Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wzbudzić zazdrość

jak wzbudzić zazdrość u męża?

Polecane posty

Gość jak wzbudzić zazdrość

jakie są sposobu, żeby mąż poczuł się no wiecie, troche niepewny swego?

a po co chcesz wzbudzac w nim zazdrosc? ale skoro juz - umow sie na drinka z innym - to zwykle wzbudza zazdrosc;-)

Gość jaks czyjas zonka
mam telefon pelen nr telefonow i sygnałki dostaje już 2 tel potłukł i nic nie robi by mi nie byli potrzebni,

Gość jak wzbudzić zazdrość?
nie chcę doprowadzić do rozwodu tylko, żeby troche był zazdrosny :) no taki mniej pewny swego, mniej pewny tego, że on to jedyny na świecie i ja w życiu bym na nikogo nie spojrzała i nikt na mnie by nie spojrzał, mam wrażenie, że on podchodzi do mnie tak, że mnie by i tak nikt nie zachciał, może mi się wydaje ale tak go odbieram

z tego co piszesz - on przestaje w tobie widziec kobiete..

Gość sdfs
Idź na siłownię, spacer z psem czy z koleżankami na kawę i wróć tajemniczo rozpromieniona i w radosnym nastroju. Nic nie wyjaśniaj. Proste a skuteczne.

ja mam wrażenie, że on już przywykł do tego, że jesteśmy razem i nie wyobraża sobie, żeby to się miało zmienić, po prostu, że jest niesamowicie spokojny o to, że będziemy razem, wkurza mnie to, ta jego pewność, dzięki za radę :)

dziury w całym? według ciebie to normalne, że jest taki pewny, że nie jest zupełnie zazdrosny? no proszę cię.

jak go bralas chyba wiedzilas jaki jest wtedy pasowalo? sle zraz napisz taki nie byl :P a ja napisze tak ,widzily galy co braly :P

Gość ja monikaaaa zarlok
ja nie mam meza,ale moj facet po ponad roku bycia razem i mieszkania tez raczej zazdrosny nie jest,on uwaza ze skoro jestesmy razem to chyba nikt z zewnatrz nam nie zagraza,choc ja uwazam ze on jest zazdrosny ale tego nie okazuje bo wie ze ja lubie czuc jego zazdrosc wiec mysli ze postepujac tak nie bede wywolywac zazdrosci skoro nie reaguje :D

to nie jest szukanie dziury w calym - tylko powrot do korzeni czyli poczatku zwiazku - i pozadania;)

Gość ja monikaaaa zarlok
aaa zapomnialam dodac ze ogolnie to lepiej nie miec zazdrosnego faceta,ja lubie czuc zazdrosc ale faceci co okazuja zazdrosc z byle powodu to z lekka zenada,maja niska samoocene i bardzo czesto sa zazdrosni bo sami maja cos za uszami.sprawdzone i potwierdzone-kiedys przez pare lat bylam z takim typem co byl zazdrosny o wyjscie z domu do sklepu na tej samej ulicy,uwazal ze w kolejce mze mnei jakis poderwac co sie okazalo : to on mnie zdradzal :D wiec kochana lepiej nie zazdrosny niz taka menda.

tylko czekalem na taki wpis :D jak zazdrosny zle ,niezdrosny zle wiec kuzwa jak wam dogodzic ?

wiesz najlpszy jest zloty srodek;-)) ja osobiscie nie lubie zazdrosci

Gość ja monikaaaa zarlok
napisalam ze lubie czuc zazdrosc ale wtedy gdy jest o co a nie o wyjscie po bulki bo tam moze czekac ksiaze z bajki

salut - moje "wyznanie" bylo wypowiedziane w kontekscie dyskusji , nioe pojales tego czy co? kazdy lubi co innego - z czym masz problem, probujesz wrzucic wszystkie kobiety do jednego worka?

aha lubisz czuc zazdrosc ?na swoich warunkach ?:D moze napisz mu w podpunktach kiedy i jak moze byc zazdrosny :D ja pieprze,masakra

salkut - a co ty sie tak przejmujesz?;-)

Gość ja monikaaaa zarlok
tobie napisze w punktach :D 1.pisze do mnie jakis facet czy na skype,facebook,kom 2.facet mnie zaczyna podrywac gdzies na miescie,na imprezie 3.wyjscia z domu z kolezankami

ror ,moje napisanie to byla ironia ,nie pojelas/es tego? zreszt nie bede sie tlumaczy z wpisow tu :P

Witam Miłych Państwo! Zapraszam do tego oto, nowo powstałego KLUBU DLA KAŻDEGO! Tutaj będziemy rozmawiać, bawić się i pląsać do białego rana! Gry, zabawy, tańce!!!! To wszystko znajdziecie w KLUBIE! O, tutaj: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4784307 NIEDŁUGO WIELKIE OTWARCIE, PROSZĘ ŚPIESZYĆ SIĘ Z ZAPYTANIAMI O CZŁONKOSTWO!!! PS Ale ale! Potrzebne nam... osoby chętne! Dlatego proszę, skopiujcie ten post, i rozklejajcie na innych topikach. Dzięki temu szybko powiększymy grono naszych klubowiczów!

salut - ty po prostu marudzisz;-)

mi nie musisz jemu napisz:P ja nie jestem twoim facetem .uf naszczescie:D

Gość ja monikaaaa zarlok
hahaha tobie pisze zebys na przyszlosc wiedzial jakas kobiete wyrwiesz :D

wyrwac to ja moge chwasta :D sama widzisz jak sie cenisz ,ze mozna cie wyrwac :P

Gość ja monikaaaa zarlok
haha nie wylewaj tu swoich frustracji :D