zołądek i stąd te wymioty, no chyba ze czymś się przytrułaś albo dopadł Cię wirus. Pij żeby się nie odwodnić.

jestem w 30 tygodniu troche mnie przestraszylas tą szyjka...

tzn z tym rozwarciem...

Gość a w którym jesteś tyg?
Nie mialam wcale zamiaru cię straszyć. Ale wiesz jak to w ciąży, lepiej dmuchać na zimne. Powiem Ci, ze ja w 20 tyg leżałam w szpitalu na patologii z powodu wymiotów i były tam też kobiety w 32 czy 36 tyg i im podawali kroplówki i elektrolity (mnie też zresztą) i mnie nie ustalili co bylo przyczyną. Moze zatrucie. Jeśli masz możliwość przejedź się do szpitala. Niech Cię ktoś zbada

kurde w mojej miejscowosci jest naprawde beznadziejny szpital.... juz dwa razy lezałam, a chcialam isc tylko do poradni ginekologicznej, a kiedy zgłaszałam sie z bolami to mnie olewali... poczekam do poniedzialku, chyba ze naprawde bede czuła sie bardzo zle....wlasnie to mnie dziwi, bo zaczyna robic mi sie nie dobrze zawsze po zjedzeniu czegos wiekszego...

Gość ja też miałam
wymioty w 3 trymestrze, ale tylko kilka razy w tygodniu.

ehh nie wiem troche sie martwie tymi wymiotami