Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam x lat i ...

Wiecie co jest najgorsze??

Polecane posty

Gość mam x lat i ...

Mam 18 lat, nigdy nie miałam chłopaka :o Wszyscy (nie wliczając tzw frajerów) mają jakieś tam doswiadczenie, pocalunki juz dawno za soba. A ja? Koncze szkole srednia i czuje sie co najmniej beznadziejnie :o wszyscy zdziwieni,ze jestem dziewicą.a co by było gdybym powiedziała,ze nigdy nikogo nie miałam? Kłamię,jesli jestem przy osobach przy których niezbyt komfortowo się czuję bądź w większym gronie,niestety czasami sie domyslaja :o a ja dalej ide w zaparte.. to bez sensu ale nie umiem inaczej.Jestem zakompleksionym kłębkiem nerwów,czuje ze czas nagli.Wyluzowac i czekac na milosc? Na Boga , trzeba myslec realnie a nie tylko regulki dawac. Co ja mam robic?Przegrywam zycie?:o

kochana, nie masz się czym przejmować 🌼 wszystko dopiero przed Toba, ale nic na siłę, uczucie przyjdzie samo :) a ludzie niech sobie gadają co chcą

Gość mam x lat i ...
Dzięki za pocieszenie, jednak uwazam ze to takie tylko gadanie,pocieszanie wlasnie,ale skoro nie znalazłam do tej pory to nie znajdę. A nawet jeżeli ktos bylby mną laskawie zainteresowany, to ucieknie na koniec swiata jesli sie dowie o moim zerowym doswiadczeniu.Jestem bliska załamania :(

Gość mam x lat i ...
czy ktos tez tak ma?? lub mial i szczesliwie znalazl druga polowke??

Ja swoją pierwszą miłość spotkałam w wieku 21 lat :) po czasie okazało się że to jednak nie jest moja '2. połówka' :)

Gość fiku mikuuu szuka ogiera
z kasą dlatego siedzi całymi dniami w necie :classic_cool:

Gość mam x lat i ...
z miasta, a dlaczego pytasz?

ech durnie na pewnie szuka zrozumienia u innych bab przy okazji rozglądając sie za zapylaczem :classic_cool:

Gość mam x lat i ...
moglibyscie odpowiadac zgodnie z tematem? dziękuję . ;)

autorka to samo j, ak każda niedopieszczona baba tutaj

Gość IMO13713
Oho! Fafik pręży swoją klate w godowym tańcu wokół Fiku miku.

sama napisałas, że nie umiesz inaczej :) popracuj tylko nad pewnością siebie i poczuciem własnej wartości :)

Gość mam x lat i ...
ale co mi to da?? zaraz ktos mnie zdepcze i bedzie to samo... :(

Gość IMO13713
Matko Bosta, a ja zapomniałem o najważniejszym! Odpowiedzieć autorce! Autorko! Z pewnąścią masz jeden kompleks, a raczej syndrom. Syndrom księżniczki, bo każda baba z łatwością może mieć fagasa, ale nie każda "zniży" się, aby brac tego 'zwyczajnego'.

Gość mam x lat i ...
historia lubi się powtarzać,a raz na zawsze z tego sie nie wyplączę.. chodzi o to,ze jestem zbyt uległa i naiwna, no i piękna też nie jestem a inni to wykorzystują. imo, ja nie mam takiego syndromu,uwierz. Dla mnie kazdy facet moze byc piekny,a tego nie postrzegam poprzez atrakcyjnosc fizyczna... Moglabym mieć najbiedniejszego,najbardziej zaniedbanego, czesto podobaja mi sie tacy (jezeli charakter maja w porzadku), wszyscy sie dziwia, mowia " chyba smieszna jestes zeby z takim sie wiazac" rodzice też ciągle mi wmawiaja ze za ładna jestem, ale nie rzecz w tym zebym własnie z tego wzgledu odrzucała kogokolwiek, bo otoczenie najmniej mnie interesuje,wazne zebym u JEGO boku zaznala szczescia, tylko po prostu tacy ludzie nie chca zwiazkow.. albo sie tak tlumacza przede mna. Nie oczekuje przystojnego, nie kreci mnie to. Jestem zwyczajna dziewczyna.

Nie uzależniaj swojego szczęścia od poznania faceta. Rozwijaj sie, to taki okres gdy kształtuje się osobowość, wyrośniesz na pewną siebie kobietę :)

Gość mam x lat i ...
hmm.. ale prawda jest taka,że kobieta bez faceta jest nie do życia. Ok,radzi sobie ale bez rewelacji, ale cudownie jest miec taką osobe dla której jest sie wszystkim i na odwrót. Myślę że szczere uczucie miałoby najlepszy wpływ na kształtującą się osobowość :)

Gość mam x lat i ...
bez drugiego "ale" , nie zwracajcie uwagi na literówki,to z pośpiechu :)