Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wykonczony89

ile razy w tygodniu kochacie sie ze swoimi partnerami???

Polecane posty

Na razie nie mam partnerki ale swego czasu ze swoją dziewczyną to średnio 3 razy w tygodniu

Gość ropuchaaa
ja mam 28 i raz na pół roku dla mnie to i tak za często !!!

Gość ropuchaaa
nie mam dziury chamie tylko pochwę ale i nei muszę się zaszywać bo nie czuje takiej potrzeby capku. Zajmij sie swoją babą żeby ona sobie zaszyła dziura i nie puszczała na boku

a ja niestety--> albo niech sie stara bardziej (w koncu moze ci minetke zrobic, albo jakas fajna palcowke zrobic, pomysly pewnie masz) albo jak ma to gdzies zapuszczaj mu rogi albo zostaw

skoro z przymusu uzywasz swojej "pochwy" raz na pol roku to mniemam ze dla ciebie jest to zbedny otwor. moge sie mylic jak widac ale to nie powod zebys mnie ROPUCHO obrazala bo ja tego nie robie, a moja "babą" sie nie mertwie bo ma temperament zolwia ladowego tak jak ty wiec na zdrade nie ma ani powodu ani checi :b

Gość tralaaaaaa
mam pytanie...czy za kazdym razem uprawiając sex ze swoim partnerem idziecie sie myc w miejscu intymnym??chodzi mi o mycie sie przed stosunkiem i w takich spontanicznych chwilach np w ciagu dnia..czy najpierw jest mycie a potem sex??

Gość tralaaaaaa
no własnie mi chodzi o takie nieprzywidywalne sytuacje..

Gość kasiaaa26..
wykończony zrobiłeś 5 błędów w 9 słowach ahahahahaha ale z ciebie DEBIL :D:D:D:D

Gość kasiaaa26..
Wykończony no właśnie nie ma :p a może ty masz ochotę bo od pół roku tego nie robiłam i strasznie mnie nosi :P

Gość facet12712701
w poprzednim zwiazku 3 razy na tydzien przy dobrych wiatrach i wg niej powinienem sie cieszyc............................. w obecnym zwiazku jesli jestesmy ze soba 24/7 to 3-4 razy dziennie + 1-2 lody i jestem totalnie szczesliwy. Ale w zyciu trzeba miec szczescie by znalezc ta jedyna... ukochana :) jestesmy ze soba juz dosc dlugo a ogien nie przygasa a codziennie znow sie rozpala - dodatkowo zwiazek przepelniony uczuciami.... ahhhh :)

Ty to chyba do pracy nie chodzisz, z posikow zrezygnowales. Krotko mowiac - wy to chyba wogole nie wychodzicie z lozka.

czasami codziennie,czasami 3-4 razy w tygodniu,a czasami 2 razy w tygodniu...to zalezy. Ale na dzien dzisiejszy zadne z nas nie ma o to pretensji do siebie,ze za duzo czy za malo.

Gość manianowak
polecam stronkę, którą ostatnio odwiedziłam, jest to strona dotycząca erotyzmu oczami kobiet, można na niej przeczytać ciekawe artykuły o fantazjach kobiecych , o różnych figlarnych zabawach w sypialni czy chociażby o zabawkach jakie lubią kobiety, a jakich się boją. Mimo, że strona przeznaczona jest dla kobiet, to wydaje mi się, że dla mężczyzn też jest ciekawa, bo ujawnia to o czym kobiety czasami boją się rozmawiać z parterem by nie wyjść na zboczoną. namawiam, was byście zobaczyli o czym myślą kobiety www.erotyzm-oczami-kobiet.pl

Gość facet12712701
pracuje w domu przy kompie wiec spedzamy razem cale dnie :)