Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Młoda Mamaa

Jestem zbulwersowana a jednocześnie jest mi żal !!

Polecane posty

Gość neli_
to ciebie nikt tu nie lubi,gonia cie z kazdego topiku :D a ty swoje,postepujesz w imie zasady "pluj swini w ryj to powie że deszcz pada" szkoda mi na takie szmaty jak ty czsu,wiec 🖐️ ps.wszystko co napisalam to prawda:)wszyscy to tu wiedza wiec zesraj sie a i tak bedziesz szmata i nic tego nie zmieni :)

Gość qwerewq
{zly}

szmata to jest twoja matka, przeciez sama niedawno tym pisalas :D a poza tym ty jestes miekkim hujem robiona. :D w dupie mam to czy m,nie ktos lubi czy nie a juz zwlaszcza takie zero jak ty, niedorobiony debilu. :D

DO autorki . Ja Cie doskonale rozumiem. Wiem o jai zapach Ci chodzi. I ja jakos nie zrozumialam tego, ze chcesz sie dowartosciowac, a opisujac zapach podkreslic, ze to nie tylko biedna rodzina, ale z deka patologiczna. Zapach papierosow, piwa i nie pranych rzeczy w domu. Koce , koldry , dywany przesiakniete tytoniem, to nie fajna sprawa. Mam dla Ciebie tylko jedna rade. Nigdy nie dawaj jej pieniedzy. Jak prosi o cukier , czy ziemniaki, to ok. Ale te swoje daj, a nie pieniadze na nie. Powiedz jej , ze jeszcze nigdy CI nic nie oddala, wiec nie bedziesz pozyczac. ja osobiscie napewno bym ja chciala zresocjalizowac. (Ze wzgledu na dzieci) a po nie udanej probie - zerwalabym kontakt. -

Gość bez kitu!!!!!!!!!!!!
a od kiedy matkanie moze sie upic???dziecko tez ma tate......ciemnogrodzie..kiedys tez zakladalam takie pojebane topiki zeby sie dowartosciowac.......jezuuuuuuuuuuuuu

Gość do jagody!!
jagoda, czy ty nie mozesz pojac ze tymi wyzwiskami udowadniasz na kazdym kroku ze nie nadajesz sie na matke? czy ty nie zdajesz sobie sprawe jaka patologicznie sie prezentujesz? czy do dziecka,meza,matki tez sie tak zwracasz? litosci, ochłon troche prostaczko bo az zal czytac to co piszesz!! to jest tekst matki: "szmata to jest twoja matka, przeciez sama niedawno tym pisalas a poza tym ty jestes miekkim ch*jem robiona. " ?????? obawiam sie ze twoje dzieci wyrosna na podobne tobie, male chamidła bez kultury:O

Jagoda ja też tego nie rozumiem. Tym bardziej że ma ona maleńkie dzieci... Pożyczam bo jest mi żal tych maluchów , a czasami nie potrafię po prostu odmówić. ;/ A co do zgłoszenia jej gdzieś - do niej przychodzi ju baba z opieki więc ktoś zgłosił t przede mną. Bez kitu - Twoim zdaniem ojciec jest od tego żeby matka mogła sobie wypić?? :D Poza tym ja bym nie chciała żeby moje dzieci patrzyły na mnie pijaną a ojciec zajmował się dzieckiem dori tylko ja nie do końca potrafie jej odmówić. Ona jest bardzo nachalna. Kiedy mówię że nie bardzo to ona od razu odpowiada że odda itp. Dzisiaj o 10 przyszla pożyczyć tytoń, Daniel - narzeczony dał jej dwa papierosy a za godzinę przyszła po jeszcze. W końcu powiedział ŻEBY PORZYCZAĆ TRZEBA NAJPIERW NAUCZYĆ SIĘ ODDAWAĆ. A to dlatego że wczoraj znowu pożyczyła 7 zł i powiedziała że odda wieczorem i nie oddała.

