Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjklkhg

zal mi prostytutek

Polecane posty

Gość fghjklkhg

przeczytalam ostatnio blog mlodej dziewczyny prostytutki i zrobilo mi sie jej zal ,takim dziewczynom nie ma kto pomoc wyciagnac do nich pomocna dłon ehh

mi ich nie żal....mnie one brzydzą...tak samo jak panienki lecące na kasę - tak samo to prostytutki....

Gość morzepelnelez
mi też ich nie żal...trzeba mieć już jakiś gen kurestwa, aby to robić, zawsze jest wyjscie, tylko niektórzy są za leniwi

Gość morzepelnelez
*kurewstwa

Ludzie opluwający prostytutki nie wiedzą jak to jest być w sytuacji bez wyjścia. Nie, nie z każdej sytuacji jest lepsze wyjście. Niekiedy takie kobiety podejmują dramatyczne decyzje, które wpływają potem na całe ich życie. I wbrew pozorom wcale nie jest to praca, którą może wykonywać każdy.

Gość morzepelnelez
I wbrew pozorom wcale nie jest to praca, którą może wykonywać każdy. no właśnie, bo niektóre mają "to coś"

ide coś zaj**ać bo brakuje mi kasy. zrozumcie mnie . nara! przy okazji "skopcie komuś dupę z kumplami" ...zrozumiemy...ciężko jest ....:D :classic_cool:

Gość nkjnjnklnjjkl
jacy ludzie sa malo rozumni i bez wyobrazni... nie wiecie co sie dzialo w ich zyciu...owszem sa kurewki ktore moglyby robic inne rzceczy ale ja osobisice znam diozewczyny ktore milay patologie w domu, spotkaly kogos ktos je zbajerowal nawkrecakl im kitow ze to ze tamto i poszly do burdelu. dla mlodej dziecwzyny kotora nie ma autorytetu w domu kazdy moze stac sie bogiem za ktorym pojdzie na koniec swiata. nie mam szacunku do ludzi ktorzy tak plytko podcghodza do zycia,, problemow ludzi. chyba mielsicice w zyciu za dobrze bo woidze ze nie wyksztalcila sie w was empatia i chec zaglebienia sie w pewne tematy.

Gość każdy jest kowalem swojego los
ja też byłam w bardzo trudnej sytuacji, sama, bez kasy, szkoda gadać, nie chce tego wspominac nawet ale przez myśśl mi nie orzeszło się qwić! znalazłam pracę wtey jako akwizytor - qwa szczyt marzeń to nie był ale pozwoliła mi ta praca odbić się od dna... znam za to kilka dziewczyn które własnie w ten sposób zarabiają i wiem że te trudne sytuacje to wytłumaczenie przed nami normalnymi... dawno temu usłyszałam bardzo mądre zdanie w temacie i z tym się niestety zgadzam KURWA TO NIE ZAWÓD TO CHARAKTER nie każda może tak zarabiać bo nie każda na szczęście jest moralnym degeneratem!!!

zgłębicie empatię i zaczniecie rozumieć "dogłębne lub doustne dawanie za korzyści" ..:D

Ludzie mnie tu zaraz wezmą za dziwkę, ale co tam. "Nie każdy może wykonywać to pracę" - miałam na myśli, że nie każdy ma tka silną psychikę by oddzielić "pracę" od życia. Dzięki prostytutkom jest mniej gwałtów. Prostytutki istnieją dzięki facetom. Żadna kobieta nie myśli dolną częścią ciała i nie musi płacić za seks. Gdybyś nagle została wdową z dwójką dzieci. Nie mialby Ci kto pomóc. Wypłata nie starczała nawet na rachunki. Wybrałabyś pracę sprzątaczki, za którą i tak nie mogłabyś przeżyć i w rezultacie powoli staczałabyś się w dół. Czy pracę prostytutki, za którą spokojnie mogłabyś przeżyć???

niesmiertelna silną psychikę mają pielęgniarki pracujące na oiomie które dziennie oglądają śmierć i wlaczących z nią ludzi, ludzi cierpiących po stracie bliskich, często dzieci, i wracając do domu z uśmiechem dla swoich bliskich gotują obiad! to jest silna psychika! a nie wracanie do domu i ze wstydu udawanie że zajmuje się czymś innym! co do argumentu o wdowie z 3 dzieci - nie mam natury emocjonalnej ekshibicjoniski i dlatego nie będę cie wtajemniczac w sytuacje w jakiej ja sie znalazłam i uwierz że w życiu nie sprzedałabym siebie! ale ja siebie po prostu szanuje!

