Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja po prostu taki jak Ty

Zapytanie do Kobiet

Polecane posty

Gość ja po prostu taki jak Ty

Opiszę mniej więcej moją historię. Rok temu spotykałem się z Kobietą, którą raz zawiodłem, tz nie do końca była moja wina ale załóżmy że trochę jej było. Rozeszliśmy się. Ona ma tylko syna, ja bardzo chciałbym z nią być ale ona trzyma mnie na dystans i nie czuję że chciałaby ze mną być znowu. Przez ten rok pomogłem jej dwa razy finansowo. Powiedzcie mi Dziewczyny czemu nie próbuje mnie zdobyć? Jest tylko ze swoim synem, który bardzo mnie lubił. Ja z Nimi chciałbym byc bardzo. Potem mówiła że to nie moja wina że sama nie wie co dalej robić. Czy uważacie że mam szanse? Czemu Kobieta woli być sama z dzieckiem niż z facetem, który dla nich zrobiłby wszystko! Nie rozumiem tego.

Gość kkkaaaaaaaaaa
może ma jakiś uraz do facetów po poprzednim związku, niby chciałaby to zmienić a nie udaje jej się to może poluje na kogoś lepszego od Ciebie a może po prostu chce być sama

jest tylko jedna odp na twoje pytanie - ona cie nie kocha, a to ze bierze od ciebie kase w razie czego tylko swiadczy o jej zlych nawykach lub skolonnosciach