Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjklkhg

zal mi prostytutek

Polecane posty

Gość prrawdziwaaaowwwieczczkabozzza
No wiecie - trzeba się modlić, żeby nie zejść na psy. A idźcie i powiedzcie im, że mają iść do zakonu - idźcie , idźcie i nie wróćcie z nożem w plecach. WRÓĆCiE żywi - moze tak. I tyle :(

Jeszcze znam kilka takich historii jak ta o sw. Marii Magdalenie ale to zawsze było związane z kasą i też się kończyło na pustyni bo ktoś powie powinna nawracać takie jak ona - nic z tego też na pustyni się historia skończyła innej takiej podobnej. Zawsze marzyła, że do Jerozolimy dojedzie i dojechała, ale jak chciała iść do Grobu Pańskiego w Jerozolimie to nie umiała wejść - diabeł ją chwycił bo nazbierała kurestwem na pielgrzymach do ziemi świętej i zawsze ich wyśmiewała ale to pielgrzymują. A jak nazbierała na wycieczkę do Grobu Bożego bo tylko tyle ją interesowało to nie umiała wejść, przeraziła się, wszystko rozdała biednym i 40 lat czy 30 siedziała na pustyni, że nie miała racji. Tyle pokutowała. I na koniec się wyspowiadała i przyjęła komunię i umarła. Po tych 30 latach na pustyni w Egipcie. I stwierdzili ŚWIĘTA. i tyle. I tak jest. Pisałam to tu ale nie pamietam imienia - jakieś takie mało popularne. Tak się życie toczy...

Gość mądralińska z..
jacy wszyscy kurwa mądrzy, a ja wierze w to że czasami sytuacja zmusza dziewczyny do tej profesjii (ale tylko czasami) bo jak ktos powyżej dobrze to nazwał Kurwa to nie zawód to charakter, jest wiele uczciwych dziewczyn w patowej sytuacji ale żadko która ma odwagę na to by stac sie prostytutka nawet na krótko, nie ma co roztrząsać że sa inne sposoby wyjśc z dołków, prawda jest taka że albo odważyc sie i starć potem zapomniec o tym albo męczyć jak dziadówa mając żal do losu żetaki okrutny, każdy jest kowalem swojego losu,kazda sama decyduje co jest dla niej najlepsze sex tak samo jak i wiara,i polityka sa tylko narzedziami do zdobycia celów

Ale odwaga - stać sie kurwą. A wiesz jak takie osoby demoralizują innych? Daj spokoj. A odwaga to coś cennego jest wiesz więc nie pisz takich bzdur bo odwaga to może być jak kurwa pójdzie coś uczciwego robić. A wiesz ile choróbsk można mieć w ten sposób? A jak zajdzie? Chciałabyś być dzieckiem prostytutki? No to sie zastanów co piszesz. I ciekawe że dziecko odda. Może przez to teraz geje i lesbije mają dzieci bo jak kurwy mogą to już każdy może. Nie tak to się może zaczęło? Kto wie. Że jak kurwa to ona dzieci nie moze mieć a taka jedna z drugą to niby kto - jedynie,że mają męża, ale z kim te dzieci to nikt normalny nie wie. Ciekawe że to wszystko nie tak się zaczęło. Kto wie :(

Wiecie takie coś - żona każde dziecko z każdym tylko nie z mężem, mąż gwałci baby na dzieci. I w tym KURWA - czy nie jest gwiazdą i perłą w tym momencie? No ale cóz... prawda taka nie jest i tyle :(

Ale wiecie co - w sumie tak miało być, że ta Maria Magdalena poszła sobie z tej Jerozolimy bo gdyby została co mogło być, ale nie było to możliwe i W TEN SPOSÓB do dziś ma rację - musieli odejść bo brat sie nie ożenił i zobaczcie - ta sama historia co z tą Marią Egipcjanką. Bo ona się nazywała Maria Egipcjanka. Tego Łazarza zabili i go Pan Jezus wskrzesił, a gdyby był żonaty to wszystko by było inaczej. To może i by go słuchała , a tak nim ciornęła bo co to tam warte. Dopiero jak go zabił to zrozumiała, że jednak miała tego brata - nieżonaty ale przecież był, a dalej go nie było. I zobaczcie - takie podobne - tu wskrzeszenie , a tu podróż do grobu i wszystko by było OK gdyby pieniądze były uczciwe tej Marii Egipcjanki bo ona była Z EGIPTU widzicie i to teraz wiem wiecie co to tam było i o co jej to poszło tej Egipcjance. Bo Egipt był najwazniejszy i tyle. No i jest do dziś, ale też nie do końca. I wiecie - gdyby nie Maryja, matka Pana Jezusa nie miałaby szans ta Maria Magdalena żadnych w tym Izraelu jeszcze pożyć, ale że jej się trzymała to tam dopiero po krzyżu musieli zwiewać, a tak nawet do tego czasu nie miała szans. Bo ona się 2 razy nawracała jakby. Pierwszy raz Maryji nie szanowała i zaś to samo, a za drugim już go słuchała , że ma Maryji słuchać. Więc poszło o to, że matka ma ją gdzieś i tyle. I koniec. Tyle. A Maryja znała jej matkę wiecie a jak nie matkę to kogoś tam i tyle. I póżniej już było dobrze, a tak to nie i tyle. Bo dzieci nie miała. A ta Egipcjanka od razu na pustynię , szans z ludźmi żadnych widzicie. Takie życie :(

