Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Młoda Mamaa

Jestem zbulwersowana a jednocześnie jest mi żal !!

Polecane posty

Razem z narzeczonym wynajmujemy mieszkanie , które jest podzielone na trzy oddzielne mieszkania. Jesteśmy w tym domu od 9 miesięcy -tyle ma moja córeczka. Ostatnio wprowadzili się nowi sąsiedzi. Kurcze widać , że im się nie powodzi ale to nie ma znaczenia. Mają 4 dzieci. 5 letniego Chłopca ,3 letnie bliźniaczki i roczną córeczkę. Nowa sąsiadka od początku mnie irytowała bo nie dość , że ciągle przychodziła coś pożyczyć to jeszcze wisi nam kasę i nie ma wstydu pożyczać dalej. Dzisiaj zaprosiła nas na trzecie urodziny bliźniaczek. W domu niby ogarnięte ale taki dziwny zapach zazwyczaj taki panuje u biednych ludzi) Dzieci brudne, śpiki pod noskiem , najmłodsza roczna dziewczynka jest teraz u babci. Zafundowaliśmy im tort narzeczony jest cukiernikiem) A matka zamiast kupić jakiś drobiazg dzieciom , kupiła sobie piwo. MASAKRA JAKAŚ ;/ Była u mnie godzinę wcześniej po 7 zł , dałam jej mówiła że kawę musi kupić .... Ogólnie nie widzę żeby nadużywała alkoholu ale czasami przesadza. Dzieci bardzo głośne. Siadłam przy kawie z moją 9 miesięczną córeczką a ta muzykę na full. Narzeczony zwraca jej uwagę a ona z tekstem TO ONA NIE PRZYZWYCZAJONA?? ;/;/ Za chwile bierze ją na ręce i wpycha czekoladę .. Ja mówię nie dawaj jej a ta znowu więc wyrwałam jej dziecko.. Strasznie mi było żal tych dzieci...

Nie mogę pojąć jak można być pijanym przy dzieciach , kiedy w pokoju ma się piec i dużo różnych niebezpieczeństw ... jak dzieci mogą patrzeć na pijaną matkę

Gość dupa rzadzi glowa
po ilości dzieci i po pożyczaniu pieniędzy widać, że to nie są normalni rodzice, bo nikt normalny nie mając na życie funduje sobie tyle dzieci

Gość innoveaa
Ale co, po tym piwie była taka pijana? Oczywiście to jej nie usprawiedliwia, no ale chyba wyolbrzymiasz. Poza tym jestem ciekawa jednej rzeczy, Jak pachnie u biednych ludzi? ;)

Ja nie wiem jak jej się wcze sniej powodziło, bo dzisiaj dowiedziałam się że tylko roczna dziewczynka jest córką tego partnera z którym teraz mieszka ta sąsiadka... Nie wiem jak to z nią było... ale żal mi dzieci. Co prawda troszeczke mnie irytowały bo tego typu dzieci nie lubię ale to jest właśnie kwestia wychowania i jest mi ich po prostu żal.. Matka myśli że wszystko jej wolno. Tak samo z moim dzieckiem . Nie mogłam dac wskoczyć sobie na głowę. Potrafi przyjść do mnie i powiedzieć że nie ma na cukier dla dzieci. To jej dam.. w kocu to tylko dzieci. Mówi jak mi nie wierzysz że potrzebuję na ziemniaki to idź i mi kup... Przychodzi do niej babka z opieki , więc ktoś to musiał zgłosić już

innoveaa :D Kurcze heheh wiem śmiesznie to ujęłam "pachnie jak u biednych ludzi" ale nie potrafię inaczej określić. Takim zaniedbaniem, nie wiem czy miałaś może kiedyś okazję poczuć zapach osoby która nie pierze swoich rzeczy dość długo a do tego pali się przy niej dość sporo papierosów. To nie było jedno piwo, bo ona coś podpijała...

Gość ta tesciowa oj oj
nie przesadzaj,dzieciakom krzywda sie na pewno nie dzieje. a ty zamiast ja obgadywac na kafe to nie dawaj jej kasy,nie zapraszaj do siebie jak ci przeszkadza jej biedne towarzystwo

Gość też nie chcę dzieci.
zajmij się sobą a nie wtrącaj

Gość też nie chcę dzieci.
skoro dałaś sobie zrobić bachora (bo poza małżeństwem to BACHOR) to znaczy że nie jesteś lepsza od niej :D

Gość innoveaa
Dobry zwyczaj - nie pożyczaj. Jak raz pożyczysz, bo ci żal, bo dzieci.. niczemu winne, to chcąc nie chcąc zaczynasz się nimi przejmować. A ona bezczelnie będzie do ciebie za każdym razem przychodziła, bo wie, że jej dasz. A jak widac, nie zawsze te pożyczone pieniądze idą na ich potrzeby, Nie dawaj jej więcej. Po innych sąsiadach też tak chodzi? Oddaje w ogóle, to co pożyczyła?

