Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmellova

Projekt Orzeźwienie - bierzecie udział??

Polecane posty

Gość karmellova

na fejsie mi kumpela podesłała link http://www.pepsi.pl/projektorzezwienie/ wiecie coś o tym, ktoś bierze udział? ja się do tego co gra i śpiewa dołączyłam, mają na maila przesłać jakieś info :D

Gość Herbaciara 1
widziałam jak moja kumpela z pokoju się zapisywała na ich stronie i chce coś tam chyba zaśpiewać :) ale ona wyje jak wilk do księżyca w nowiu :) więc na pewno co niektórych orzeźwi jej śpiew :) a w sumie o co w tym chodzi ?

Gość maniusia234
no ja dostalam od kumpeli tego linka na nk tez sie zarejestrowalam jako obserwator i czekam na jakas odpowiedz co robic dalej ciekawe jak to sie potoczy...:)

Ja też usłyszałam i zarejestrowałam co prawda nie siebie, ale kumpla, który od dłuższego czasu próbuje jakoś zaistnieć i trochę mu biedakowi jakoś nie wychodzi więc go jako twórcę zarejestrowałam - ciekawe, co z tego wyjdzie, skoro to pepsi, a nie jakies garazowe granie, to pewnie akcja z calkiem duzym rozmachem sie szykuje

Gość ania2345
hej i co dostaliscie juz jakies dalsze info co z tym konkursem, bo mnie ciekawosc zżera co to będzie..

Gość karmellova
No nadal nic nie przesłali, ale czekam :D To się nazywa budowanie napięcia ;) Ciekawa jestem strasznie szczegółów...coraz więcej znajomych się zapisuje :) Wiecie już coś?

Gość Marcus2345
Dalej nic. Pepsi, my chcemy jakieś info !!!!! :) Co dalej z konkursem ?

Kurcze, rzeczywiście, teraz to mi trochę głupio przed tym kumplem moim, bo szczegółów brak, a czas leci - może to jakaś ściema? Ale chyba niemożliwe, co? Pepsi by sobie chyba nie pozwoliło na takie żarty, tym bardziej, że prima aprilis dawno za nami ...

Gość Marcus12345
Pepsi to zbyt wiarygodna firma żeby to była ściema. Pewnie chcą w nas wzbudzić jakieś emocje czy coś :] ale zobaczymy, pewnie niedługo bedzie jakieś info :D już nie moge sie doczekać.