Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiecka obrączki

Inni lubią moj styl a ja?

Polecane posty

Gość kiecka obrączki

A ja go nie znosze!!! taz chciałabym inaczej sie ubierac a nie potrafie, nawet jak zmieniłam styl to kazdy mówił ze to do mnie nie pasuje, ze tamten stary był lepszy. A ja sie czuje nudna, niewidzialna...z tym, ze jak ubieram sie tak aby mnie było widac czuje sie głupio. I tak zle i tak niedobrze:( Ide do sklepu i tak kupuje cos w tym starym stylu. Ubieram sie raczej spokonie, dosc elegancko tzn moze nie garsonki i biała koszula ale lubie np obcisłe dzinsy rurki takie ciemny granat do tego jakis topik i zakiecik albo jakas romatyczna bluzka i buty na niewielkim obcasie. Z kolorów to fiolet, granat, czarny z białym, dzins, bronzowy, czasami zielen, lubie kwiatowe dodatki : jakas apaszka, torba fioletowa albo szara, klasyczny trencz, lekki makijaz, cienie, tusz, błyszczyk, paznokcie naturalne z lekierem bez koloru albo jakis bez czy lekki róz. Tak ogolnie wygląda mój styl...latem jakies sukienki zwiewne czy spodniczki , jesienią tez zakłądam sukienki takie dzianinowe.... ale ciagle mi cos w sobie nie pasuje :(

Gość kiecka obrączki
up

Gość targi slubne
uppppp