Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wzbudzić zazdrość

jak wzbudzić zazdrość u męża?

Polecane posty

no oczywiscie,brak argumetow = sie moja frustracja :D na tym forum to jest bezcenne :P

przygdal kociol garnkowi;-)) podnosisz zazalenie ze kobietom nie mozna dogodzic bo jedna lubi zazdrosc a druga nie cierpi - a ty probujac generalizowac zcujesz sie zgaubiony i marudzisz to mialam na mysli. czego sie spodziewasz ze istnieje tzw. kobieta uniwersalna?

Witam Miłych Państwo! Zapraszam do tego oto, nowo powstałego KLUBU DLA KAŻDEGO! Tutaj będziemy rozmawiać, bawić się i pląsać do białego rana! Gry, zabawy, tańce!!!! To wszystko znajdziecie w KLUBIE! O, tutaj: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4784307 NIEDŁUGO WIELKIE OTWARCIE, PROSZĘ ŚPIESZYĆ SIĘ Z ZAPYTANIAMI O CZŁONKOSTWO!!!

alez wkladasz mi ror w paluchy slowa ktorych nie napisalem kobietom mozna dogodzic :P

a ta n uniewrsalna to w sekszopie ?:P a marudzisz teraz ty moja droga ja do wora to smieci pcham,nie moja wina , ze sama masz tendencje do generazlizacji ;)

Gość gość
Jesteśmy z Mężem od 8 lat a po ślubie4. Mamy dwuletniego Synka.Mój Mąż od jakiegoś czasu non stop ogląda się za innymi kobietami . Czy to na imprezieu znajomych, czy to na ulicy . Nie wiem co robię źle. Codziennie robięmakijaz , układam włosy, ubieram się tak by sięmu podobać . Dbamo siebie, ćwiczęw domu , chodzę na fitness . Zawsze obiad ma na stole , rzeczy wyprane i wyprasowane . Życie erotyczne też mu urozmaicam Twierdzi że mu siępodobam i mnie kocha, a jak tylko pojawia sięjakas obca kobieta na horyzoncie gdy np jesteśmyu znajomych tojest dla niej milutki i stara siębyc w pobliżu właśniejej . mnie zostawia z dzieckiem nic nie mówiąc wstaje i idzie właśnie do nowo poznanej kobiety. Próbowałam z nim o tym rozmawiać aleOn twierdzi że nie ma o czym i wychodzi do innego pokoju . Co ja robię nie tak. Co jest powodem takiego Jego zachowania .

Gość gość
dziś olej go to bedzie skakał przy tobie..prawo fizyki.im bardziej sie zblizasz tym bardziej bedzie się oddalał. zachowaj umiar we wszystkim i tyle

Gość gość
Jak stworzyć problem z niczego. Facet wierny, dobry ale nie, trzeba stworzyć kwas bo nie jest zazdrosny. Dlaczego wy kobiety skupiacie się na jakiś absurdalnych bzdetach i z tego tworzycie aferę, kłótnię, focha po co wam to? Dlaczego nie potraficie cieszyć się i doceniać to co macie?