maaggg32 0 Napisano Marzec 27, 2011 tu usuwanego gruczolako włokniaka w piersi szukam opini jak to sie goi ...mam załozone szwy a włokniak miał 5cm czy zostanie blizna ?czym ja usunac skutecznie ?czy boli zdjecie szwow ?ide w czw na zdjecie tych szwow wczesniej miałam zdejmowany dren tzw.sączek to mnie zdjecie gonie bolało ,ile goi sie cała rana w 100%? czy potem po zabiegu juz dawno jeszcze bolała was ta operowana piers? jak to wyglada prosze o pinie i porady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość benzadziejnie :( Napisano Marzec 27, 2011 moja kolezanka miala. mowila ze sciaganie nie bolalo i ma mlutką blizne, malo widoczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maaggg32 0 Napisano Marzec 27, 2011 a czy stosowała jakis krem lub żel na tą blizne czy nic i samo sie zagoiło...ze ma malutka blizne....? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość benzadziejnie :( Napisano Marzec 27, 2011 tak mowila, ze kupuila w aptece jakas masc na blizny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maaggg32 0 Napisano Marzec 27, 2011 sa rozne mascie nie wiesz ktorej uzywała sa takie: cepan z cebuli, itp i żele dermatix ,veraderm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość benzadziejnie :( Napisano Marzec 27, 2011 oj tego niestety nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maaggg32 0 Napisano Marzec 27, 2011 dzieki to co napisałas pozdrawiam....mam nadzieje ze tej kolezance nie nawrociły sie włokniaki po operacji hm...trzeba zrezygnowac na zawsze juz z tabletek hormonalnych i solarium.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość benzadziejnie :( Napisano Marzec 27, 2011 miała wycinane dwa, nie miała tak centralnie w piersiach tylko bardziej ku pachom. życzę szybkiego wygojenia i oby nie było blizn. pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liliput88 0 Napisano Marzec 27, 2011 W tym temacie też ja nie pomogę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach