Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sara jesika parker

kolega zaprosil mnie na basen

Polecane posty

Gość sara jesika parker

prawie go nie znam a on zaorasza mnie na basen i na wszystkie bajery kupe kasy to kosztuje niewiem czy mam mu wrocic polowe kasy doradzcie cos

Gość sara jesika parker
??????????

Gość wwwwer
POWIEDZ ZE CIE NA TO NIE STAC I ZOBACZYSZ CO POWIE. JA OCZYWISCIE NIE POZWOLILABYM ZA SIEBIE PLACIC

Gość muskownica568
on po prostu chce popatrzec na twoje cyce i dupke :P zaproponuj mu ze zrobisz mu striptiz, wtedy nic nie bd placic a on sobie popatrzy :P

Gość sara jesika parker
nie o to chodzi ze mnie nie stac tylko czy wypada mi zaplacic polowe ceny

Gość muskownica568
zaproponuj...najwyzej odmowi, a ty bd miala spokoj

Gość wwwwer
placisz za siebie i juz! nie wypada brac od niego kasiure

Gość sara jesika parker
a moze zrewanzowac w inny sposob np. zaprosic go na jakis wypad np. w gory

Gość sara jesica parker
ale za patrzenie na moje cycki i pupe nawet w kostium8ie za te pieniadze to chyba mu sie szczescie trafilo bardzo tanio lubie go to niech ma w promocji

Gość wiedzminka
dziewczyno nie znasz faceta, a chcesz z nim isc na basen, normalny facet zaprosilby Cie na spacer, do baru gdzie badz ale on tak jak kolezanka wyzej napisala chce widziec jakie masz cialo, a jak mu sie nie spodoba to zobaczysz ze sie nie odezwie....

Gość sara jesica parker
spodobac to mu sie spodoba wszak jestem miss powiatu

Gość sara jesika parker
to teraz nie wiem isc czy nie isc z nim, w sumie chodze na basen i widzi mnie mnustwo ludzi

Gość sara jesica parker
i taki wiatr jest , ktory robia chlopaki mnustwo ich gdy sie na muj widok onanizuja

Gość idz ;)
i płać za siebie ;) a przynajmniej sprobuj ;) jak sieb edzie upierał ze on płaci, to powiesz ze nastepnym razem ty stawiasz :P (o ile chcesz sie jeszcze z nim spotkac:P)

Gość sara jesika parker
dobra przepraszam za bledy ort.

Gość sara jesika parker
jednak pojde a co mi tam

ja zawsze wolalam placic za siebie. jezli masz taka mozliwosc uzbierac sobie te pieniadze,powiedz ze dolozysz sie do rachunku. jesli odmowi-nie nalegaj:) to moze staroswieckie podejscie ale wielekobiet uwaza ,ze jesli mezczyzna za nie placi to ma klase.ja jednak mysle tak: -jezeli ja gdzies kogos zapraszam to dla mnie oczywiste ze place (np dzwonie do przyjaciolki i mowie : zapraszam cie do kina) -co innego jesli byla to propozycja typu: moze wybierzemy sie na basen-wtedy chyba kazdy placi za siebie -po 3,mozna zaproponowac uklad: raz ty placisz ran on,zawsze placicie na pol badz on chce placic za Ciebie. chyba lepiej dogadac sie od razu w takich kwestiach,bo jakby nie bylo facet tez czlowiek i nie mozna wymagac zeby wszedzie placil za kobiete:) to nie sa latwe rozmowy,ale mysle ze warto je na poczatku znajomosci przeprowadzic:) mozna zagadac wprost np: jakie masz zdanie na temat placenia w restauracjach??pytam,bo niedawno rozmawialam ze znajomymi na ten temat i nasze opinie sie roznily,po czym przedstaw swoja. nie bedzie nachalnie i chyba latwiej bedzie w ten sposob niz: mam zaplacic za siebie??

a od razu szmata...wystarczy sprecyzowac czy sie zaprasza czy sie propnuje wspolne wyjscie bo dla mnie to jest roznica.. biedny chlopak od razu musi byc szmata bo ustalili z kobieta ze placa za pizze na pol?? wlasnie dlatego trzeba o tym rozmawiac.

Gość sara jesika parker
ja mu zaproponuje ze zaplace za siebie bo inaczej bedzie mi glupio

Jak wypalil z taka propozycja , zaprasza to chyba znaczy , ze on chce placic. Ja bym tam nie placila, a postawila cos do jedzenia tam.

Gość sara jesika parker
dobra dziekuje za wpisy dzis sie z nim spotykam to pogadamy sobie o tym

Gość sara jesika parker
napisze napewno wieczorem

Gość sara jesika parker
hej, chcialam napisac ze ustalilismy ze najpierw placi on, a pozniej jezeli bedziemy chcieli wspolnie gdzies sie wybrac to ja zaplace. Aha w poniedzialek bylismy pierwszy raz i nawet dobrze sie bawilam.