Gość ha ha ale jaja
mloda mamo czyli wy palicie papierochy? to u was tez smierdzi tytoniem-czytaj patologia i bieda...bo smierdzicie dymem a wasza corka musi wachac ten smrod z japy blee:o

mloda mama- to kurwa co od najmłodszych lat siły daje,sciera zwykla,a innych krytykuje:O Idz suko

"przyszla pozyczyc tyton" to ty taka bogata,bieda u ciebie nie smierdzi :)a fajki skrecacie a ha ha :) bida i patologia

he he ale jaja - ja nie palę, pali Daniel i nie w domu tylko na polu. Nelly - tak tak bieda u nas bo skręcamy papierosy, Wolę na fajkach zaoszczędzić niż na dziecku, wiesz taka ta polska jest ;]

Gość pogoń ja w cholereee
co żeście sie uczepili młodej mamy, ona ma rację, sąsiadka napierdoliła dzieci i chodzi i pożycza, jak nie stać na dzieci to się nie rodzi, proste, trudno wam to zrozumieć

Gość to ty mieszkasz w jakimis
chyba patologicznym miejscu dla biedoty:O Mieszkanie podzielone na 3? To ile wy tam macie metrow? Siedza wszyscy na kupie jak biedota to co sie dziwic, ze jakas patologia sie trafila:O Normalni ludzie maja normalne swoje mieszkania a nie wynajmuja:O

Następna :D Jestem patologiczna, nienormalna bo wynajmuję mieszkanie ?? :D AHA OKEJ :D Dzięki że mnie poinformowałaś. MIESZKANIA SĄ ODDZIELONE (pisałam ) Jeżeli Cie to interesuje mam 55m Jeszcze coś??

Gość jkkibll;
nie pożyczaj jej nic, unikaj kobiety i nie będziesz miała problemów. Tacy ludzie to tylko kłopot bo im się wydaję, że wszystko mogą, wszystko dostaną za darmo i nic samemu. A jak Ci będzie pierdzieć, że to dla dzieci to jej powiedz, żeby on poszła do roboty albo przestała palić, pić bo to jej zasrany obowiązek dbać o dzieci a nie twój. Ja rozumiem, że Ty pomagasz bo dzieci są niczemu winne, ale Ty nie pomagasz dzieciom tylko jej ustawić się w życiu tak, że on będzie tylko ręcę wyciągać. jak chcesz pomóc tym dzieciom to zgłoś to do jakiejś instytucji która pomaga biednym.

Jestem patologiczna, nienormalna bo wynajmuję mieszkanie ?? Nie, jestes patologia, bo planowalas dziecko nie majac szkoly skonczonej, jestes tlumanem i ogolnie szkoda twojej corki, ze ma tak glupia matke. Nie dlatego, ze wynajmujesz mieszkanie jestes patologia, ale ze wzgledu na to co napisalam wyzej.

Gość do to ty mieszkasz w jakimis
wiesz co, coś się przypieprzyła do mlodej matki, ona mając jedno dziecko na 55 metrach uważasz za patologię, a sąsiadkę mającą 4 dzieci za cacy, widocznie to ty jesteś taką patologią co napieprzyła dzieci, kiedy tak sie ujmujesz za jej patologiczną sąsiadką.

no chyba zapominasz co piszesz ... "Normalni ludzie maja normalne swoje mieszkania a nie wynajmuja " :D wez sie zastanów co piszesz i ie wtrącaj się w moje życie bo piszesz nie na temat.. dwie wypowiedzi wyzej dobrze to napisalas ;)

alez ja juz napisalam, ze to patologia wiec nie wiem gdzie tu widzisz chwalenie sasiadki:O Mloda mama takze to patologia wiec smialo moze isc i wypic z sasiadka piwo. I nie wiem wlasnie co tu sie wypowiadac autorko skoro ktos ich sprawe juz zglosil, ty pozyczac juz nie bedziesz. To po co zalozylas temat? By pokazac jaka jestes porzadna?:D

Prędzej czy później dzieci przejdą pod opiekę społeczną to może zacznie pojmować co źle robiła...

Gość dldkdkdk
to jak dzieci pójdą pod opiekę to i ona jako mata dostanie dodatkową kasę, takze nie będzie jej gorzej ale lepiej

Gość ha ha ale jaja
mloda mamo no i co z tego ze twoj konkubent pali na dworze, jego ubranie i tak przesmiergnie i taki smierdzacy przychodzi do domu i corka musi to wdychac a idac twoim tokiem myslenia-smierdzace tytoniem ubranie to smrod biedy...