Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania z pilawy

jakich fafacetów skreślasz od razu

Polecane posty

do Brzydula30 nie wiem jak ciebie , ale mnie ten Bimbalek dotknal w czule miejsce , piszac ,ze my po 30 mamy jakby etykietke gatunek B, czyli jakby mowiac, zrezygnuj z wymagan, pomin kryteria, albo ja cos zle zrozumialam , poczytaj go wczesniej

3-5 tys? Naprawde teraz mnie powalilas:DTak wysoko mierzysz a tak nisko konczysz 3tys to moj kolega na budowie lekko wyciaga;)

Navya zresztą ja sama studiuje na ciężkim kierunku więc dlaczego mam tego nie wymagać od mojego faceta? Navya, a jaki kierunek studiujesz i jaką masz pracę? arpad17 - na temat kobiet po 30 roku życia napisano całe tomy. Nie chce mi się powtarzać po raz kilkaset któryś. Kafeteria, Google. Poszukaj.

Gość sjdjfjf
ja mam faceta, ale ooglnie jakbym sobie szukala, to musialby : miec wyzsze wyksztalcenie zarabiac od 4000 w gore byc wyzszym ode mnie podobac mi sie i mnie krecic dobry w lozku mily, opiekunczy, nie cham, hojny

Gość Ropucha wstręciucha
Ale co to za licytowanie się, kto ile zarabia i jakie są zarobki partnerów?? Zaczyna mi to przypominać przedszkole ;)

arpad17 Bimbalek to wytlumacz mi dlaczego uwazasz, ze ja bedac po 30, jestem dla ciebie jakby przestarzalym towarem, co mam sie poczuc jak drugi gatunek i przestac wymagac o nie , na pewno nie. No dobrze, łaskawie napiszę Ci w wielkim skrócie. Ja mam świadomość, że nie wyglądam już jak 20 kilkulatek, a ty najwyraźniej nie masz tej świadomości.

Gość sjdjfjf
moj co prawda zarabia 9-10tys, ale ma inne wkurzajace wady.

Gość Navya
Brzydula30- ale z tych 5 tys na mnie kasy nie skąpi :P i jest wykształcony przynajmniej nawet ma zamiar robic doktorat ,a dla mnie to sie bardzo liczy .. poza tym jak się rozkręci może będzie zarabiał więcej a studiuję fizjoterapię

Gość sjdjfjf
mam 28lat i jakbym miala byc z jakims pasztetem, albo brudnym robolem, bo nie mam 18, to wolalabym byc sama, niz z takim...bleeeee

mysle,ze nie na tym to polega ile kto zarabia. Facet, ktory kocha swoja prace i ma pensje 1500 zl wcale nie przegral swojego zycia, ok nie stac go i jego rodziny na luksusy, ale kazdy ma inne wymagania i mozna byc szczesliwym nie jezdzac na Karaiby co roku. A czy ci wszyscy bogaci sa szczesliwi i zadowoleni z zycia...? Oj cos nam sie zaczal temat krecic wokol kasy , czyli mierzymy faceta po wielkosci kieszeni, i ilosci zer na koncie , nie nie nie. Spelniony facet to szczesliwy dom, a kazdy zarabia wedlug mozliwosci i swojego poczucia szczescia.

Gość sjdjfjf
moe i materialistka, ale ja takiego zarabiajacego 1500zl po 30 omijalabym szerokim lukiem

Gość Navya
swoja drogą jakbym leciała tylko na kasę to bym mogła mieć o wiele bogatszego od tego bo się mną interesował kiedyś więc aż taka materialistka to nie jestem :P ale jakby mój facet zarabiał duzo mniej ode mnie , byl bez studiów to bym go nie chciała ..

Gość sjdjfjf
w sumie brzydula nie musi jezdzic na karaiby, bo jest z kolobrzegu hehehe

Gość Ropucha wstręciucha
Faktycznie, arpad, idziemy w złym kierunku, choć może zmierzamy do prawdy... Ale może by zmienić temat na banalny, ale za to bezpieczniejszy, mianowicie: za co cenicie mężczyzn? :)

Gość 34930434
prymitywne materialistyczne idiotki, co szpanują zarobkami swoich facetów.

sjdjfjf -wiesz ktos musi ratowac ludzi na morzu nawet za te marne 1500zl:O sama chyba przyznasz,ze zycie ludzie jest bezcenne i na pewno nie chcialabys sie znalezc na miejscu rodzin,ktore latami wyczekuja na powot meza,ojca z wiecznego polowu:( na karaiby mnie stac bo sama pracuje:)