Gość prawdaaaaaaaaaaaaa
prostytucja to pojscie na skroty taka prawda

a argument o gwałtach mnie rozbawił ;) wiesz kto gwałci? jacy ludzie? myślisz że satysfakcjonuje ich pseudo gwałt na prostytutce? hahahahah chyba coś ci się pomyliło ;)

Gość prrawdziwaaaowwwieczczkabozzza
Kurew to Ci żal, ale normalnych to nie, nie? :( A mnie żal normalnych a kurwy mam w dupie bo gdzie niby należy je mieć. A wiesz najbardziej to one potrzebują Twojej pomocy - naprawdę. Jak mają rodziny to tam je odprowadż a poza tym to jak im chcesz pomóc wiesz? Nie bądź taki dobry bo marnie skończysz - jako ich alfons. Takie są kurwy, ale żal mi kurew - a znałeś jakąś? A jak nie zapłacisz to jeszcze Cię zabiją. Takie są. Ale ŻAL MI ICH... a mnie wcale i tyle. Niech se do zakonu idą wiesz - tam ich miejsce. Ale cóz... płatny seks jedyny cel ich życia. W zakonie by dzieci mogły mieć nawet z księdzami, ale seks za pieniądze to jest to wiesz. Tak myślę, że to tak jest bo by dziecko urodziły i zaraz by wiedziały po co się żyje, a tak to tylko faceci i kasa i koniec :(

A to baba pisała - jeszcze lepiej wiecie. Baba w ciąży. Uważaj, żebyś nie skończyła razem z nimi wiesz. Taka jesteś naiwna. I tyle. Ja tylko nie rozumiem co one na starość robią w pracy fizycznej, ale niech zapylają. Co im zostało? Może jakby któregoś zamordowały to by poszły wyżej bo w sumie jak to traktować a w pracy fizycznej trzeba być moralnym. Po prostu kurwy i tyle :(

Gość rodriguezzz
prostytutki niech sie ciesza ze sa chetni na ich uslugi bo inaczej musialbyby wziac dupe w troki i do supermarketu za lade za 5zl/h hehe

Wiecie - najgorsza jest ta Maria Magdalena , ale to jest jedna ściema. Żeby się nie okazało, że to jest podrzut jej matki BARDZO POBOŻNEJ, która po niej umarła i wszystkie dzieci miała normalne i męża miała normalnego, a jednemu dziecku uderzyła woda sodowa do głowy i to jest koniec Marii Magdaleny. Miała za dużo kasy i to wszystko. I nie chciała bratu ustąpić, ale ona się nie dorobiła na kurestwie żadnym. Ona miała kasę z rodziny i WSZYSTKO SPRZEDALI bo tyle to warte. A skąd ich ojciec miał kasę to już nie napiszę. Sami sie domyślcie jak uczciwie się dorobił. Ale uczciwie i tyle.

A nie wiadomo skąd była ta Maria Magdalena, ale jakby nie dziecko jej rodziców. Oni się jej zaraz pozbyli wiecie. 7 lat miała i ją wyeksportowali z domu. Ciekawe czemu? I póżniej było coraz gorzej z nią. Do pałacu ja wyeksportowali. Jej własnego i taki koniec. No czy rodzice czy służba to nie wiadomo, a koniec jest opisany w Ewangelii. W każdym razie rodziców nie miała a brata by najchętniej zabiła i tyle. Ale nic mu nie robiła. Miała go gdzieś i tyle.

Gość _Samotna_mama_
Byłam w ciężkiej sytuacji finansowej, ale dałam radę bez prostytucji. Każda prostytutka wmówi sobie, że nie ma wyjścia i tak musi zarabiać na życie.

To sie wiecie dopiero okaze, ale ja bym się wcale nie zdziwiła jakby to nie było dziecko rodziców choć po co ją wysłali do tego jej pałacu w dzieciństwie? Może też to czuli i tyle. To w drugą stronę mieli działać - do owiec ją, a oni do pałacu i marny koniec. A wkrótce później umarli - chyba była że przez nią. Ale to jest specyficzna historia i tyle. Tam dużo dzieci im umarło i to takie wszystko - masz kasę i idź. Może przeżyjesz i przeżyła. No bo w sumie wiecie - służba mogła ją zabić. Nie. A czemu?

dokładnie! najłatwiej powiedzieć "byłam w trudnej sytuacji i nie miałam wyjścia" nie żyję na tym parszywym świecie od wczoraj, rzadko miałam w życiu z górki, swoje przeszłam i wiem, że zawsze są inne wyjścia, ale trzeba chcieć