Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mająca pojęcia

Zagęszczanie rzęs motodą 1:1

Polecane posty

Gość nie mająca pojęcia

Mam pytanie czy tez zabieg jest bezpieczny i taki spektakularny jak tuszowanie rzes??Chciałabym zrobic ale boje sie że rzęsy mi powypadaja:((((( Proszę o radę:)

Kochana, po co Ci zabiegi tego typu - kup sobie w aptece olejek rycynowy (1,70zł?) i po dwóch tygodniach będziesz miała tak długie, gęste, miękkie i piękne rzęski, że coś niesamowitego. :) Polecam. Miłej nocy!

Gość nie mająca pojęcia
Naprawdę?:)Olejek rycynowy?Dziękuję Ci bardzo:)nie mialam pojęcia:) Dobrej nocy:)

Gość mikoko
popieram, poczytaj sobie w sieci na ten temat. olejek rycynowy jest bomba. :)

hej olejek olejkiem ale są rewelacyjne krople sprowadzane z Usa po których rzęsy rosną mega długie ja jestem niesamowicie zadowolona....jeżeli chodzi o przedłużanie...nie proponuję mojej znajomej popaliło rzęsy bo klej był za silny...no i od cholery kasy na to idzie...400 min za założenie i po 200-300 uzupełnienie co 3 tyg.... ten specyfik kosztuje 200 i starcza na 3 m-ce i masz swoje piękne, gęste i długie rzęsy...moje sięgają aż po brwi :)

Gość nie mająca pojęcia
A jak ten specyfik się nazywa?Jeśli mogę spytac??:)

wiesz co nie mam pojęcia bo nie mam przy sobie a nie pamiętam bo nazwa jest długa choć nie wiem czy poczytasz o tym bo jest ściągane ze stanów... ja jestem niesamowicie zadowolona jak chcesz to napisz do mnie na gg to jak będę miała to ci napiszę 6689418

Gość Luuka89
ja coś nie jestem przekonana do takich specyfików po których rosną rzęsy, jak ktoś nie ma dobrych rzęs to choćby nie wiem co robił to raczej mu one nie odrosną, sęk w tym , że ktoś może mieć długie rzęsy, ale mieć ich bardzo mało, dlatego zagęszczanie uważam, że jest bezpieczne. Gdyby nie zagęszcanie to w ogóle bym nie miała rzęs, a co to za oko bez rzęs. ja używam klei i rzęs marki Laura Vito i jestem bardzo zadowolona i z ceny z efektów http://sklep.mink-lashes.pl

zgodzę się że olejek czyni cuda :) ale nie jest wstanie dać takiego efektu oka jak przedłużysz sobie rzęsy ...ja jestem uzależniona od przedłużania rzęs a to tylko zasługa dobrej stylistki rzęs która mam :) we Wrocławiu cena promocyjna 75zł a jak przyprowadzisz koleżankę masz uzupełnienie w gratisie za darmo :) POLECAM