Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca 1234

Facet jak mu pokazac ze tak łatwo mu zemna niepujdzie??

Polecane posty

Gość pytajaca 1234

mam problem z facetem otóz mieszkamy razem od 2 lat mamy razem dziecko na poczatku było pieknie ze wszystko jest nasze wspolne,a od pewnego czasu sie kłucimy cały czas słysze ze niejestem u siebie a jak mi sie niepodoba to mam sie poakowaci wynosic i ja bym sie wyniosła ale chodzi oto ze chce mu pokazac ze tak łatwo mu zemna niepujdzie.Sciagnał nas do siebie niewiem na jaka cholere.Wczoraj poszła do pracy zosdtawiłam mu kartke co jak ma zrobic a jak przyszłam to niedojz ze syf to dziecko spało nieumytem mleka mu nie dał i nieprzebrał go do spania pomimo ze mu wszystko naszykowałam.Zabawek po nim powiedział ze niepozbiera czysto po złosic.Poradzice co ja mam zrobic zeby udowodnic ze takjłatwo to sie niepoddam ??

Gość asdtfghjqawsefthujk
z szacunkiem ale pelno ti takich tematow bo facet zawsze masz czas na wsadzenie fiuta do dziury i popierdolenia ale n atym sie konczy tzw 'milosc' dla skurwysynow wiec lepiej kopnac w dupe wczesnie go http://www.youtube.com/watch?v=02Q2U7NgKUo

Gość pytajaca 1234
wyprowadze sie w swoim czasie ale najpierw chce mu pokazac z kim zadarł

Gość pytajaca 1234
tak tylko ze fiuta mi niewsadza bo skoro mnie umi ponizyc to niech zapomni ze zamoczy bo kurwa jakas niejestem to raz a 2 miłosci nie ma i to wiemy obydwoje tylko chce zeby mnie popamietał

Gość moja drogaaaaaaaaaaaa
wiedzialy galy co braly:/

Gość pytajaca 1234
tak widziały bo na poczatku był do rany przyłóz

Gość asdtfghjqawsefthujk
jego wykop nie musisz sie wyprowadzac jak wasze dziecko-znajdz prawnika dziewczyno i walcz

Gość asdtfghjqawsefthujk
znajdz prawnika ktory daje darmowa pierwsza porade i sie poradz bo na pewno masz prawa jak wasze dzecko bo dziecko ma prawa

Gość szlonaaaa
to wsadzi sobie fiutka gdzie indziej, ty mu dawałaś nie patrzyłaś, to i inna mu da

Gość pytajaca 1234
to jest jego mieszkanie wiec go niemoge wykopac bo jak by było moje to minut 5 i pakuje mu manatki .a 2 na tym mieszkaniu jest zameldowany on i syn . Szalona a niech se wsadzi juz mam to w dupie to dopiero go uwale

Gość wertkikolp
to masz pecha i czego tutaj oczekujesz? nie zawsze w zyciu ma sie to czego sie chce ja chce gwiazdke z nieba

Gość pytajaca 1234
oczekuje tego jak mu dokopac zeby bolało proste albo jak z nim postepowac

Gość to juz twoj problem
niestety:o jak se poscielals to sie teraz wyspij ile jestes z nim w zwiazku jestescie malzenstem?