Wiecie co - ale to jest taka sama historia DO DZIŚ to samo. Ja też mam jednego brata nieżonatego i wszyscy go chcą zabić, a on na mnie wiecie. Ale to jest mój BRAT. On tego nie rozumie chyba. Rodzeństwo adoptowane między sobą nie powinno się żenić wiecie bo to jest źle. Na dzieci z rodowodu jak każdy. Ale ogólnie jest to źle i tyle. Stać o siebie tak, ale żenić się nie. I tyle. I w końcu go zabiją tak jak tego łazarza z Ewangelii i kto go wskrzesi. Bogaty z masą kasy i bez pieniądzy i MORALNY - no zwał go jak zwał. On myśli że tą pracą sie wybroni. No między swoimi a cudzy? Cala praca niemoralna. Nie wiem. Mnie to już nie obchodzi. Ja wiem czemu ja tam byłam i sie nie dam. To jest moja sprawa i tyle wiecie. AMENO :( i żeby wiecie nie było na mnie jak go kurwy z Polski szlakną. On ich nie docenia wiecie. W ogóle :( Coś strasznego. Same szmaty w pracy fizycznej. No ale takie czasy pewnie. Nie wiem :( Albo taka jedna praca? :(

Bogaty z masą kasy - tego BEZ PIENIĘDZY miałam nie pisać - i tyle. I ciekawe jak on skończy? Dzis pewnie od rana już pracują. Dajcie spokój. Co to z takiego harowania - czarne zęby i tyle. Grób na zębach. I tyle z tego :(

A oczy też bola ale tam nikt niczego nie czuje. Niczego. Taki wszyscy mają popęd, że nic ich nie boli. A to 20 lat a tak za 10 za 20... ? Kogo to obchodzi, nie? To będą miały kasę mi powiedzą - nie to co ty. No to jest JAKAŚ prawda. Jak będą żyć jak żyją to tak, a jakby tak zaczęły żyć jak ludzie to tam nie wiadomo co będzie dalej. Ale na razie nie wykazują na to ochoty. No szkoda.... :(

Gość robotę mają lekką a zarobki
niezłe nawet jeśli muszą opłacać się alfonsom. Poza tym seks to sama przyjemność, wystarczy zamknąć oczy.

No ale oczy są najważniejsze wiesz. Przykro mi. A kiedyś Ci je zamkną tak, ze Cię zakopią. I co Ty na to? To jest jakaś prawda o życiu wiesz, a reszta? Ale wiecie - ten Łazarz to nie był Zydem i to WSZYSCY WIEDZIELI i jak ojciec jego zarobił też. A ten mój brat to wiecie - on jest obrotny i co tak na niego wiecie. Jak hieny. A wiecie - kto daje i odbiera PO PIEKLE SIĘ PONIEWIERA. No i pomogłam im tam wszystkim nie trafić. I to jest prawda - darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby. I tyle. No ale ...nie bądźmy drobiazgowi. To tylko Niemcy. A on? A on jest pół na pół, no ale wiecie - nie mogli się to zastanowić wcześniej nad róznymi rzeczami, albo go kontrolować jakoś oficjalnie. Tak się urwał jak Cerber z łańcucha im. No przynajmniej tak to wygląda a jaki koniec tego? Na pustyni, co? :(

No pól na pół był Zydem. O to chodzi. No to jedno dziecko im podmienili, jedno było szalone i tyle. I koniec. A reszta? Nie wiem :( Nie interesuje mnie to.

Wiecie - ja to wiem, że samego tego Pana Jezusa by przeżyli, no ale co dalej? Miał umrzeć na krzyżu i koniec? Tak nie mogło być. Musiał mieć uczniów i tyle. Kto by dalej co robił? I za nich zginął. Bo sam to by się liczył, ale z nimi NIE i koniec. Najlepiej żeby sie ich pozbył i że go ten Judasz zdradził to było, że nie miał racji. Nie miał? A kto miał dalej coś robić? baby - powie - z nich pożytek. Jego matki nie ma już w ogóle powie - coś tam bąkają na wschodzie ale czemu to lepiej nie pytać i w ogóle co oni z jego rodziny zrobili. A ci na Zachodzie to wilki i tyle. A BEZ GRZECHU BYŁA to pomyślcie o reszcie. I tyle. Tyle wam powie, że miała racji ta jego matka. ZERO. Ale bez grzechu i się liczy i tyle.