Do bimbalek , ale ja wcale nie musze wygladac jak 20, ja ma 35 lat i czuje sie z tym dobrze, a moje zycie nie kreci sie wokol mojego wygladu , ani zarobkow faceta, Ja dla siebie samej czuje sie spelniona i nie szukamam oceny , a juz tym bardziej akceptacji innych. Wzielam swoje zycie we wlasne rece, i dzis, ta przeterminowana , dla ciebie 30-stka, ma wiecej jaj niz nie jeden z was. Z duma ide przez zycie , a inni tylko marnuja swoj czas myslac o tym i czy innym. Fakt, ktorego nie zauwazyles, ze masz do czynienia z normalna kobieta , wiec nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. hhhymmmm poza tym co ty masz do zaoferowania nam kobietom po 30-stce, to jak sie ustawiles w zyciu, cos tam pisales o firmie, mnie to w ogole nie interesuje.

Gość Ropucha wstręciucha
sjdjfjf - omijałabyś szerokim łukiem facetów, którzy zarabiają mniej niż 3000 złotych? To jak w takim razie poznajesz mężczyzn i jak wygląda pierwszy Wasz kontakt? Pytasz o zarobki jak w urzędzie skarbowym? ;)

Gość słońce1234
opszałki brzydale

Brzydula30 Bimbalka omijam Po prostu moje oczy nie widza jego wpisow Brzydula, ale ja nie napisałem, ze kobiety po 30-ce są skreślone. Chodziło mi o to, ze wiele kobiet przekraczając 30-y rok życia zaczyna mieć wymagania większe niż 20 kilku latki. Chcą faceta na kierowniczym stanowisku, dobrze zarabiającego, reprezentacyjnego, z mieszkaniem, samochodem i klasą. Tylko nie biorą pod uwagę, że zegar biologiczny bije i nawet jeśli jeszcze wyglądają atrakcyjnie, to po pierwsze jest ich niewiele, po drugie, już nie długi czas pozostana młode. Taki facet woli młodszą, bo dłużej będzie atrakcyjna i świeża, mniejsze będzie ryzyko potomstwa z wadami itd. Poza tym nie wiem czemu, ale wiele (na szczęście nie wszystkie) 30-kilkulatek ma nasrane w głowach i rozmowa z nimi jest raczej mało pasjonująca. Oczywiście nie porównuję ich do licealistek, z których wiele ma jeszcze dziecięce zachowania.

za duzo w zyciu widzialam,zeby sie przejmowac takimi rzeczami jak pieniadze na razie mi ich nie brakuje,mam gdzie mieszkac,mam czym jezdzic ale przede wszystkim mam rodzine i to jest moj fundament szczescia

Do Brzudula wlasnie o tym mowie, mnie tez stac na wiele rzeczy, i super ze pracujesz i cenisz swojego faceta za to co robi, nie patrzysz na zarobki, u mnie jest podobnie, wiec nie przejmuj sie docinkami,

i wlasnie moj malo zarabiajacy partner wraca z morza-caly i zdrowy w takich chwilach nic innego sie nie liczy;)

arpad17 Do bimbalek , ale ja wcale nie musze wygladac jak 20, ja ma 35 lat i czuje sie z tym dobrze, a moje zycie nie kreci sie wokol mojego wygladu , ani zarobkow faceta, Ja dla siebie samej czuje sie spelniona i nie szukamam oceny , a juz tym bardziej akceptacji innych. Wzielam swoje zycie we wlasne rece, i dzis, ta przeterminowana , dla ciebie 30-stka, ma wiecej jaj niz nie jeden z was. Arpad17 - ale po co facetowi jaja u kobiety? Navya - co to za zawód fizjoterapeutka? I ty mowisz, że masz ciężkie studia? Ciężko, to raczej po nich będziesz miała.

Gość Ropucha wstręciucha
Bimbałek najpierw wrzucił wszystkie kobiety po trzydziestce do jednego worka, ale widać, że chce się zrehabilitować - stosuje wyrazy łagodzące wypowiedź, typu "niektóre", "nie wszystkie", "czasem" itp. :)

Brzydula30 Bimbalku ty mi w roznych innych tematach pisales jakies kosmiczne komentarze Bo ja jestem kafeteryjnym złem i lubię haos :P