Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania z pilawy

jakich fafacetów skreślasz od razu

Polecane posty

Gość Navya
-Bimbałek- uwierz mi od siebie też wymagam ;) poza tym nie wymagam żeby facet był biznesmanem , znał 5 jezyków i wyglądal jak brad pitt tylko ,żeby: podobał mi się i nie odpychał mnie był inteligentny , miał poczucie humoru mial jakieś swoje zainteresowania ,znajomych było mi z nim dobrze w łóżku miał wykształcenie i pracę w miarę dobrą plus żeby o mne dbał , nie olewał ,nie zdradzal itd

Gość Navya
zresztą jak dotąd takich facetów wybieram i z takimi się wiążę ,mój obecny spełnia wszytskie te kryteria no może oprócz jednego ,dlatego zastanawiam się jak to dalej będzie.. ale zawsze wybieram dość zaradnych facetów , może w liceum na to nie patrzyłam, ale teraz juz patrzę a mój były spełniał te wszystkie kryteria co wymieniłam było wielu takich potencjalnych co poprostu mi nie pasowali więc musialam ich odrzucić

Gość czwarta osiemnastka
Ja skreślam: *niższych ode mnie *chudych, bez klaty *brudnych *żel we włosach *solara *z kolczykiem w brwi lub uchu *z brzydkimi, żylastymi dłoniami *poobgryzywanymi paznokciami *głąbów *nie majacych zadnych zaintereo\sowań

zresztą jak dotąd takich facetów wybieram i z takimi się wiążę ,mój obecny spełnia wszytskie te kryteria no może oprócz jednego ,dlatego zastanawiam się jak to dalej będzie.. ale zawsze wybieram dość zaradnych facetów , może w liceum na to nie patrzyłam, ale teraz juz patrzę a mój były spełniał te wszystkie kryteria co wymieniłam - To czemu miałaś tylu facetów i z żadnym nie stworzyłaś trwałego związku? Bo z tego co piszesz, to wygląda, jakbyś często zmieniała facetów.

Gość Ropucha wstręciucha
Dlatego ja nie oglądam seriali, a zwłaszcza tych w TVN-ie, i polskich niby-komedii romantycznych, bo kreują fałszywy obraz świata: bardzo przeciętna dziewczyna (żeby nie napisać: niezbyt urodziwa), niebogata, nieszczególna pod żadnym względem spotyka rycerza na białym rumaku, który odmienia jej życie. A do tego wszyscy jego koledzy również są onieśmieleni ową ponadprzeciętną inaczej dziewczyną. Typowy serial dla zakompleksionych kobiet, a co najgorsze - naprawdę niektóre wierzą, że będąc zwykłą (z wyglądu, inteligencji, wykształcenia) i obracając się w zwykłym - nie biznesowym - towarzystwie, można stać się ukochaną jakiegoś bankiera, właściciela jakiejś dużej firmy itp. Jeśli mam wiele do zaoferowania - mogę starać się znaleźć podobnego sobie, ale jeżeli niczym się nie wyróżniam - po co stawiać nie wiadomo jakie wymagania??

Gość Navya
dlaczego? bo nie ułożyło nam się z różnych innych względów .. np nie dogadywaliśmy się , kłociliśmy się .. akurat z byłym rozstałam sie bo poznałam obecnego ,ale czasem żałuje tego bo jednak mój były miał więcej zalet

Navya moj nie studiowal,nawet dopiero robil srednie ale mial pomysl na zycie i najwazniejsze-lubi to co robi wszystkiego dorobil sie sam.

do Bimbalek skoro tak nam dosrywasz i pouczasz to opisz nam siebie , kim jestes itp oddaj sie pod lincz madralo, bo mi niezle dosrales z tym przestarzalym towarem

i snobka nie jestes a zarozumiala malolata,ktora nie ma pojecia o zyciu:O na snobke trzeba sobie zasluzyc:classic_cool:

Gość gacie dziadka stasia
bo ona sie zn imi wiazala na godzine za 100zl

Gość Navya
Brzydula 30- z takim co jest bez studiów ,a się dorobił czegoś bym się związala chociaż studia są dla mnie dosc ważne u faceta ,ale jakoś bym to przebolała ale nie związalabym się z takim co np ma 30 lat ,a zarabia grosze ,albo nawet jak nieźle zarabia ,ale wydaje połowę na piwo i wódke...

Navya dlaczego? bo nie ułożyło nam się z różnych innych względów .. np nie dogadywaliśmy się , kłociliśmy się .. akurat z byłym rozstałam sie bo poznałam obecnego ,ale czasem żałuje tego bo jednak mój były miał więcej zalet Przepraszam, że tak dogłębnie drążę temat, ale skoro z tyloma facetami się kłóciłaś, to może masz ciężki charakter? Widocznie brakuje ci sporo do ideału, skoro ze wszystkimi się kłócisz?

