Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euforiaaa21

Co ja mam zrobic w tej sytuacji ?:( POMOZCIE

Polecane posty

Gość euforiaaa21

Hej. Spotykam si ez chloapakiem od ok 2 miesiecy ... on stwierdzil ze to chyba nie ma sensu...:( spotklaismy sie i gdy porozmawialismy to stwierdzil ze musi to przemyslec.. bo to ze mnie moze nie pokocha to nie znaczy ze sie do niego nei licze.. jak ja mam go zrozumiec?!:( pomozcie! nie chce by mnie zostawil.. Płacze, iwec zakochalam sie w nim..tak to prawda..zakochalam sie...:(:(:(

Gość euforiaaa21
hellloL...;/

Gość dfdggfgdfg
jak facet mowi, ze musi to przemyslec to juz poptokach. wydaje mi sie, ze chcial ci delikatnie zasygnlizowac, ze to juz koniec

Gość euforiaaa21
hm.. ale przytulił, pocałował.. ja sie do niego licze i duzo znacze! jak mam mu wytłumaczyc ze mu pomoge w tym aby mnie pokochal.. przeceiz to awierzy zwiazek, trzeba walczyc..!

Gość ja mysle ze
on cos do Ciebie czuje jednakl.......

Gość noga od stola
a to ty nie wiesz, ze nie da sie pomoc komus w tym, aby nas kochal? albo sie kocha, abo nie...

Gość euforiaaa21
..ale my dopiero jestesmu około 2 miesiace.. a on mnie chce z gory skreslic.. jest idealnie, dobrze..sam mowil.. pow.ze wiele dla niego znacze i sie licze ale nei wie czy potrafi mnie pokochac.. milosc przyjdzie sama :) ..

Gość noga od stola
moim zdaniem... facet po prostu nie trafil z argumentem... pewnie chce zakonczyc te znajomosc i podal taka wymowke... niestety, ty jestes upierdliwa i do ciebie ona nie trafia...

Gość euforiaaa21
wszystko bylo ok, a nagle mu sie odmienilo .. nierozumiem :( eh... upierdliwa? to wytlumacz po co pisze.. śle buziki itp .. mowil ze przyjedzie.. ;/

ja powiem tak szkoda łez na człowieka który twierdzi że po 2 miesiacach musi przemyśleć moje zdanie jest takie że gdyby chciał się zakochać to już dawno by to zrobił

Gość noga od stola
slac i pisac to mozna wszystko... mowil, ze przyjedzie? a przyjechal? ile razy, jak czesto? bo czyny sie licza, nie slowa

Gość euforiaaa21
..ja bez niego zyc nie chce... :( jest cholernie wazny.. bardzo, jak nikt ! Chce miec nadzieje.....

Gość euforiaaa21
noga od stołu...- tak wczoraj...przytulil, pocalowal.. mowil ze jestem wazna ...:(

Gość noga od stola
to po co dajesz sie macac i calowac komus, kto mowi, ze nigdy cie nie bedzie kochal?

Gość euforiaaa21
Powiedzial ze nie skresla mnie... .. moze dac mu czas ? :(

skoro mówił że nie kocha to po co angażujesz się jeszcze bardzie sama sobie robisz krzywde a on za miesiąc powie znowu że chyba jednak to nie to daj sobie spokuj naprawde

Gość euforiaaa21
a czy bedac dwa miesiace w zwiazku mozna pokchac tak na prawde?? ja mysle ze milosci trzeba dac czas... Mowil ze jestem idealan.. ze ina ze uwielbia..czy to nic nie znaczy ? :(

Gość noga od stola
no pewnie nie skresla, bo moze mu fajnie pomietosic jakas babke, ale to wszystko do momentu, kiedy nie znajdzie takiej, w ktorej sie zakocha po 2 tygodniach. wtedy bedziesz czula wstret do siebie itd.

a jak pójdziesz z nim do lóżka i powie tobie że też nie do konca jest zakochany itp otwórz oczy kobieto on sam najpierw niech dorośnie bo jego zachowanie daje dużo do myślenia

Gość noga od stola
jesli cyfra w twoim nicku, to twoj wiek to nie rozumiem twojej desperacji... facet mowi, ze to nie ma sensu, a ty chcesz go uczyc jak ma cie kochac?

Gość znawczyni męskich gaci
Nie inicjuj spotkań, może niech Cię zobaczy gdzieś na mieście dobrze się bawiącą z koleżankami, uśmiechniętą. Pomachaj mu i pójdź dalej. Jedyny sposób, to pokazać, że zdobycz wymyka mu się z rąk. Zdobycz płaszcząca się przed nim i uległa nie jest atrakcyjna.

Gość biedne, naiwne
dziecko z Ciebie