Gość justka13
ona sie czuje od niej lepsza:) i tyle, nie chodz tam i nie obgaduj!nie pozyczaj i nie przyjaznij sie..

justka ja nie czuje sie od niej lepsza. Nie podzielam zasady że kto ma więcej kasy jest lepszy. Tak inni nie chcą jej już pożyczać.

Gość Bella ...
Potrafię to sobie wyobrazic ... moja bratowa tez woli kupic sobie papierosy czy piwo niz dzieciakom chleb ... kiedys moja mama odebrala telefon od wnuczka, mial wtedy 10 lat, ze sa glodni, bo nie maja pieniedzy na chleb, wiec mama pojechala i zrobila im zakupy. Wklada mleko do lodowki a tam wodeczka, piwo i pepsi ... bo dzieciaczki mowia ze mamusia drinki pija wieczorami. Teraz mieszkaja u mojej mamy, wiec bratowa nie gotuje, dzieciaki jedza u mojej mamy non stop, ona za to ma kase na witaminki na wlosy i paznokcie dla siebie, na tabletki odchudzajace, na podklady za 70 zeta ... nowordkowi podawala krowie mleko, mimoze miala mala skaze, bo ponoc nie stac ja bylo na mleko modyfikowane .... ale na papierosy i piwo zawsze musiala miec kase bo sobie uzywala ... dzieci sa w wieku 12, 10 i 3 lata ...

Gość buahahahahahhahahahhahhah
Mloda maciora, a ty co lepsza jestes?masz bachora z wpadki, jestes niedouczona patologia:Oa twoj kochas wali w dupe dziffki przy drodze:O

autorko zazdroscisz jej czy co :/ na cholere wywlekasz takie rzeczy na forum :/ a zapach niedomycia, brudnych ciuchów i fajek to nie zapach biedy tylko patologii :/ jest duzo biednych ludzi u których lsni czystoscia wiec prosze nie obrazaj ich :/

Gość kjkkdsfdd
o rany!!!!!!!!! tyle sprawy o jedno piwo!!!! coś ty jest?święta???? pewnie kobieta jest bardziej szczesliwa niz ty!!!

Gość niepojmujet
patologia musi byc

Gość zapomnialam nicka
wiesz co wszystko bym zrozumiala ale tekst "pachnie jak u biednych ludzi" mnie po prostu zbulwersowal, bo nie u kazdej ubogiej rodziny smierdzi brudem i nie wiem czym jeszcze. osobiscie znam rodzine ktorej takze sie nie przelewa ale dzieci sa zadbane, chodza w czystych ubraniach (no chyba ze sie umorusaja podczas jedzenia albo w piaskownicy) i sa szczesliwe. w domu maja zawsze czysto i schludnie a matka jest bardzo sympatyczna i to, ze im czasem nie starczy do pierwszego nie znaczy ze sa jakas smierdzaca patologia

Gość hahahahahaha.........
Dajcie jej spokoj :D Chciala sie mlodociana mamuska dowartosciowac tym topikiem :D:D:D:D:D:D

Gość fgwrgt
Dziecko, ty i te twoje problemy...Kolejny raz udawadniasz że jesteś emocjonalnie takim samym dzieciakiem jak ta twoja córka. Choć może jest nadzieja że będzie miała wiecej rozumu niż mamusia. Może więc najpierw zbulwersuj się nad samą sobą, co?

Gość dfdggfgdfg
problem jak problem. to jest forum i kazdy moze napisac tu co chce. ale wy chyba sadzicie ze najlepsze tematy to "czy jestem w ciazy" lub " chyba maz mnie zdradza". jeszcze piszecie, ze wywleka to na forum, jak by to bylo nie wiadomo co. chyba zapomnieliscie, ze kazdy tu jest anoniimowy, wiec dajcie sobie siana

Gość dfdggfgdfg
to jest idealny przyklad osob, ktorzy nie powinnii miec dzieci. widac, ze sobie nie radza. zero odpowiedzialnosci

Gość dfdggfgdfg
*powinny

Gość neli_
a ty autorko tez do bogatych nienalezysz skoro wynajmujesz,tylko facet pracuje i masz nascie lat... i napewno u was też pachnie bieda :D i patologia

Gość yyyyyyyyyyy
o matko

Gość yyyyyyyyyyy
serce

Gość yyyyyyyyyyy
:-s

Autorko , z te go co piszesz wynika , ze ta Twoja znajoma to patologia jakas. Po co Ty jej te pieniadze pozyczasz? Ja bym taka pogonila a nie kase jej dawala. poza tym powinnas zglosic to co sie dzieje w ich domu do jakies instytucji. Kto to widzial zeby na wodke miec ale na chleb juz nie!!! Zatlukla bym taka . I co to za kobieta ktora caly czas pije (nawet w minimalnych ilosciach ) alkohol???

Gość neli_
jagoda wypierdalaj borciuchu,z smierdzacym bachorem ciebie też trzeba zglosic bo : topisz szczeniaki rzadko myjesz i przebierasz dziecko bo jesteś patologia i masz kazde dziecko z innym fagasem bo żal ci na pampersy a na kosmetyki nie