Facetów w białych butach- jeśli je nosi to znaczy że ma taką a nie inną mentalność bo mu się podobają a ja za takimi nie przepadam :)

arpad17 do Bimbalek skoro tak nam dosrywasz i pouczasz to opisz nam siebie , kim jestes itp oddaj sie pod lincz madralo, bo mi niezle dosrales z tym przestarzalym towarem Po co, czy ja szukam znajomości i mam jakieś wymagania? Nie. Kilka osób z Kafeterii wie jak wyglądam. Kim jestem? Właścicielem firmy zajmującej się bezpieczeństwem informacji, a w krótce także wejdziemy w audyty. Nie dosrywam wam, tylko zwracam uwagę, na nierealne wymagania niektórych z was.

Gość Navya
Brzydula30- mam pojecie o życiu dlatego wybieram partnerów ,których nie będę musiała utrzymywać w przyszłości.. Też bym nie chciała żeby facet mnie utrzymywał i żebym musiała go prosic o kasę na podpaski..po prostu chciałabym żebysmy oboje zarabiali w miarę dobrze . Chyba ,że np mój facet by zachorował to oczywiście żebym go utrzymywała ,ale mowię o takm codziennym zyciu

Bimbalek gdzie jestes ? Napisz cos o sobie. brzydula30 popieram jak ktos ma pomysl na zycie to ok , nie trzeba do tego zadnych super kosmicznych sil ani wyksztalcenia. Naprawde niektore tu podane wymagania mnie rozsmieszyly. Brzydula30 a ile masz lat?

Gość Navya
Poza tym jak pisałam nie szukam biznesmana co zarabia miliony tylko wykształconego faceta co ma w miarę dobrą pracę. Mój obecny spełnia te kryteria ,ale nie bede z nim na stałe z innych powodów

Gość sjdjfjf
BIMBLEK, A JAK TAM U CIEBIE SPRAWY W GACIACH WYGLADAJA???

Gość sjdjfjf
a co ma malego pitola??? ile zarabia??/

Gość Navya
zresztą ja sama studiuje na ciężkim kierunku więc dlaczego mam tego nie wymagać od mojego faceta?

a tak na marginesie w swojej pracy zawodowej zarabia grosze-jakies 1500zl pewnie dziwisz sie,ze tam siedzi ale on kocha ta swoja prace,to jest jego zycie,jest szanowany,uratowal setki osob,to jest jego powolanie,tam sie spelnia i niewazne za jakie pieniadze ale Ty i tak tego nie zrozumiesz:O

Bimbalek to wytlumacz mi dlaczego uwazasz, ze ja bedac po 30, jestem dla ciebie jakby przestarzalym towarem, co mam sie poczuc jak drugi gatunek i przestac wymagac o nie , na pewno nie.

Gość Ropucha wstręciucha
Mnie osobiście nie imponuje facet, który wszystko zawdzięcza swoim rodzicom: od zawsze wszystko miał, firmę albo jej część po tacie czy mamie przejął itd. Nic od siebie. Myśli, że wiele osiągnął, a tak naprawdę wszystko, co ma, jest wynikiem pracy jego rodziców. Owszem, taki facet mimo wszystko może mieć wiele do zaoferowania poza pieniędzmi, ale równie dobrze może zmieniać kobiety wraz ze zmianami nastroju czy pór roku. Zaradność i zdrowe podejście do świata są bardzo ważne - i to pomaga tworzyć głębszą relację, bo uniezależnia ją od środków finansowych wniesionych przez jedną stronę do związku.

Gość sjdjfjf
brzydula, facet ktory zarabia 1500zl przegral zycie!!!!

Gość Navya
Nie , w seksie nam się układa , dobrze mi jest z nim w łóżku ,ale to inny powód nie ważne jaki A zarabia różnie bo pracuje na własną rekę ,ale tak od 3- 5 tys. Mnie takie zarobki u faceta odpowiadają , nie wymagam więcej choć mogłabym byc z takim facetem co zarabiał więcej

idac takim tokiem rozumowania niedlugo mielibysmy samych biznesmenow:classic_cool: ale sa tez potrzebni ludzie do innych zawodow

Gość sjdjfjf
navya wg mnie nie masz wygorowanych wymagan

Gość ijkoitrtr
1 -mnie nie obchodzi ćzy biedy czy bogaty, ważne żeby miał ambicję i był kurewsko inteligentny, taki zawsze będzie miał kasę prędzej czy później,gardzę facetami co mają kasę i mieszkania po rodzicach. 2- chamów i brudasów co nie szanują kobiet, ale bardziej chamów, brudasa można oduczyć,chociaż często brudas to cham 3- facetów którzy cwaniakują i nielegalnie zarabiają kasę albo naciągają innych, to mnie brzydzi najbardziej