Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abrajadabra

Nie chce się kochać!

Polecane posty

Gość taaa jaasnnnnnnnnnnnneee
chyba jaki kryzys cie dopadl kobiet przez 40 bo nie przeszkadza ci ze cie zdradza i nadal z nim jestes-boisz sie samotnosci i brniesz w gowno szanuj sie babo-nie dziwie sie za twoj cie nie szanuje i wali w rogi-wyczul cie a ty sie dajesz jak jakas malolata zalosna jestes.

Gość nnnmmm
Związek z facetem typu tirowiec, żołnierz itd. to otwarty związek. My od początku ustaliliśmy takie zasady, że jak go nie ma w domu to mogę robić co chcę i on tak samo. Nie wyobrażam sobie czekania bez seksu na powrót męża i on to rozumie. Tylko w takie sposób związek może funkcjonować bez poczucia skrzywdzenia kogoś. Polecam wam wolny związek na czas wyjazdów męża.

Gość ujmujaca
ty czubku to ja potrzebuje 5 minut-do takiej perfekcji doszlam!!! a zdradza mnie z kompem-jak wszyscy.naucz sie czytac radze.dla mnie temat zamkniety

Gość manianowak
polecam stronkę, którą ostatnio odwiedziłam, jest to strona dotycząca erotyzmu oczami kobiet, można na niej przeczytać ciekawe artykuły o fantazjach kobiecych , o różnych figlarnych zabawach w sypialni czy chociażby o zabawkach jakie lubią kobiety, a jakich się boją. Mimo, że strona przeznaczona jest dla kobiet, to wydaje mi się, że dla mężczyzn też jest ciekawa, bo ujawnia to o czym kobiety czasami boją się rozmawiać z parterem by nie wyjść na zboczoną. namawiam, was byście zobaczyli o czym myślą kobiety www.erotyzm-oczami-kobiet.pl